Politologai mano, kad didžiausios konservatorių problemos – ateityje: jie įklimpo į bėdą

Grįžti į straipsnį

Vygis

Vygis portretas
šita vagių,pedrylų partija uždrausti.

"Dėdulės"

"Dėdulės" portretas
tvartas griūva, kupra, su KGB ženklu, prie žemės lenkiasi, chrizantemomis kvepia .Bus žmonėms šventė, kai Kupriuką į grabą paguldys.

todėl

todėl portretas
kad jie ir nebuvo konservai, o tik taip save vadino.

Taigi

Taigi  portretas
Višta, baik maivytis - pradėk trydą.

Višta \\\\\.../////

Višta  \\\\\...///// portretas
Ačiū už tokį palaikantį komentarą.___Toliau brandinsiu nuostabias mintis.___Su gila pagarba,gyva'Našlė Višta,užtat ir dar ješkau gaidžio,jei dar esu gyva.

V,L

V,L portretas
Nemačiau nei vieno foto be Šimonytes ir anukelio dirbtiniu ŠYPSENU.......Kažin kas jiems taip juokinga????

Klausimas

Klausimas portretas
Kur Karbauskio kvaila višta? Tik jos tryda patręšti laukai subrandina valstiečiams puikų minties grūdą.

to jaunimas 2

to jaunimas 2 portretas
Tau kukū, gydykis

jaunimas

jaunimas portretas
Pedofilijos nėra, o yra homoseksualizmas.

įdomi citata

įdomi citata portretas
savivaldos ir prezidento rinkimų apklausos, konservatorių partijai parodė teigiamas tendencijas. Sausio 18–27 dienomis „Delfi“ užsakymu atlikta „Spinter tyrimų“ apklausa parodė, kad sausį 13 proc. apklaustųjų savo balsą prezidento rinkimuose atiduotų už premjerę Ingridą Šimonytę, kai gruodį tokių buvo 10,3 proc. 2,7 proc. pokytis taip pat neviršija paklaidos ribos, tačiau I.Šimonytę šioje apklausoje aplenkė tik dabartinis prezidentas Gitanas Nausėda (19,4 proc.). Galiausiai sausio 26-vasario 2 dienomis atlikta „Baltijos tyrimų“ apklausa Vilniaus miesto savivaldos rinkimuose sėkmę prognozuoja būtent konservatorių partijai (22,5 proc. apklaustųjų), o partijos kandidatas į merus Valdas Benkunskas populiarumu šiuo metu nusileidžia tik Artūrui Zuokui.

Įdomesnė tema

Įdomesnė tema portretas
ES pristatė naujas sankcijas RuZijai

jaunimas

jaunimas portretas
Visada balsavom ir balsuosim arba už liberalus,arba uz konservatorius

>>>Cha cha cha \\\\\.../////

>>>Cha cha cha   \\\\\...///// portretas
>birka mielas,leis patiems pasirinkti kur laimės ješkoti,ne tavo mėšlo smegeninės patarimų klusyti.___Šunsnukis.

to visiškai teisingai

to visiškai teisingai portretas
Juoksis tas kas juoksis paskutinis..neskubėk,būsi pirmas...Kas balsavo tas ir balsuos už juos,kaip visadaŽmonės mato,kas dirba,o kas pučia burbulus ir kelia piarus

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Lietuvoje vien bėdos, o pas Putiną - šviesus rytojus. .........................p.kolonistai, ko jums vargti Lietuvoje? Skubėkit į motulę Rusiją laimės pasisemti.

Visiškai teisingai

Visiškai teisingai  portretas
TS LKD, vedama visiškai morališkai supuvusios partijos viršūnėlės su patologiniu melagiu,ciniku ir arogantišku pasipūtėliu priešakyje ,galutinai įklimpo į moralinės degradacijos liūną į jį įmurkdydama ne tik kai kuriuos padorius toje partijoje esančius jos narius, bet ir į jį įtraukdama koalicijos partnerius ........o , kad jų laukia bėdos visuomenė netruks įsitikinti, nes kovo 5 ne už kalnų, kai Lietuvos rinkėjai parodys, kad jie taip plačiai reklamuojamas ir deklaruojamas savo "moralines vertybes" galės susikišti į atitinkamą vietą........iš pradžių pats turi būti moralus, kad šias moralines vertybes galėtum siūlyti kitiems.........

Jefrey Epstein

Jefrey Epstein portretas
Pedofilija nemirtinga. Skeletas spintoje.

to manau

to manau portretas
Primenu-liberalai po skandalo su dėžute į seimą gavo tiek pat balsų kaip ir prieš tai į rinkimus.

to >>>>jo

to >>>>jo portretas
Fotazija,fotazija,

manau

manau portretas
nei konservatorių, nei liberalų valdžioje turi nelikti. Jie dirba globalizmui, ne tautinei valstybei. Jiems dzin kad nykstame, kad išsivaikštome. Jie naikina švietimą, mediciną - kokybiškos paslaugos tik turtingiesiems. Afera su energetika, strateginių LT objektų išpardavimas - viskas jų niekingo valstybės žlugdymo darbai. Karmos dėsnis žiebė jiems - turi griūti iš sosto su visais pedofilais ir aferistais. Ar tauta pajėgi atsiimti savo valstybę? Klausimas.

cituoju gerą komentarą

cituoju gerą komentarą portretas
Teismas turi nustatyt ar Bartoševičius kaltas. Daugiau jokių nusikaltimų teisėsauga nenustatė. Visa kita tai tik opozicijos, politologų ir žurnalistų išpūstas reikalas ieškant sau finansinės naudos. Kam už pakalbėjimus, kam už straipsnius, kam tikintis per rinkimus gauti daugiau mandatų. Visiems didžiausias džiaugsmas būtų buvę jei Bartoševičių būtų viešai Seime klausinėję. O tas ėmė ir pats atsistatydino. Ir greičiausiai visi šitie "bobų turgaus" pliurpalai nepadarys jokios įtakos rinkimams. 8

>>>jo \\\\\\.../////

>>>jo  \\\\\\...///// portretas
>jo,liūdna ir graudu,bet tai ne fotazija,tai baisi,šlykšti TIESA.

jo

jo portretas
Pedofilija niekur nedings. Į K.Bartoševičiaus vietą Seime atėjo kitas, toks Semaška. Tai yra tarptautinė organizacija.

didžiausia bėda

didžiausia bėda portretas
konclibų valdžia

jaunimas tikrai nenusigręš

jaunimas tikrai nenusigręš portretas
Anot politologo K. Girniaus, nuo Sąjūdžio laikų ištikimi konservatorių rinkėjai juos rems ir toliau, bet nusigręžti gali jaunimas ir svyruojantys. O savivaldos rinkimams nacionalinės politikos skandalai įprastai didelės įtakos neturi.

to o

to o portretas
Pasakė jau visi po 10 kartų, dabar eis antras ratas ,jau eina...jie šneka kaip jiems reikia, negi nesupranti,ar mažas esi?

o

o portretas
ką pasakys šiuo klausimu koncervatorių politologė Riomerio rimutė....

?

? portretas
Lietuva yra užvaldyta Kremliaus naftosdolerių ir reikiamos propagandos. Pedofilija yra tik vienas iš jų psichologinės spec. operacijos komponentų. Artinasi 02-24 d.....

Vladas

Vladas portretas
Disžiausia konservų problema tai atsisakyma ir nuo gėdos ir nuo sąžinės! Tai tikra visos Lietuvos atliekų savartynas KGB remiamas ir valdomas!

kur bėda ateity?

kur bėda ateity? portretas
Juokingi politologai, lyg būti opozicijoje-bėda,sėdi sau ,kuri komisijas, ėdi valdančiuosius, nieko neveiki, nei įstatymų jokių, nei pagalbos gyventojams, jokios paramos neturėjome iš opozicijos nė vienu klausimu. pasakiška duona būti opozicijoje.

Eugenijus

Eugenijus portretas
Manau kad ne konservatoriai įklimpo į bėdą, o visa šalis su jais. Pažiurekit kas vyksta aplink - kaip pavizdys: valstybinii įmoniu privatizavimas. Apie elektros afera net kalbeti nereikia, visi ir taip žino.

puiku

puiku portretas
2024 m valdžioje bus socdemai, ir nepriklauso ,ką čia jūs pumpotaukšliaujate, kas už ką nori už tą lai ir balsuoja.

to <<<<

to &lt;&lt;&lt;&lt; portretas
Gydykis,durneli...Tau net išsiduoti nereikia,žinoma sseniai jau, matyt prisidirbęs, kad kišiesi į teismų darbą, parėkauk išėjęs į mišką,gal kas klausys.Kiekvienas gauna padaręs nusikaltimą, nuteis be tavęs, nesikišk kur tau nepriklauso,berašti.

