G. Nausėda tvirtina nematantis pagrindo persvarstyti sprendimą dėl A. Reed pilietybės

Grįžti į straipsnį

Palauksim

Palauksim portretas
Palauksim kito Prezidento, juk bebedaug laukt

Būna gi ir taip

Būna gi ir taip portretas
Nieko sau, juk Drobiazko ne rusė o ukrainietė šiaip atrodo paskurttnę kulką atiduotume Ukrainai, o čia vejama lauk iš Lietuvos

na

na portretas
bet idomiausia kad tam ewropos cempe soko pora ukrainietis su ruse,kaip tai paaiskinti.....

Muzikantas

Muzikantas  portretas
Va koks stiprus , Nenori ir nemato , Bet zmones jo pazadu tesejimo nemato ???

to aš

to aš portretas
ei ei jie ne penkti nuo galo o ketvirti nuo pimos vietos.Skirti reikia..

aš prieš pilietybės suteikimą

aš prieš pilietybės suteikimą portretas
Su tuo pilietybės suteikimu, gal reikia rimčiau elgtis.Nors su tais sportininkais tai didžiausia nesąmonė visose šalyse Jeigu mūsų pilietis šoka poroje su kita piliete, tai , kaip suprantu, svarbiausia, kad ji negauna iš Lietuvos finansavimo, ji šoka iš tėvų pinigų,. Tai ir jai duokite tą finansavimą, jeigu jis pasiteisina. O nebūtinai važiuoti į Olimpijadą pabūti statistu, penktam at dešimtam nuo galo

>S.S.S.

>S.S.S. portretas
Tu geriau pažiūrėk kokias cigaretes gamina Minsko cigarečių fabrikas - WINSTON, CAMEL ir kt.. Kaip tau atrodo, kieno ta fabrikas, be kita ko grandiozinis kontrabandinių rūkalų tiekėjas į Lietuvą? Tai gal tegu pirma tie grandai nutraukia savo veiklą Baltarusijoje, o paskui bandyk brangint kuro ir bitumo kainą Lietuvoje.

taigi taigi

taigi taigi portretas
Red rūtką pamiršai...cha cha cha

Taigi \\\\\.../////

Taigi  \\\\\...///// portretas
turim jau vieną Reed (raudonają) Dalią,kailių lupikę.___Ne gana?

S.S.S.

S.S.S. portretas
sportas lieka sportu ir nereikia jo maišyti su politika. Pažiūrėkite kiek verslų kaip dirbo taip ir dirba su Rusija bei Baltarusija. Daug nereikia ieškoti, Saurida granules perkasi Baltarusijoje, o čia pardavinėja už kosmosą. Taip pat ir kelininkai naftos bitumą vežasi iš Baltarusijos, nes čia trečdaliu brangiau. Ir čia tik vienetai. Ir tokių įmonių bei verslininkų pilna.

GĖDA

 GĖDA portretas
Nausėda elgiasi, kaip vatnykas

Anonimas

Anonimas portretas
Medaliu atemimas už buvusius nuopelnus- Lietuvos valdzios idiotizmo irodymas. Dabar šokėjai gyvena maskvoje ir jie visa laika dirba tame šou- šoka jau 20 metu.O Rusija gal kariaus dar dešimt metų, ne su tuo, tai su kitu. Bet kuo čia dėti sportininkai? Gal jiems nebedirbti ir nebevalgyti dėl to? Na tai Lietuva galėjo pasiulyti jiems darbą ir atitinkamą atlyginimą, gal jie tada būtų ne Sočyje šokę, o Vilniuje aplink sporto rūmu, jei ten ledo takelį lietuviai būtų palieję.:) Kai Lietuva nieko nesugeba organizuoti, nesugeba net sportininkų užauginti, tai aišku pavydas bambą ėda. Šiaip jau medalių atimti neįmanoma, jie guli pas sportininkus seifuose. Nuosėda gali anuliuoti tik įteikimo dokumentą. Na ir ką nuo to praranda sportininkai? Nieko.Sporti svarbu tik sportiniai medaliai, kuriuos jie turi ir turės. O Lietuva panaši į nusususią kalę, kuri laksto aplink ir viauksi iš už medžio. Gėda skaityti ką apie lietuvius už šį Nuosėdos poelgį rašo spaudoje australai, prancūzai, amerkiečiai...

Rita

Rita portretas
Pati slyksciausia neteisybe ir labai zeminantis Lietuvos vardą poelgis- atimti medalius tiems, kurie jų kažkada tikrai nusipelnė. Medalius niekas neturi teisės atimti. Čia tas pats, jei atimti medalį už drąsą gaisrinimkui, kuris kažkada išnešė iš degančio namo vaikus, o šiandien yra nusigėręs bomžas ir pavogė alaus butelį iš parduotuvės. Ką žmonės daro- tegul šiandien už tai ir atsako. O ką darė vakar- už tai ir atsakė ar buvo apdovanoti. Kiauliška Lietuvos pozicija apdergti tuos, kurie jau nebereiklingi, neneša naudos. O kažkada, kai metų metais garsino Lietuvos vardą ir buvo vienintelė Lietuvos pora šio to pasiekusi dailiajame šiuožime- tada buvo geri ir reikalingi ir garbinami. Atrodo lyg sportininkai kalti, kad Rusija su kažkuo kariauja. Turbūt tokiems nuosėdoms neateina į galvą, kad pasenę sportininkai irgi nori valgyti ir mokesčius jiems reikia mokėti. Ir kur dar pasiūlo čiuožti, ten reikia čiuožti ir džiaugtis, kad dar siūlo.

Kęstas

Kęstas portretas
Daugybinės pilietybės referendumo fronte – daugiau vilčių: Daugia... ko? Išvis, ar anatomiškai tai įmanoma? Jei taip, tai tokius žmones reikia siųsti į Kijevą vietoje kulkosvaidžių. Labai, labai abejotina.

Domas

Domas portretas
Labai teisingàs sprendimas. Jau nusibodo pilietybes pardavimas visoms is eiles nevykelems amerikietems, kurioms ta pilietybe reikalinga tik tam, kad prasimust i olimpiada. Gana prekiaut pilietybe lyg kojinemis.

jo

jo portretas
kas ta Reed Ji gi net ne ukrainietė

Patvoriniụ prezidentui

Patvoriniụ prezidentui portretas
4 vieta Europoje ar ne nuopelnai.Ir kaip nebūdamas LT piliečiu gali nusipelnyti šaliai

Galerijos

Daugiau straipsnių