Lietuvos pasitraukimu iš 17+1 formato besipiktinusi opozicija estų ir latvių sprendimo nesureikšmina

Grįžti į straipsnį

Viskas gerai,

Viskas gerai, portretas
šunauja pacypaus ir nustos .

JONAS to manau

JONAS to manau portretas
Manyk iš naujo Ne konservai ne jankiai o tauta išrinks O tai bus 100% jeigu eis balsuoti jei pagalvos apie savo tėvyne apie savo vaikus

Manau

Manau portretas
Tevynej ka beisrinktu i seima,ka padiktuos usa ta jie ir darys

Virgis

Virgis portretas
Konservai labai gerai išstudijavę Lenino raštus. Tas visame pasaulyje gerai žinomas "revoliucionierius" rašė apie "didžiarusių pasididžiavimą". Analogiškai džiaugiasi ir Maldeikiukas. Svaigsta vaikinas apie "didžiavalstybiškumą", kuris neva pas mus užsilikęs. O su leninizmo klasikais Maldeikiuką turbūt mamytė supažindino. Ir su raudonais gvazdikais Maldeikiukas turbūt sveikino mamytę Maldeikienę, kai ši apsigynė disertaciją "Pagrindinis socializmo ekonominis dėsnis intensyvios ekonomikos sąlygomis" Koks kolosalus minčių šuolis - nuo pasaulinės socializmo pergalės iki konservatorių partijos.

Vienas vingis ir lazdelė

Vienas vingis ir lazdelė portretas
Tokios kvailos išvaizdos premjero lietuva atsikratė, o jis toliau su savo vienintelių kepurės vingiu šlebizavija nesąmones iš lenino raštų. Supirko iš prisivogtų pinigėliū vilkų komandą ir kaukia, kraujo ištroškę. Užduotis paprasta kaip skvernelis - pa;aikyti kuo geresnius santykius su kuo didesniais. Kas didesnis - to lazdelė didesnė.

Klausimui

Klausimui portretas
Sunauja tai tu. Skverneliu nusivyliau,nes prabalsavo uz suni,o zmones buvo pries.

Anonimas

Anonimas portretas
kokia ten opozicija-politlavonai.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai žalčiai tie latviai su estais, atsisakydami bendradarbiavimo formato su Kinija „16+1“, neatsiklausė Kremliaus Neūžaugos.

Klausimas

Klausimas portretas
Kodėl tyli Kremliaus šunauja? Kai Lietuva išstojo iš bendradarbiavimo formato su Kinija „17+1“, lojo apsiputojusi, o kai jos pavyzdžiu pasekė Estija ir Latvija, tyli lyg šuva kaulą gavęs.

Galerijos

Daugiau straipsnių