A. Armonaitė abejoja, kad G. Nausėda ateityje kurs partiją: tai reikalauja daug užsidegimo

Prezidentui Gitanui Nausėdai pareiškus, kad jo dalyvavimas politikoje nebūtinai baigtųsi su antrąja kadencija, Laisvės partijos pirmininkė Aušrinė Armonaitė abejoja, jog jis galėtų kurti savo partiją. Anot jos, tai reikalauja daug laiko ir užsidegimo, o šalies vadovą būtų galima ateityje matyti tiek konservatorių, tiek socialdemokratų partijose.

„Jeigu visiškai atvirai, prezidentą ideologine prasme būtų galima matyti ir Tėvynės Sąjungoje, ir gal net socialdemokratuose, kurie išreiškė jam paramą šiuose rinkimuose. Jeigu kurtų naują (partiją – ELTA), abejoju... Kaip kūrusi partiją žinau, kiek daug reikia laiko, užsidegimo, entuziazmo, steigėjų, praktinių visokių dalykų“, – LRT rinkiminėje laidoje teigė A. Armonaitė.

„Netikėčiau, kad tai būtų tas scenarijus. Bet pasižiūrėsime, geriausiai galėtų prezidentas pasakyti. Pagal rezultatus matome, kad jo galimai laukia dar viena kadencija ir darbų yra daug“, – pažymėjo ji.

Antrosios kadencijos siekiantis prezidentas leidžia suprasti, kad, kalbant apie jo politinę ateitį, galima svarstyti įvairiais galimybes. G. Nausėda neskuba atmesti ir minties, kad po dešimties metų vadovavimo šaliai jis galėtų vadovauti ar net įsteigti politinę partiją.

„Tai priklausys nuo daugybės aplinkybių, nuo sveikatos, pirmiausiai, nuo noro vykdyti aktyvias funkcijas ir būti aktyviu visuomeniškai. Visgi, sutikime, jei bus antroji kadencija, jos pabaigoje man bus 65 metai. Kitaip tariant, tai yra amžius, kada žmogus turi apsispręsti, ar jis pagaliau užsidirbo sau ramią ir orią ramybę, ar, visgi, dar norėtų tęsti savo veiklą. Šiandien tikrai nenoriu spėlioti, aš tiesiog nenoriu, kad kažkas uždėtų ant manęs kryžiuką ir užritintų didelį akmenį. Visokie variantai yra įmanomi. Politika yra labai įdomi veikla, kurioje tikrai yra galimybių nemažai ką nuveikti“, – Eltai teigė prezidentas.

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kosminés vištos

kosminés vištos portretas
"inovatyvūs" karkséjimai

Pakrante

Pakrante portretas
Armonaitei laikas atslugti kaip ir gentviliukui su savo dujų ismetimais,visi pasiko simonytei !

tau laikas užgest

tau laikas užgest portretas
nes labai dūmai rūksta. Kanapiniai labai tiršti.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių