G. Nausėda susitinka su žemdirbiais aptarti jų problemų

Grįžti į straipsnį

O paskui varys

O paskui varys portretas
I Briunceli paklaust,a gerai padariau?

to bigcatwar

to bigcatwar portretas
Tikrai buvo užsiėmes pas zelia Kijeve buvoŽemdirbiu vietoje su tuo asilu nekalbėčiau

Jau

Jau portretas
nebus šalčio tai ir daugiamečių pievų klausimo užšaldyti nereikia, negi nesupranta kad kuo daugiau žalumos ,tuo daugiau gamtos teikiamų privalumų.

Viską

Viską portretas
daro kad tik pakenkti valdantiems, nieko gero iš tų vadinamų ūkininkų, kaip ir iš AG ,dažniausiai buvusių palikuonių, kurie jau net Nemuno pakrantes susigrobė užtvėrė, komunistas komunistą mato iš toli.

bigcatwar

bigcatwar portretas
..cia bandoma pasiteisinti,kad buvau uzsiemes..As ne prie ko..

bla bla bla

bla bla bla portretas
Tik aptarti, o ne išspręsti

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
labai įdomios žemdirbių problemos , ypač kai gauna ES paramą iki 100ooo eurų , sukuria jiems nemokamai biznį iki mirties su diskriminavimu nes gauna asmenys tik iki 42 metų . Žemdirbiai parodykit kur jūsų problemos , kurioms išspręsti vieni juokai , tik klausimas ką jūs patys dėl to padarėte

bus atrakcija žemdirbiams

bus atrakcija žemdirbiams portretas
pamatys klouną iš paralelinės visatos

Anonimas

Anonimas portretas
atsibudo pries rinkimus . o kur buvo anksciau ? kepure degti pradejo kad NEisrinks .kad parselis NEdalivaus cia NIEKO nereiskia

ukininkai

ukininkai portretas
nori vieno:pigaus kuro,duju,jokiu pievu,galviju ,ir privaziavimo iki pat vandens.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Matosi, kad Daukanto šeimininkas neprarado strateginio mąstymo dovanos, taip kaip ir tas žydelis, kuris heroiškai tarė- geriau vėliau, nei niekad ir padėjo galvą ant bėgių, kai traukinys jau buvo nudundėjęs.

Nardcizas \\\\\.../////

Nardcizas  \\\\\...///// portretas
aptars didinti mokesčius,aukoti ukrainai,na ir vėliavą u'Krų pabučiuoti.___Turėtumėm prezidentą,o ne lėlę,tai gyventumėm žymiai geriau.___GĖDA.

ČIA JAU KLOUNADA...

ČIA JAU KLOUNADA... portretas
Kodėl jis nesusitiko su žemdirbiais, kai jie buvo atvažiavę į Vilnių su traktoriais? Ar sunku buvo pakelti užpakalį ir išeiti į gatvę? Tuo laiku, kaip pacukas, sėdėjo po šluota ir nežinojo kuo visa tai baigsis...

A tai ka

A tai ka portretas
Su kolchozo pizium aptarinėjat, iki zadanijas kaik dergt valdžią ? Galit ir apie kolchoznikų pakalbėt, kaip piziaus trąšom teršia gamtą, kaip naikina florą, fauną.

Galerijos

Daugiau straipsnių