Šaltasis karas teismuose tęsiasi: dėl įžeidimų – naujas I. Budrienės ieškinys R. Viršilai

  • Teksto dydis:

Portalas „Alfa.lt“ skelbia, kad toliau tęsiasi verslininkės Ingos Budrienės ir kovotojo Remigijaus Viršilos ginčai. Naujausias ieškinys teisinėje odisėjoje – dėl tiesioginiame „TikTok“ eteryje išsakytų keiksmažodžių ir įžeidimų.

I. Budrienė kreipėsi į teisėsaugą dėl „tikrovės neatitinkančių paskleistų duomenų ir informacijos, žeminančios garbę ir orumą, paneigimo ir neturtinės žalos atlyginimo”.

Anot jos, tiesioginėje „TikTok“ transliacijoje R. Viršila vadino nepagarbiais žodžiais: „šiukšlė“, „suka“, „padla“, „žertva“, „čiūčela“, „Kauno sabaka“.

Portalo „Žmonės“ duomenimis, I. Budrienė už tokius žodžius reikalavo 5 tūkst. eurų neturtinės žalos.

Negana to, I. Budrienė teigė, kad R. Viršilos žodžiai pakenkė jos verslui – sumažėjo lankytojų skaičius restorane, kurį Inga valdo su vyru.

R. Viršila gynėsi, kad išreiškė emocijas, o ne šmeižtą. Jam šiuo atveju pritarė ir teismas.

Nuspręsta, kad I. Budrienė negali prašyti viešo atsiprašymo už subjektyvius teiginius. Vietoje 5 tūkst. eurų jai buvo priteista 500 eurų neturtinės žalos.

Kova tarp I. Budrienės ir R. Viršilos prasidėjo daugiau nei prieš metus.

2023 m. kovą Kaune vykusiame „Jungle King“ kovų turnyre socialinių tinklų žvaigždė, kovotojas R. Viršila įsivėlė į sunkiausią gyvenimo kovą.

Viešumoje sudavęs nepilnamečiui verslininkų Ingos ir Dariaus Budrių sūnui, jis buvo paduotas į teismą.

Šių metų birželio 20-ąją Kauno apygardos teismas išnagrinėjo bylą ir paskelbė nuosprendį.

Portalo „Žmonės“ duomenimis, R. Viršila išvengė arešto, kurio apeliaciniu skundu per advokatą prašė I. ir D. Budrių sūnus.

Skelbiama, kad nuo baudžiamosios atsakomybės R. Viršila yra atleidžiamas pagal laidavimą.

Taip pat žiūrėkite: konfliktą tarp R. Viršilos ir Cobramantu prisistatančio I. Budrienės sūnaus apžvelgė „KK2“ komanda

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

D.

D. portretas
Va taip ir pripratinami prie nebaudžiamumo už savo žodžius ar veiksmus - juk "mamytė viską sutvarkys"... Tai kas, kad "mažiukas" tuo paros metu privalėjo būti namuose ir savo lovoje, o ne naktiniame klube, kur iš viso paaugliams lankytis draudžiama... Tai gal atsakomybės reikia pareikalauti ir iš tos moteriškės, kuri globojamą neįgalų bernaitį "paleido" ne laiku ir ne į "tą vietą" ? Suprantama, reperis, septyniolikmetis,- jau "beveik suaugęs", bet pagal įstatymus - jis tėra nepilnametis, buvęs neleistinu laiku ir dar ten, kur nepilnamečiams būti iš viso draudžiama. Juk iš tokių "istorijų" mokosi ir kiti paaugliai bei patiki tuo, kad jiems viskas galima... Neginu ir R.Viršilos : suaugęs žmogus, bet pasielgė kaip įsižeidęs paauglys...

Apie kokį pažeminimą garbės ir orumo kalbama

Apie kokį pažeminimą garbės ir orumo kalbama portretas
kaip galima pažeminti tai ko nėra.....save žymia "verslininke ir visuomenės elito dama" deklaruojant arabai iš esmės yra " turgaus lygio bob

Morka

Morka portretas
koks bukagalvis tatuiruotas, žemo intelekto prastas žmogus. Viską ką jis sakė TIK TOKE tai apie save.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių