Kritikuoja D. Kaminską: Vilniuje turi tris butus, bet gyvena Seimo viešbutyje

Grįžti į straipsnį

natalijaTO ROMA

natalijaTO ROMA portretas
O KAIP SU BULOTAITE TOKIA PILI PASISTAČIUS O VIEŠBUTYJE GYVENA O DEL ALGU TAI TU PROTUOLE ROMA NEŽINAI VISA LIETUVA ŽINO KAD LANSBERGINIAI KUBILIUS ŠIMONE IŠVOGE LIETUVA PRIDARĖ SKOLU TAI TIK PAGARBA VALSTIEČIAM KARBAUSKIUI SKVERNIALIUI KAD TRAUKIA TAUTA IŠ SKURDO TAIP KAD NEAMSER ROMA PROTINGOJI KONSERVINĖ NELAIMĖ

Kur apkalta?

Kur apkalta? portretas
Tokius,kaip Kminskas reikia kuo skubiau vyti iš Seimo.Valdančioji poziciją jį turėtų pašalinti iš partijos ir organizuoti Seime jo apkaltą,už tokį gėdingą elgesį.Gal tuomet kitiems būtų gera pamoka.

Vile

Vile portretas
Dar vienas sukcius, sedintis seime. Protu nesuvokiama tokia situacija! Ji ne tik is viesbucio, ji is Seimo reikiaq vyti!

Nugi

Nugi portretas
Nu labai gerai, kad žmona nuomoja butus. Taigi ponas gali iš žmonos nuomotis būstą. O pinigai vis į šeimą, ne iš šeimos, ne svetimiems. O seimo viešbutyje gyventi ir dar veltui ponulis teisės neturi.

Roma

Roma portretas
Tai kad tie valstiečiai,pagal Karbauskį, yra sąžiningi.O štai kaip viskas lenda į paviršių. Tai sukčių gauja to Karbauskio ir jis pats.Todėl ir nėra nei pensininkams,nei mokytojams,nei gaisrininkams ir t.t. galimybės didinti pensijas,didinti atlyginimus.Taip vagių gauja klesti.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Parazitų irštva tam seime

SENOLIS

SENOLIS portretas
ponaiti gabriuk,negražiai daro tas ponas kaminskis,turėtų neskriausti valstybės----tai amoralu.Bet gal jo poniutė pati labai myli pinigėlius ir jam neleidžia ten apsigyventi.Bet tu gabriuk pamąstyk apie save ir savo ponios nugvelptus milijonus nuo valstybės t.y.nuo mūsų visų vargstančių pensininkųs --čia jau ne baikos,čia jau ne tik piktnaudžiavimas savo galimybėm---čia jau kvepia kaliūze,t.y. ilgais metais kalėjime.Tu vaikeli nesigėdyk atsakyk,kur senelis padėjo užjūrio milijonus,kur nusėdo Wiljamso ,,pinigėliai,o iš kur tamstos audėja tiek milijonų sutaupė.

...

... portretas
O žmonos dar nenuomuoja? - vis pinigėlis... :/

mociute

mociute portretas
Sauniai .Galima isnuomuoti vis papildomi pinigeliai. Nuorint tapti milijonieriu reikia sukties kaip imanai.

Ar viesai nesitycioja is visu valdantis?

Ar viesai nesitycioja is visu valdantis? portretas
Pasirodo ,kad zadeti skaidrumu ,,skaidruoliai ,,visai prasilenke su pazadais.Kada zmones pabude kelsisi ir nebetyles.Dabar reikalaujancius savo ,ukininkus pavyduoliai smerkia.O tokiu brudu nelaiko nusikaltimu.Ir dar kovojantis su kurupcija sulas.

Galerijos

Daugiau straipsnių