Kritikuoja D. Kaminską: Vilniuje turi tris butus, bet gyvena Seimo viešbutyje

Seimo Tėvynės sąjungos- Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD)  frakcijos seniūnas Gabrielius Landsbergis siūlo Seimo viešbutyje gyvenančiam, butus Vilniuje turinčiam parlamentarui „valstiečiui“ Dariui Kaminskui pagalvoti, ar jis gali būti Seimo Antikorupcijos komisijos pirmininko pavaduotojas.

„Aš siūlyčiau jam labai rimtai pagalvoti, ar jis yra tinkamas eiti tokias pareigas“, – antradienį žurnalistams Seime sakė G. Landsbergis.

Jo vertinimu, Seimo Antikorupcijos komisijos pirmininko pavaduotojo D. Kaminsko elgesys yra neetiškas ir tai turėtų įvertinti Seimo Etikos ir procedūrų komisija.

„Apskritai tokia praktika yra, mano nuomone, neetiška. (...) Manau, kad yra keli būdai problemą išspręsti: vienas dalykas – Seimo Etikos ir procedūrų komisija gali tą įvertinti ir žinau, kad anksčiau yra buvę  įvertinimų, kurie lemdavo gyvenimo Seimo viešbutyje atsisakymą, visuomenės spaudimas – irgi taip pat ir paties politiko atsakomybė“, – kalbėjo G. Landsbergis.

Anot  žiniasklaidos, Seimo viešbutyje gyvenantis Seimo narys „valstietis“ D. Kaminskas sako Vilniuje turintis tris butus, bet visi jie yra nuomojami.

„Tai yra praktiškai žmonos turtas ir ji vykdo savo veiklą. Tai yra jos ilgametis verslas. Pagal verslo liudijimą ji juos nuomoja. Mes nė karto nesame ten gyvenę“, – LRT radijui yra sakęs D. Kaminskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

natalijaTO ROMA

natalijaTO ROMA portretas
O KAIP SU BULOTAITE TOKIA PILI PASISTAČIUS O VIEŠBUTYJE GYVENA O DEL ALGU TAI TU PROTUOLE ROMA NEŽINAI VISA LIETUVA ŽINO KAD LANSBERGINIAI KUBILIUS ŠIMONE IŠVOGE LIETUVA PRIDARĖ SKOLU TAI TIK PAGARBA VALSTIEČIAM KARBAUSKIUI SKVERNIALIUI KAD TRAUKIA TAUTA IŠ SKURDO TAIP KAD NEAMSER ROMA PROTINGOJI KONSERVINĖ NELAIMĖ

Kur apkalta?

Kur apkalta? portretas
Tokius,kaip Kminskas reikia kuo skubiau vyti iš Seimo.Valdančioji poziciją jį turėtų pašalinti iš partijos ir organizuoti Seime jo apkaltą,už tokį gėdingą elgesį.Gal tuomet kitiems būtų gera pamoka.

Vile

Vile portretas
Dar vienas sukcius, sedintis seime. Protu nesuvokiama tokia situacija! Ji ne tik is viesbucio, ji is Seimo reikiaq vyti!
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių