Skandalistė L. Lohan apsigyveno su naujuoju širdies draugu

  • Teksto dydis:

Holivudo žvaigždutė Lindsay Lohan (Lindsi Lohan) ir jos naujasis širdies draugas Jegoras Tarabasovas apsigyveno kartu, praneša žurnalas „People“.

29 metų aktorė ir 22 metų rusas pradėjo susitikinėti praėjusiais metais. Vos po septynių mėnesių nuo jų santykių pradžios, antradienį, Lindsay tinkle „Instagram“ patvirtino, kad ji persikėlė gyventi kartu su savo vaikinu.

Paskelbusi nuotrauką, kurioje Jegoras atrenka pakabas, Lindsay prie jos parašė: „Įsikraustymas ir kaip priversti savo vyrą padėti #HTGYMTH. 1. Pakabų atrinkimas; tinkama drabužinė yra tinkami ketinimai“.

Lindsay ir Jegoro gyvenamoji vieta tebėra paslaptis, bet pastaruoju metu aktorė gyvena Londone, į kurį persikėlė pradėjusi vaidinti Vest Endo spektaklyje „Speed-the-Plow“ 2014 metais.

L.Lohan romanas su Jegoru, atrodo, pakeitė aktorės gyvenimą, kuriame praeityje buvo priklausomybė nuo alkoholio ir narkotikų, gydymasis reabilitacijos įstaigoje ir teistumai už vairavimą neblaiviame stovyje 2007 metais.

Jos motina Dina Lohan interviu „Entertainment Tonight“ taip kalbėjo apie naująjį dukters vyriškį: „Mes jį mylime. Jis toks mielas. Kiti mano vaikai ir aš jį mylime. Gerai jį pažįstame“.

Šį mėnesį L.Lohan tėvas Michaelas Lohanas (Maiklas Lohanas) taip pat išreiškė viltį, kad Jegoras padės pakeisti jo dukters gyvenimą.

„Jis daro ne gerą poveikį, o nuostabų poveikį (Lindsay)“, – sakė jis interneto svetainei PageSix.com.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių