Ukrainiečių vestuves Italijoje vedęs M. Galkinas sulaukė rusų reakcijos: pripažins šalies išdaviku?

  • Teksto dydis:

Rusų kilmės dainininkas ir komikas Maksimas Galkinas tapo prabangios ukrainiečių vestuvių šventės vedėju Italijoje, Komo ežere esančioje viloje.  Nors tuoktuvės vyko rusų kalba, garsus laidų vedėjas svečius linksmino ukrainietiškomis dainomis, greitakalbėmis ir pokštais.

Prabangioje ukrainiečių šventėje pasirodė itin garsus, dabar jau retai koncertuojantis dainininkas Dmytro Monatykas (sceniniu slapyvardžiu Monatik).

Savo dainas rusų kalba atlikėjas neseniai perdainavo ukrainietiškai, bet kelis kūrinius visgi atliko rusiškai, rašo naujienų portalas „Unian“.

Nei M. Galkinas, nei D. Monatykas asmeninėse „Instagram“ paskyrose apie dalyvavimą ukrainiečių poros vestuvėse neužsiminė.

Portalo „Unian“ duomenimis, yra labai tikėtina, kad garsūs atlikėjai nenorėjo viešinti šio fakto.

A. Terskajos „Instagram“ nuotr.

Verta priminti, kad ne per seniausiai atlikėjas Monatik buvo pakliuvęs į skandalą, kilusį dėl to, kad būdamas ukrainiečių kilmės dainavo rusiškai.

Svajonių vestuvės, kurių svečius linksmino M. Galkinas ir D. Monatykas, buvo iškeltos vienoje brangiausių vilų, esančių populiariame ir itin turistų mėgstamame Komo ežere, esančiame šiaurinėje Italijoje.

Socialiniame tinkle „Instagram“ nuotaka Angelina Terskaja pasakojo, kad jiedu su vyru negyvena Ukrainoje, nors planuoja sugrįžti ateityje.

Moteris taip pat pridūrė, kad ji ir jos vyras finansiškai remia Ukrainą ir jos karius.

Pranešama, kad ukrainiečių vestuvėse pasirodžiusį ir ukrainietiškas dainas dainavusį M. Galkiną Rusija užsimojo nubausti.

Rusai tuojau pat užsienio agento statusą turintį komiką M. Galkiną ketina pripažinti šalies išdaviku.

Rusijos rėžimo nepalaikančiam laidų vedėjui žerti kaltinimai ir dėl galimo ukrainiečių ginkluotojų pajėgų rėmimo.

„Judėjimo „Sorok Sorokov“ nariai kreipėsi į Rusijos Federacijos tyrimų komitetą su prašymu patikrinti, ar M. Galkinas neremia Ukrainos ginkluotųjų pajėgų.

Tokiu atveju, turėtų būti pritaikytas Rusijos Federacijos baudžiamojo kodekso 275 straipsnis dėl valstybės išdavystės“, – rašė organizacijos atstovai.

Remiantis kai kurių Rusijos žiniasklaidos kanalų pateikta informacija, už pasirodymą ukrainiečių vestuvėse M. Galkinas gavo 10 mln. rublių (104,3 tūkst. eurų) ir dalį šios sumos, manoma, pervedė Ukrainos pajėgų rėmimo fondui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Bled

Bled portretas
Koks urodas kaip ir ta jo senė

Onė

Onė portretas
Tai gerai gyvena ar ne???
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių