LSDP: piktnaudžiavusieji lėšomis turi jas grąžinti

Grįžti į straipsnį

pastebejimas

pastebejimas portretas
nepergyvenkit! dabar grazins,o po pusmecio prisivogs ir susigrazins dvigubai,vagis negali nevogti ,o tiesa anksciau ar veliau visada islenda,jeigu juos teistu,salintu is darbo tik bijodami prarasti silta vieta sustotu,o dabar jiems viskas dzin,atbuke ir nieko nebijantys,gyvenantys paprastu zmoniu saskaita,dykaduoniai!

situacija

situacija portretas
kai meras pagal tiesiogines darbines pareigas aprūpinamas visomis darbo priemonėmis (kanceliarinėmis, ryšio ir kitomis), kai gali naudotis tarnybine mašina, kurią vairuoja savivaldybės administracijos samdomas vairuotojas, kai yra mero reprezentacinis fondas, tai ar ne vagystė dar ir tarybos nario išmokas imti? Kauno visvaldybė sako: ne.

ne

ne  portretas
Ne tik grąžinti, o turi būti TEISIAMI ir DIDŽIULĖ dar BAUDA.

ne vagis?

ne vagis? portretas
jeigu parduotuvėje pagavo vagį ir tas atidavė pavogtas prekes apsaugai, tai jau ne vagis?

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Avys moka skaičiuoti iki 1000 ,kai vagiami milijonai ir ištaškomi milijardai avys negeba suvokti :)

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Ką reiškia "piktnaudžiavo"? Kas nustato kriterijus - Tapinas? Trisdešimt metų veikė sistema kuri nors ir akivaizdžiai ydinga, bet teisėta kol nesukurta bei patvirtinta kitokia. Visas triukšmas, tik tam, kad pateisinti pirmalaikius rinkimus, nes kitu atveju ( po 2 metų) konservatnykų lauktų ne opozicijos ,o teisiamųjų kėdė.

Kaunietisa

Kaunietisa portretas
Nerinkti i Seima daugiau tokių apsivogusių ir į miesto tarybas. Įsidėmėkime, kokie tai žmonės išvogė tūkstančius, daugiau tokių mums nesąžiningų nereikia. Nerinkime i Seima ir garsiai kartokime, turi ateiti nauji, idėjiniai ir sąžiningi Seimo nariai.

Benas

Benas portretas
Ir ministrai-seimo nariai,išleide dešimtis tūkstančių.

Q

Q portretas
visus vogusius lauk mesti be teises sugrizti i valdiska darba

Prokuroras \\\\\.../////

Prokuroras  \\\\\...///// portretas
Taip PRIVALO grąžinti ir po to paagailauti keletą metelių Pravieniškėse.

Grazins

Grazins portretas
ir panaudota 6ikpopieriu?

Tai,grąžinkit,

Tai,grąžinkit, portretas
kūr. vos

misija neimanoma

misija neimanoma portretas
aga tuoj pat griudami bega grazinti pavogtas lesas nesulauksite nes tos babkes ikistos i nekilnojamus turtus o tokios vagystes lietuvoje iki teismu niekada nedaeina ir niekas nekonfiskuoja is tu vagiu turto nes ir irodyti buna neimanoma viskas uzrasyta ir registruota ant giminiu ir kitu artimuju

nuomonė

nuomonė portretas
A čia tie čekučių klastojimo čempionai?Juk sakė krabas,kad grąžina tie,kas vogė,jei nevogei,nereikia grąžinti...Lauk eikit iš merų ir kitų postų.Gana.Kas tas jūsų grąžinimas-nesityčiokit iš tautos.

Galerijos

Daugiau straipsnių