A. Kubilius: V. Janukovyčiaus gali laukti tarptautinis teismas

  • Teksto dydis:

Ukrainos prezidentui Viktorui Janukovyčiui nesustabdžius kraujo praliejimo, jo laukia ne tik tarptautinės sankcijos, bet ir tarptautinis teismas, antradienio vakarą pareiškė konservatorių lyderis buvęs premjeras Andrius Kubilius.

Kijeve įsiplieskus susirėmimams, Seimo opozicijos lyderis pareiškė, kad kiekvienas kraujo lašas guls ant V.Janukovyčiaus sąžinės ir "jokie pasiaiškinimai ar pasiteisinimai nebeturės jokios reikšmės".

"V. Janukovyčius dar turi galimybių sustabdyti kraują Maidane. Kitu atveju jo asmeniškai laukia ne tik tarptautinės sankcijos, bet ir tarptautinis teismas", - pranešime spaudai teigė A.Kubilius.

Politiko teigimu, Ukrainos žmonės savo krauju jau įrodė, kad jie renkasi europietišką ateitį, ir "toje ateityje nebus nei V. Jonukovyčiaus, nei už jo stovinčio (Rusijos prezidento Vladimiro) Putino.



NAUJAUSI KOMENTARAI

okupuotasMemelio krastas

okupuotasMemelio krastas portretas
Paziurekit i sita bandito snuki. Tai jis susaude demonstrantus Vilniuje. Sita bandita reikia teisti Tautos Tribunolui.

westui ir panasiems

westui ir panasiems portretas
Na ir siuksles Lietuvoj gyvena. Cia blogai - pirmyn pas Putina ir baikit amseti.

Ula

Ula portretas
O kas laukia tu,kurie į pareigūnus Molotovo kokteilius mėtė,pastatus padeginėjo,kas ragino kovoti?Milicininkai savo pereigą atliko.Jų niekas neklausė,nes tai jų darbas.Dar reikėtu gerai pagalvoti kas šioje situacijoje kaltas.Nepatiko priimami sprendimai-riaušės.Tai kas tada būtų,jei visi šitaip elgtųsi?
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių