Po žinios apie princesės diagnozę – mandagios padėkos ir tylos siena

  • Teksto dydis:

Kovo 22-ąją išplatintame vaizdo įraše Velso princesė Catherine paskelbė, kad pastaruosius mėnesius iš akiračio buvo dingusi dėl to, kad sulaukė rimtos diagnozės – sosto paveldėtojo žmonai buvo diagnozuotas vėžys. Atsakydami į per pasaulį nuvilnijusią reakciją į naujieną, Jungtinės Karalystės karališkosios šeimos nariai paskelbė naują pranešimą. Manoma, kad tai – paskutinis viešas įrašas apie Velso princesės sveikatą. Remiantis britų spauda, daugiau atvirumo apie būsimos karalienės sveikatą galima nesitikėti.

Naujausiame Kensingtono rūmų pranešime skelbiama, kad Velso princas Williamas ir princesė Catherine yra dėkingi visiems, išreiškusiems užuojautą ir susirūpinimą dėl trijų vaikų mamos sveikatos.

„Princas ir Princesė abu yra be galo paliesti geranoriškų žinučių apie Jos Didenybės sveikatą iš Jungtinės Karalystės, Britų Sandraugos bei viso pasaulio“, – skelbė oficialus rūmų pranešimas.

Po padėkos sekė prašymas leisti princesei Catherine ramiai sveikti ir gerbti šeimos privatumą.

„Pora – sujaudinta visuomenės šilumos ir paramos. Taip pat dėkoja už supratingumą dėl privatumo“, – skelbta pranešime.

Kaip skelbia BBC, vertėtų tikėtis, kad šis Kensingtono rūmų išplatintas kreipimasis – paskutinis kartas, kai karališkoji šeima apie princesės Catherine sveikatą, diagnozę ir vėžio gydymą kalba viešai.

LNK primena, kad Velso princesė Catherine penktadienį paskelbė, jog serga vėžiu, jai taikomas chemoterapijos gydymas.  Moteris paprašė „laiko, erdvės ir privatumo“, kol baigs gydymą.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietė 1

kaunietė 1 portretas
duokit jai ramybę

durniu laivas

durniu laivas portretas
21 amziuje karaliai ir ju titulai ,juokinga !
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių