Kovo viduryje – antras politikų, verslo atstovų susitikimas dėl lėšų gynybai

Grįžti į straipsnį

Pasiūlymas

Pasiūlymas portretas
Kokios dar verslui lėšos gynybai? Koncervų eilinės pasakos liaudžiai mulkinti. Pasinaudojus išgalvotu pretekstu "rūūssai puola", bus apmokestinti visi - nuo kūdikio iki pensininko. ........................Žodžiu, atėjo laikas Kremliaus šunaujai tepti slides, kaustyti arklius ir "nešti muilą" į Putino rojų be mokesčių.

lanzbergi dvara turi ? - turi...

lanzbergi dvara turi ? - turi... portretas
rusu bijo ? - nu va ir valio tegu moka....as turtu prissipleses ir prisivoges neturiu tad rusu nebijau...

Anonimas

Anonimas portretas
nejuokinkite kad pinygu nera kazino pralosimams kiek tik nori milijardu tai tik gyventoju neprasyk gedos gal turite

???

??? portretas
Pirmauja BaltCap prizinis fondas?

ai

ai portretas
kam tu lesu? stadionas nuo bet ko apgins...

Kuo ginkluotesne

Kuo ginkluotesne portretas
salis - tuo skurdesne visuomene! Zmonemis rupinkites,qrvos,o ne JAV pelnais is ginklu ir karu!

na-na

na-na portretas
idomu kaip ji surinko reikiama skaiciu parasu rinkimams ko gero pati per interneta subalsavo nes jos balsu tikrai niekas netikrins o dabar ruosiasi vel per rinkimu keisti balsus

To tie

To tie portretas
Tai kad su pavarde Ivanauskas eina su vaivorykštine rezginėle

Kumelė \\\\\.../////

Kumelė  \\\\\...///// portretas
Ir arkliui aišku,jog tai eilinė patobulinta pinigų "skalkbykla".___Kur "BOXERIAI",kur auksiniai šaukštai,kur priešraketinė-priešlėktuvinė gynyba,kodėl pasieniečiai tik "ragarkėm" ginkluoti,o jau MILIJARDAI išleisti "GYNYBAI"???____Gal kas atsakys iš tų klerkų ar palauksim kol naujai išrinktas Prezidentas E. VAITKUS užduos tą ne"malonų" klausimą.

Vita

Vita portretas
Supuvę politikai. Milijonai beviltiškam stadionui tuo metu, kai nėra slėptuvių ir viskas ko reikia, surasti durnių, kurie tiki blevyzgomis: be to, kad mokami mokesčiai, verslas papildomai statys slėptuves, mokės papildomus mokesčius, rems Ukrainą, aukos vargstantiems... ...o ką darys valstybė? Esamos slėptuvės tik tarnyboms: kam jos reikalingos, jeigu nebeliks žmonių, tik pačio sau?

Rūtenis

Rūtenis portretas
Ar koncervas, ar socialdomkratas, tai vienas ir tas pats parazitas melagis, bet neduokdie liberalas, nes tas dar ir išgama.

Rūtenis

Rūtenis portretas
Tad, kartoju, varguoliams, suprask, planktonui- mokesčių darbymetis, o turtuoliams, ta prasme, apsukruoliams- mokesčių atostogos.

Tie

Tie portretas
Peredastai nesiruose apmokestint vargetų išnaudotojų, jie nesiruoše sau nieko pasimažint tai eina jie velniop į visas keturias puses su savo armija tingiu klerkų ir kitų valdiškų atmatų

Pirmas ir "svarbiausias" klausimas...

Pirmas ir "svarbiausias" klausimas... portretas
Tas, iš kurio galima daugiausiai prisivogti ir niekas net netikrins, nes bus uždėtas grifas "slaptai"...

Rūtenis

Rūtenis portretas
Ką jie čia drožia tą iešmą ir slepia nuo savo bėdžių, JEI PRIEMONĖS IR ARKLIUI AIŠKIOS- ŽENKLIAI IR BE SKRUPULŲ DIDINTI MOKESČIUS PLANKTONUI, NESISMULKINANT DIDINTI PVM IKI 24 PROC., pažadant kad kada nors sumažės, bet galop eilinį kartą išdurti, IR DAR- UŽDĖTI VISUOTINĮ NEKILNOJAMO TURTO MOKESTĮ, KAD PENSININKAS UŽ SAVO 40 KV/M BUTUKĄ MOKĖTU 500 EURŲ PER METUS, O TUO TARPU OLIGARCHAMS IR LADIFUNTININKAMS SUMAŽINTI VISUS MOKESČIUS, KAD MOKĖTU KAIP IR ŠIANDIEN- IKI 5 PROCENTŲ NUO VISKO

Galerijos

Daugiau straipsnių