Girta vairavusi G. Markovičienė pakomentavo situaciją: šis sprendimas yra nelengvas

Kaune neblaivi avariją sukėlusi, su „Nemuno aušra“ į Seimą bandžiusi patekti Gitana Markovičienė patvirtino priėmusi sprendimą trauktis iš rinkiminės kovos.

„Pastarieji įvykiai privertė mane rimtai permąstyti savo veiksmus ir galvoti apie ateities perspektyvas. Pripažįstu, kad padariau klaidą, kuri neatitinka mano atsakomybės standartų bei viešojo pasitikėjimo lūkesčių. Už tai prisiimu visą atsakomybę ir esu pasirengusi susidurti su visomis pasekmėmis – tiek tomis, kurios jau išryškėjo, tiek tomis, kurios dar gali atsirasti“, – savo feisbuko paskyroje rašė G. Markovičienė.

„Nusprendžiau trauktis iš rinkiminės kovos. Manau, kad tai yra teisingiausias žingsnis šioje situacijoje, nes politinė veikla reikalauja ne tik pasitikėjimo, bet ir skaidrumo. Dėkoju visiems už paramą ir supratimą, šis sprendimas yra nelengvas, tačiau būtinas“, – akcentavo ji.

Vyriausioji rinkimų komisija (VRK) Eltą informavo jau gavusi „Nemuno aušros“ prašymą išbraukti G. Markovičienę iš daugiamandačio sąrašo ir vienmandatės rinkimų apygardos.

Pirmadienį ELTA pranešė, kad „Nemuno aušra“ kandidatė į Seimą G. Markovičienė, įtariama, neblaivi sukėlė avariją ir pabėgo iš avarijos vietos. G. Markovičienei buvo nustatytas 2,39 promilių girtumas, tai vidutinis girtumo laipsnis.

Manau, kad tai yra teisingiausias žingsnis šioje situacijoje, nes politinė veikla reikalauja ne tik pasitikėjimo, bet ir skaidrumo.

Avarija įvyko praeitą antradienį, apie 17.30 val., Kaune, Iniciatorių gatvėje.

Policija skelbė, kad automobilis „Mercedes-Benz“, vairuojamas neblaivios 47 metų moters kliudė stovintį automobilį „Ford“ ir pasišalino iš eismo įvykio vietos. Netrukus sugrįžusiai vairuotojai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis.

Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis Eltai patvirtino, kad minėtoje avarijoje neblaivumas nustatytas G. Markovičienei.

Su G. Markovičiene Eltai nepavyko susisiekti.

Esant tokiam girtumui, koks buvo nustatytas G. Markovičienei, policija pradeda ikiteisminį tyrimą dėl vairavimo išgėrus, vairuotojui gresia baudžiamoji atsakomybė.

ELTA primena, kad liepos pabaigoje posėdžiavusi partijos „Nemuno aušra“ taryba patvirtino kandidatų į Seimą sąrašą, kurį ves parlamentaro priesaiką sulaužęs ir mandato atsisakęs Remigijus Žemaitaitis.

Vienmandatėje Petrašiūnų-Girčiupio apygardoje G. Markovičienė įrašyta aštuntuoju numeriu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

??

?? portretas
kiek dar sie apgirte olse vykai bezdes musu saly ir zvimbs kaip vampyriniai uodai sutelke visus beprocius satanystinio luomo bolse pppppp

Anonimas

Anonimas portretas
Ach, kaip visi pamiršo dabartinę dabartinę konservatorių ministrę! Girtumas vairuojant poniai nebuvo kliūtis "ministeriaut"!. Gyvenimo būna visko. Ir kai kyla koks politinis judėjimas- visokių žmonių šliejasi prie lyderių. Moteris gaus rimtą ir nemažą baudą, viliuosi, padarys išvadas.

Liaudies ismintis

Liaudies ismintis portretas
Pirma pagalvok o tada daryk.Pirmiausia pagalvok kad sesi už vairo o tada......NEGERK !!!!
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių