M. Puidoko partija paskelbė kandidatus į Seimą: sąraše Ž. Tratas, A. Pilvelytė, V. Tutkus

  • Teksto dydis:

Parlamentaro Mindaugo Puidoko vadovaujama Lietuvos krikščioniškosios demokratijos partija (LKDP) paskelbė „Taikos koalicijos“ sąraše atsidursiančius kandidatus į Seimą.

Tarp pavardžių yra Lietuvos darbdavių konfederacijos generalinis direktorius Danukas Arlauskas, europarlamentaras Stasys Jakeliūnas, kontraversiškai vertinamas aktorius Žilvinas Tratas, verslininkė Rūta Rutkelytė, dainininkė Aistė Pilvelytė, 2021-iais metų kauniete išrinkta dėstytoja Dileta Jatautaitė.

Į Seimą kandidatuoja buvęs Lietuvos kariuomenės vadas, generolas leitenantas Valdas Tutkus, Konstituciją prieš šešerius metus sulaužęs buvęs parlamentaras Mindaugas Bastys, advokatas Ryšardas Burda, verslininkė ir visuomenininkė Meida Šabūnienė, teisininkas Erikas Pavlovičius.

Kaip skelbta anksčiau, M. Puidoko vadovaujama politinė jėga spalį vyksiančiuose Seimo rinkimuose dalyvaus su į Darbo partiją grįžusio Viktoro Uspaskich vedama „Taikos koalicija“. Be šių dviejų partijų sąraše bus ir Irenos Stražinskaitės-Glinskienės vedamos Žemaičių partijos atstovai.

Kaip skelbiama pranešime spaudai, LKDP partijos suvažiavime buvo patvirtinta ir rinkiminė programa. Joje Lietuvos žmonėms įsipareigojama ginti žodžio laisvę, stabdyti viešą neapykantos kurstymą, dezinformaciją, o LRT „paversti objektyviu visuomeniniu transliuotoju“.

Šeimos politikoje bus siekiama stiprinti tradicines šeimos vertybes, skatinti gimstamumą mažinant mokesčius šeimoms. Programoje įvardinta būtinybė stabdyti švietimo sistemos griovimą, kai sprendimai priimami remiantis aritmetiniu principu bei 50 proc. didinti pedagogų atlyginimus.

Seimo rinkimai vyks šių metų spalio 13 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne nu Tutkus

ne nu Tutkus portretas
niekad niekur nefigūraves kap dėjo iš karto i prezidentus :D O dabar jau eina į seimą. Tai ką tutkau nuveikei žmonėm iki to kai sugalvojei kad tau reik eit Lietuvos valdyt? Ta prasme / kokiose akcijose dalyvavai? Gal bent nuėjei su traktoriu maršo i Vilniu traktoristais pasišnekėt ir paklausyt apie anų bėdas? O gal ir šiandien jau 2 metus teisiamą žmoniu salę aiškia sufabrikuotoj ,,riaušiu ''byloj užtarei ar bent jau sudalyvavai 1 teismo posėdy kap stebėtojas? Taigi ne. Tik liežuviu malei ir kap žaltys vinguriavai kad nulyst prie valdančiuju lovio. Kap gyveni ir darai tep dirbsi Tik šūdmala ir dantų užkalbėjimais //// P.S. Ir būt laba idomu žinot iš kur gauni nemažus pinigus rinkimam. Žinom kad be keliasdešimt o dažniausia ir šimto tūkstončiu toli rinkiminėj kampanijoj nenueisi

Ir ką?

Ir ką? portretas
Žmonės į šitą partiją eina vien tik dėl žodžių ,,taikos partija" - kitų partijų kurios viešai propaguotų Taiką nėra? Tie kas supranta link kur ritasi pasaulis, nori bent ,,savo kieme" kažką daryti. Šiuo atveju prisidėti prie Puidoko pacifistų ir sakyti karo kurstytojams ,,NE" Kiekvieną dieną Ukrainos kare tūkstančiais žūsta žmonės. Nesvarbu kad jie kareiviai, bet jie-gi žmonės..Jau aišku kad nepavyks ukrainiečiams laimėt ir jie ne tik neatsiims savo Lugancko, Donecko ir Krymo, bet ir naujai rusų užimtų didžiulių Ukrainos teritorijų.. Rėmėjų ir jų pačių resursai išsemti..Bet niekšai gaunantys pelną iš šito karo, iš paskutiniųjų stengiasi kad jis testūsi ir net apie taikos derybų galimybę niekas nešneka..Kas turi naudos iš šito karo ir kas dirba karo spekuliantams, ginklų pardavėjams , galime spręsti pasižiūrėję kaip ,,gražiai'' visi tyli Taikos klausimu. Tyli lyg prisišikę..

TIKRAI SAKOMA

TIKRAI SAKOMA portretas
PAGAL JURGĮ IR KEPURĖ
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių