Europarlamentarus rinks 21 ar 68 proc.?

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Didžiausia politinė problema rytinėse ES šalyse: "BVP vienam gyventojui čia pasiekė daugiau, nei 70 proc. nuo ES vidurkio." Kainos parduotuvėse susilygino su Vakarų kainomis. Bet vidutinės pajamos (atlyginimai ir pensijos) yra kartais mažesnės, negu Vakaruose [1]. Kažkas pasiima tuos pinigus sau. Reikia profsąjungų ir politikų, pramušančių, kad pajamos rytinėse ES šalyse taptų mažesnės už Vakarų pajamas tik mažiau, nei 30 proc. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Prabuskite

Prabuskite portretas
Nejau euroiečiai galutinai užzombinti sorošinės globalistinės propagandos, kad praradę kritinį mąstymą vėl į EP išrinks Europos, Vakarų civilizacijos žlugdytojus? Nejau jau niekada nenugalės sveikas protas ir toliau būsime kaip avių banda genami susinaikinimo keliu? ES turi būti laisvų tautinių valstybių ekonominė sąjunga, o ne vis sparčiau islamizuojama, afrikanizuojama nesaugia teritorija.

taip

taip portretas
uzsikonservave kgb parazitai su visom /ciuckanovskom /rinks/ sau eurosaika kuri juos rems jei sie ir toliau vykdys svab programa isvien su pso banditais is afrikos obam saikos issigymeliu satanystu p=0

Paskaiciau

Paskaiciau portretas
komentarus. Gal tikrai reiketu atimti balsavimo teise nesveikiems!?

VILNIUS

VILNIUS portretas
Kokia kvotą? Jūs dar deportuokit dabar esančias bolt wolt šiukšles. Važinėja be teisių, mopedais važinėja šaligatviu, dviračiais negerbia pesčiujų. Negerbia mūsų žmoniu ir aplinkos. Kur jie ateina žemė tampa negyvenama. Londonas - baltieji mažuma. Peiliu ir prievartavimų miestas. Birminghamas baltieji mažuma. Miestas bankrutavo, baltieji mažuma. Malmė- migrantų miestas. Per eurovizija suvarė kariuomenė ir visą šalies Policiją pasitelkdami į pagalbą Danijos policiją. Vokietijoje per dvi dienas padurti peiliu du politikai, ir nužudytas policininkas. Švedija be kariuomenės pagalbos negali susitvarkyti su sprogdinimai. Tai mūsų tapatybės naikinmas, ir stūmimas mūsų šalį į civilinį karą.

Uz Grazuli

Uz Grazuli portretas
Geriau jau balsuokit uz Grazuli negu uz pedikus ir landzberginius.

Pamaukim Briuseli ant sakiu

Pamaukim Briuseli ant sakiu portretas
Dalyvavimas butinas kad isvyti liberast-pi.de.ra.sus, globalistus, Sorosinius komsomolcus, karo kurstytojus, pasaulinio lygio vagis ir zudikus. Europa turi buti laisvu, suvereniu valstybiu Konfederacija kur kiekvienos salies istatymai yra auksciausi. Taip pat kad butu priimtas Amerikietiskas uzsienio agentu istatymas. Mistis dabartiniam JevroPiderSojusui. Nebalsuosit uz laisve ir suveriniteta - gyvensit kaip vergai pi.de.ra.si.nia.me ir bankininku KONCLAGERYJE. Lietuvi, ar tu to nori?

Ateikit

Ateikit portretas
kad 12 proc ištikimų liberalkonservatoriams beretinių ir vaivorikštinių,, neprimestų savo valios 88 proc. laisvų piliečių.Tie 12 proc. yra priklausomi nuo lovio ir "faktinio"...

Albinas

Albinas portretas
Visi buvę tai Lietuvos priešai, vyti lauk visus.

Dalia Kulikauskaitė

Dalia Kulikauskaitė portretas
Pabuvo po kelias kadencijas senukai ir gana, spyris į šikną ir lauk. Nieko nenuveikė Lietuvos labui, jie patys nesuprantą ko ten veržėsi,išskyrus savo asmeniniai naudai. Bet jiems ne gėda vėl brautis į rinkimus ir kaip niekur nieko žiūrėti rinkėjams į akis.

Jooo

Jooo portretas
Kad Gražulis angliškai nemoka. Ką jis ten veiktų?

Jo

Jo portretas
Andrius Qbilius ten bus ir isilaikis iki pat savo koncynos. Kitaip ir buti negali.

Tikras Kaunietis

Tikras Kaunietis  portretas
Eisu balsoti nepatingesiu ven todel kad nebutu konservatoriu kubiliaus su jukneviciene ir laisves partijos europarlamente GANA UZ DIKA DUONA VALGITI!!!! GERIAU ATIDUOSIU SAVO BALSA GRAZULUI!!!!!!!!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
buvo durniu kurie balsavo už vaizdelis ne koks tai ir tenai parazytas liko parazytu.

ALGIRDAS.

ALGIRDAS.  portretas
Iš jų naudos , kaip iš ožio pieno, balsuosiu už Gražulį .a

ll

ll portretas
Dabar svarbu,kad rinkėjai ateitų ir balsuotų,Jei ne, tai gausisi tik sąrašas nusipelniusių gyventi puikiai.

Pelėda

Pelėda portretas
Nėra jokio skirtumo, kas bus išrinktas. Jų funkcija yra prabalsuoti už didelius pinigus. Ir geri sugenda.

susierzinau

susierzinau portretas
kažkokia užsienio žiniasklaida paprognozavo. kad LT rinkimus į ES parlamentą laimės konservatoriai, socdemai. vienas valstietis, gal dar Pinskuvienė....!!! Na galvoju, ar taip gali būti, jog lietuviai paliks tuos senus bebrus kenkti Lietuvos interesams, nejau nenori pokyčių? NEBANDYKIT balsuoti už konservus ir Blinkevičiūtę, tegu eina į pensiją ir nejuokina pasaulio.

Procentai

Procentai portretas
kadangi prezidento rinkimų II ture balsavo 49,15 proc. rinkėjų ,o Užingrida gavo 25 proc balsų, tai tie ,dabartinės valdžios užzombinti,-sudaro 12 proc. visų rinkėjų. Todėl labai svarbu -balsuotojų aktyvumas ,kad RS nesėdėtų kubilai ,juknevičienės, pavilonienės ir uspaskiai

paprastas žmogus = paprastas šudas

paprastas žmogus = paprastas šudas portretas
ltu mužikauja visai nesupranta kaip svarbus eurosojuzo rinkimai, bet durnius ir bažnyčioje lupa

NEBALSUOSIU ir TAŠKAS

NEBALSUOSIU ir TAŠKAS portretas
Neberinksiu evrotinginių. Nausėdos svajonių premjerė Blin per 5 metus sugebėjo tik vieną kalbą pasakyti, Oleka nė karto nekalbėjo. Mes dar jiems mokam po 20 tūkst. €, o mokesčiai palieka belgams. Tai kodėl aš turiu už tokius tinginius balsuoti. Kam jie man reikalingi? Tegu eina į pensiją ir leidžia dienas Birštone.

vargšelė

vargšelė portretas
reikia rinkti Oželytę, nes ta neišgyvena iš signataro rentos

Kaimietis

Kaimietis portretas
Tegul juos renka valkataujantys kaimo šunys . Nes jie net šunų neverti .

TEN NER KA RINKTIS VIEN SENI BEBRAI!!!!!

TEN NER KA RINKTIS VIEN SENI BEBRAI!!!!!  portretas
Bet as ir ju NERINKSIU BET NEPATINGESIU NUEISIU PRABALSOTI UZBRAUKSIU KAD NEGALIOTU MANO BILIETIENIS IR KAD SUPUVE KONSERVAI NEGALIETU PASINAUDOTI NES KAS NEINA BALSOTI ARBA BUNA PASIVUS TAI JU BALSUS PASINAUDOJA KAM REIKIA!!!!

renka tiktai isrinktieji ISRINKTUOSIUS.

renka tiktai isrinktieji ISRINKTUOSIUS. portretas
Kiek ateis - tiek ir uzteks. Baudziauninkai privalo dirbti, gerti , bobas dulkinti o ne lysti ten kur nieko ne bum - bum.

Sąlyčio taškas

Sąlyčio taškas portretas
Faktas, apsiperdę beretės jau šeštą ryto stovės eilėse prie rinkiminių apylinkių, kad tik prabalsuotų už konservatorius. Viens prie vieno kaip tarybų sąjungoje, centro komitetas liepė balsuot už Kubilių ir Juknevičienę, beretės savo galva negalvoja, tad kitų variantų nesvarsto, tik stropiai vykdo partijos nurodymus.

Apie Sinkevičių

Apie Sinkevičių portretas
Vieną Sinkevičių, kur apsivogė Jonavoje būdamas meru jau nuteisė, galų gale nustatė, kad pareigų užimti negali. Šitas Sinkevičius, kur Eurokomisaras, ne ką geresnis. Sinkevičių, Zinkevičių kilmė yra iš vieno recudyvisto tolygaus Hanibalui Lexteriui, kur sukurtas filmas apie išsigimusį maniaką žmogžudį. Tai toks buvo Sinkevičius, laikytas lyg žvėris narve toli Rytų kraštuose buvusioje TSRS. Tas pasiutęs varis įvažiavo į Lietuvą. Jo palikuonių yra, vienas Sinkevičius dar yra Turto banke, anksčiau buvo Sodris vadovu, yra Sinkevičiūčių, visiškos idiotės, labai bjaurios, gauruotas juodos šimpanzės, nepanašios į moteris nė iš tolo, apaugusios juodomis barzdomis, su patologijomis nuo gimimo. Sinkevičiai yra oagal oaveldimumąne tik su proto negalia, tai pavojingi visuomenei patologiniai asmenys.

Praplysusi berete

Praplysusi berete portretas
Manau kad lendzbyrgys turi paskirti europarlamentarua.

oo

oo portretas
Svarbiausia kad rinkimai į ES pralamentą sutampa su LGBTQ paradu Vilniujie,,Simonko su Benkunsku ,Šimašiumi tikrai gerai padirbėjo kad džiugesio paradai karo fone parodytų pagrindinę ES vertybę.,kai kai kam iš gero gyvenimo jau duona užpakalį drasko.

VL

VL portretas
Net juokas neima iš beretnyku svaisčiojimu---- 25 proc. protingu - o 75proc. neprotingi ???? Manau turetu but geda rašinet tokius niekus......

o as manau

o as manau portretas
lietuvoj yra 25% parazitu kenkianciu lietuvai. Tiek balsavo už Šimonytę.

Rūtenis

Rūtenis portretas
žilvinai tručyzna kodel ne trolini.

Manau

Manau portretas
Lietuvoje yra 25% protingų rinkėjų. Tiek balsavo už Šimonytę.

Broileris

Broileris  portretas
ir be jusų balsavimų jau žino kad bus eurokomisaru

Viskas paprastai

Viskas paprastai portretas
jei nėr už ka balsuot reikia pagalvot prieš ką.Ta prasme nepraleist karo kurstytoju ir buvusiu brudų balsavusių ES parl už baudas Lietuvai ir kitus nenaudingus dalykus. Jokiu konservų sosdemonu laisvu pyderiu ir pan. Geriau jau naujokai o tai šitie kaip pridirbs mum visem tai neisilaižysem

Klpd.

Klpd. portretas
Ką rinkt jeigu aš dirbančius ir atsimenančius Lietuvos interesus ten žinau tik du. Jakeliūną ir Ropę.Bet vieną ,,pasiėmė'' abejotina asaba o kitas priklauso asilų partijai :D) Kiti kai pasižiūriu tai aišku ko jie į tą Eurūparlamentą eina..:D) O balsuot vistik reikia..

Zigmas

Zigmas portretas
Na štai atėjo laikas tarti žodį kad ir Lietuva yra didžiųjų valstybių dalyvė. Tačiau komentarai įrodo kad Lietuvoje sutrikusio proto komentatorių susidaro įvaizdis kad bepročių daugiau nei protingų žmonių kurie komentuoja rinkimų rezultatų asmenys. Vargšė Lietuva su savo sutrikusio intelekto komentatoriais

briuselio kopustai

briuselio kopustai portretas
Nera ka rinkti, nejaugi rinksi partiniu gauju idiotrus? Ar reikalingi LT kvailiai Briuselyje?

Prieš konservus

Prieš konservus portretas
Susitelkim, eikim birželio 9 balsuoti už tuos, kurie balsuodami mąstys ir sutartinai "už" nekilnos. Nr 5, 10, 12 ..... surinkim daugiau balsų prieš šaiką

" išgarsino" Lietuvą vandenynų komisaras SINKEVIČIUS,

" išgarsino" Lietuvą vandenynų komisaras SINKEVIČIUS, portretas
kuris pasiklydo vandenynų d a u s o s e .--- Pasiūsti į BRIUSELĮ - grįžta suvargę nuo beprasmio sėdėjimo, juk matome kaip p a s ę n o konservai KUBILIUS , JUKNEVIČIENĖ , socdemai OLEKAS , BLINKĖ, bei burokevičiukas AUŠTREVIČIUS , kuris intensyviai dirbo BATKOS naudai.----Lietuvai, iš jų nauda tik tai , kad parveža į Lietuvą b e z d a l u s.-- Todėl daug rinkimuose nedalyvauja,nes n u o g a s EUROPARLAMENTAS , be vykdomos valdžios/ netikus struktūra/-- yra galimai, n u s i k a l s t a m a vieta- n e d i r b a n t gauti MILŽINIŠKĄ atlyginimą, tad neatsitiktinai birželio 9 d. v e r ž i a s i Lietuvoje 12 partinių gaujų atstovų į BRIUSELĮ -- ne dirbti , o 5 metus atostogauti su milžinišku atlyginimu .--Įkyriai kuketuodama , išimtiną GOBŠUMO pavyzdį rodo socdemų v e d l ė BLINKĖ, kuri siekia t r e č i ą kadenciją į BRIUSELĮ, --palikdama suvargusią nuo v a g y s č i ų SOCDEMŲ gaują ant plono ledo , padirbėti Lietuvoje, ji akivaizdžiai n e s i r u o š i a .

Faktai apie Europarlamento puošmenas iš konservatorių, TS

Faktai apie Europarlamento puošmenas iš konservatorių, TS portretas
Žmogžudė, 1998 m nužudžiusi Kaune žmogų Laima Andrikienė-Galdikaitė įlindo į Europarlamentą, būdama ministre, Europos reikalų komiteto vadove iki 1998 m. darė gėdą Lietuvai, trankėsi po balius, savo bjauria išvaizdca ir menku proteliu kompromitavo Lietuvą, skaityti tesugebėjo iš lapelių, kai kuriuos studentų parašytus proginius tekstus išlkakdavo mininai ir tratėdavo kaip defektyvi didžiulia galva nukvakusi papūga juokindama užsienio vyrus, kad tokia deformuoto kūno kvaiša atstovauja Lietuvai. Andrikienė iš Krikščionių demokratų, Tėvynės sąjungos partijos, pabuvo Europarlamente net tokia. dar ten pabuvo ir apsivogusi korumpuota buvusioji Krašto apsaugos ministrė Rasa Juknevičienė, ilgametė ligonio senuko V. Landsbergio prižiūrėtoja, vaistukus jam sukaldavo Seime be recepto, kad nereikėtų jo kaip visada laikyti ilgus metus N. Vilnios uždaroje zonoje kur atliekami ekperimentai su gyvuliais. Tai tiesa. Juknevičienė ministerijoje būdama ministre vogė stambiu mastu, milijardais.

Audrius

Audrius  portretas
Neverta balsuoti už šitus Briuselio tinginius, vis tiek jie nieko nedirba Lietuvos labui. Tik pinigai jiems rūpi

tik

tik portretas
ne uz konservus,balsuociau uz Puidoka,Kuoli,dar uzJakeliunaj

Purmaliai

Purmaliai portretas
Ateikite balsuot tik ne už tvarto kontingenta raudonus žmones.

nevata

nevata portretas
tik uz anuka juknevicene ir kitus sviesuolius

Niekas

Niekas  portretas
Daugiau nerinks tų tinginių

Cha

Cha portretas
Tik ne už raudonus koncerVVus.

YRA IŠ KO RINKTIS. NR. 10 VADOVAUJA PUIDOKAS, TRATAS, TUTKUS

YRA IŠ KO RINKTIS. NR. 10 VADOVAUJA PUIDOKAS, TRATAS, TUTKUS portretas
NR. 12 KRIKŠČIONYS. UŽ ŠEIMĄ, TEISINGUMĄ, NENUKRYPIMUS SU ARTURU ORLAUSKU. TIKRAI NE ŠITIE SENI UŽKERPEJĘ, NIEKO NENUSIMANANTYS. DARO GEDĄ LIETUVAI.

Pastebejot

Pastebejot portretas
Kubilas isrinktas i euro parlamenta neatimineja pensiju is visokiu blinkeviciuciu

EP rinkimai

EP rinkimai portretas
Tai tarsi dovanėlė tokiems ,,nusipelniusiems gyvent geriau''.Konservosmirdžiai Kubilinskas su komsomolka kulkosvaidininke iš Briukselio atvažiuodavo į Lietuvą kad dar labiau sukiršintų ten pridusintus žmones.Jiems už padarytas niekšybes smirdėjimas Briukselyje yra tarsi atlyginimas ir suteikta galimybė dar stipriau nugręžt pinigo į savo besotes kišenes.Dabar tenaus jau pustosi padus dvasių ganytojas Žalimas,tiek metų atitarnavęs landsberginiams ir broileris su kumele be padkavų...

Jonas

Jonas portretas
Gal svarbesnis klausimas ką rinksime. Ten turi būti šiuolaikiškas komunikabilus žmogus ,mokantis kelias kalbas , turintis charizmą ir ateities viziją. Galima palyginti su pinigu rinkėjo piniginėje . Juk žmogus nesinešioja seno pavyzdžio pinigų išėjusių iš apyvartos ar muziejinių sovietinių rublių, ar panašių. O ten tokių yra , ir jie daro mums gėdą ,neatspindi valstybės interesų ir yra skaldančioji dalis .

Purmaliai

Purmaliai portretas
O ką tu nori,kad balsuotu už tavo karabasa !

Reikia eiti per negaliu

Reikia eiti per negaliu portretas
Jei neisim, tai vėl iš lovio ės kubiliai, juknevičienės, blinkevičiūtės..- valdžios šaika. Konservai visada ateina ir už savus balsuoja. NELEISKIME balsuokime už kitus

ble

ble portretas
lietuvai reiktu atsisakyt situ euroveltedziu nuo kuriu bezdejimo niekas nepriklauso. balsuot neisiu

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Gaila negalima išrinkt trolio ilgamačio,Vaivorikštynio ir Petuchausko RILVINIS ŽUČYS .

ttt

ttt portretas
Europarlamentarų niekas nerinks ...jie jau ir taip save išsirinkę ir tik laukia kuo greičiau supulti prie ten gardaus lovio ). Bergždžias darbas rinkti... ir eurus vėjais paleisti .Nejuokinga.

Galerijos

Daugiau straipsnių