S. Nainė: jei atsuktų metus atgal, aš tikrai taip nedrebėčiau

„Muzikinėje kaukėje“ – paskutinis žingsnis iki finalo. Būtent šį šeštadienį paaiškės, kurie keturi dalyviai keliauja į finalą, o nugalėtoją išrinks televizijos žiūrovai, balsuodami tiesiogiai. Kiti šeši dalyviai paruoš duetų pasirodymus. Tokį atsakingą vakarą dukrelės susilaukusią komisijos narę Tomą Vaškevičiūtę pakeitė buvusi projekto dalyvė, puikiai projekto užkulisius žinanti ir praėjusiais metais savo pasirodymais džiuginusi verslininkė, nuomonės formuotoja  Simona Nainė.

„Kalbant apie atsipalaidavimą, tai pasakysiu, jei man kas atsuktų tuos metus atgal, aš tikrai taip nedrebėčiau, čia nieko tokio baisaus nėra, todėl palinkėjimas visiems – pasimėgauti ir išbūti tame momente, kuris galbūt niekada nepasikartos – būtų pats nuoširdžiausias. Ir labai laukiu visų pasirodymų, bet labai nelaukiu balų dalinimo, dėl to, kad nė vienas dalyvis nevertas nei penketo, nei šešeto, visi verti šimtukų“, – sakė S. Nainė.

S. Barono nuotr. 

Kita komisijos narė Livija Gradauskienė prisiminė praėjusių metų „Muzikinės kaukės“ pusfinalį, kai vos kelių balų pritrūko, kad Simona patektų į finalą Tuomet visa komisija, dalyviai ir vedėjai garsiai skandavo Simonai „mes tave mylim“.

„Vos per plauką nepatekau, bet vis tiek labai myliu „Muzikinę kaukę“, – sakė Simona.

Iš šio projekto žinoma moteris išsinešė pačius maloniausius prisiminimus ir sukauptą patirtį panaudojo savo kūrybiniame gyvenime. Todėl išvydusi po Evgenyos Redko įkūnijimo ašaromis apsipylusią grupės  „Queens of Roses“ narę Moniką Mėčiutę, Simona taip pat sunkiai tramdė emocijas.

„Neslėpkit tų ašarų, tegu jos rieda ir tegu žmonės žino, kiek dalyviai išnaudojo savo psichologinių resursų dalyvaudami šiame projekte, o jis jų tikrai pareikalauja. Nesigėdykit tų ašarų, jos yra labai gražios, natūralios ir nuoširdžios, aš įsivaizduoju, kiek visi iš jūsų pergyvena dėl kiekvieno pasirodymo, nes tu nori visą laiką padaryti kaip įmanoma geriau. Jums labai pavyko ir galite verkti nebent iš laimės“, – sakė S. Nainė.

S. Barono nuotr. 

Laidos pabaigoje, atėjus akimirkai sužinoti finalininkus, paaiškėjo, kad nuo kelialapio į finalą kelis dalyvius skiria labai mažai balų, tad įtampa – didžiulė.

„Kodėl jūs mane pasikvietėte į tokią atsakingą ir sunkią laidą, man labai sunku!” – sakė S. Nainė.

Kurie keturi „Muzikinės kaukės“ dalyviai keliaus į finalą ir kas iki ašarų prajuokino komisiją – šeštadienį, 19:30, per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių