Paaiškėjo atlikėjos V. Katunskytės mirties priežastis

  • Teksto dydis:

Penktadienį atlikėjos Vitalijos Katunskytės artimieji ir draugai atsisveikina su trečiadienį mirusia šlagerių karaliene. Paaiškėjo ir žinomos moters mirties priežastis.

Ištarti paskutinį „sudie“ atvyko ir buvęs V. Katunskytės žentas Kęstutis Blažys.

Kaip skelbia portalas lrytas.lt, K. Blažys įvardijo ir garsios atlikėjos mirties priežastį – sustreikavo moters širdis. Jie lemtingą dieną kalbėjosi ir atrodė, kad atlikėja jautėsi puikiai.

Anot K. Blažio, estrados legendos kūnas nebuvo kremuotas. Artimieji žinojo, kad V. Katunskytė nebuvo pareiškusi valios dėl kremavimo.

Tarti paskutinį „sudie“ žmonės nuo penktadienio 14 val. renkasi į laidojimo namus „Tylos namai“, esančius Šiauliuose, Žemaitės g. 2B. Šiandien pagerbti moters atminimą bus galima iki 21 val.

Atlikėjos atminimo pagerbimas tęsis ir šeštadienį nuo 10 iki 21 val. bei sekmadienį nuo 10 iki 12 val. Artimieji prašo V. Katunskytės atminimą pagerbti baltu rožės žiedu.

Kaip jau buvo skelbta, sekmadienį 8 val. Šiaulių katedroje vyks mišios, 13 val. V. Katunskytė bus laidojama Donelaičio kapinėse, šalia mamos.

Žinia apie netektį Lietuvą apskriejo trečiadienio vakarą. Eidama 68 metus V. Katunskytė mirė savo namuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

as

as portretas
geriausiai neskaityti komentaru...visko priraso....

Anonimas

Anonimas portretas
YRA LABAI NEETIŠKA IR NEKRIKŠČIONIŠKA VIEŠAI APTARINĖTI VELIONĖS -IO MIRTIES PRIEŽASTIS....NEGALI BŪTI JOKIŲ KOMENTARŲ...DISPUTŲ ŠIUO KLAUSIMU.. .

Komentare

Komentare portretas
Ji buvo kliniskai nutukusi ir buvo sirdies ir kraujagysliu ligu gyvas magnetas. Abejoju, kad skrodimas tam buvo reikalingas.
VISI KOMENTARAI 68

Galerijos

Daugiau straipsnių