>>>to vištgaidis \\\\\.../////

&gt;&gt;&gt;to vištgaidis  \\\\\...///// portretas
>Sakai teismų darbas?,vaikais,mergaite.___Manau ne teismai tą jovalą užvirė,o Kristus"jonas.____"Advokate",apie teismus taip kalbėti,tai žiūrėk,kad juodi debesys virš tavo tuščios galvos nesusirinktų.___Jei taip mūru stoji įtariamą pedofilą ginti,tai 100 proc.aišku kas tu,reikia slėpti vaikus muo tokių "advokatų",nes Vilniuje dingsta ir privartaujami vaikai.____Išsidavei netyčia.

Trockis

Trockis portretas
Anksčiau buvo proletariatas, dabar - gėjai ir bobos.

2aha

2aha portretas
Ar sveiko proto bruožas balsuoti už KGBistus, iškrypėlius dangstančią partiją? Tai va- todėl Lietuva landsbergininkus ir laiko ligoniais

atsakymuks

atsakymuks portretas
Nepavydėk jam. Ne tavo reikalas.Mažai straipsnių,paprašyk kokios švenčionienės,padleckio,gal parašys

to vištgaidis \\\\.../////

to vištgaidis \\\\...///// portretas
Kur mergaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaitė?koks tavo reikalas,tai teismų darbas, suskiai jūs begalviai parazitai.

klausimuks

klausimuks portretas
O kur Valinskas dingo? Jokios replikos dėl pedafilijos skandalo. Kokiais klausimais tik jis nepasisakydavo. Jis kaukdavo, šaukdavo, trypdavo kojelėmis.O dabar - tyla. Sėdi krūmuose ir pasakoja pasakas apie saulės energetiką. Kodėl toks šuolis - nuo politikos prie ūkio? Apsisisiojo?

>>>Ei \\\\\.../////

&gt;&gt;&gt;Ei  \\\\\...///// portretas
Kur Krist'jomas?-Kristus danguje,o Jonas? tai Velniai žimo kur,gal Indijoje nes tenai našlaičių daug,reikia "pagloboti".

aha

aha portretas
kremliniai čia 2-3 siautėja, jau visai puolė į neviltį. neina įkąsti partijai, kuri turi savo rinkėjus ir v jie visada balsuos už juos.

cha cha

cha cha portretas
Apklausos Vilniuje parodė, kaip jau čia ,,bėdelė'', į miesto tarybą balsuos virš 22 proc,už konservatorius-daugiausiai,žmonės mato, supranta, kad tai vieno žmogaus galimas nusikaltimas ir tik kvaišiai gali teisti partiją, kurios net nariu nebuvo.

nuomonė

nuomonė portretas
O kur čia problema-į seimą išrinks vis tiek, ka s rinko juos tas ir rinks, o kad bus opozicijoje, tai kur čia bėda?Poiltologai kaip reikia kažkam taip šneka ,visi skirtingai labai jau.

Be to

Be to portretas
pedofilijos mėgėjai aktyviai renkasi veiklas, kur yra tiesioginis kontaktas su vaikais. Pedagogų tarpe.trenerių tarpe, visur, kas susiję su vaikų edukacijomis, modelių rengimu... Šiose srityse pedofilai telkiasi. Jie sutinka dirbti pusvelčiui. Jiems svarbu gauti kontaktą su vaikais. O jei dar ir prie socialiai pažeistų vaikų prieina, nėra ko ir diskutuoti. Juos kažkaip nubausti beveik neįmanoma, nes tai ištisa industrija, kurios dyviai yra narkotikų prekeiviai, prekybos žmonėmis atstovai ir, deja, jurisdikcijos, medicinos paslaugų atstovai. Tie sužaloti vaikai daug kam itin naudingi, yra ištisos metodikos kaip iš jų daryti scenos pažibas ar narkodilerius ar teisėjus, policininkus, prostitutes, dainininkus ir taip toliau. Šis tinklas yra su senomis tradicijomis, jų nepajudinsi. Įskundęs pedofilą vaikas iškart patenka pas dar labiau pakrypusį pedofilą policijoje, jam priskiria medikų, šie irgi iš tų pačių, o jau apie psichologus iš viso nėra ko kalbėt.

Zosė

Zosė portretas
Na ir snukeliai.!!!!!@

Ei

Ei portretas
O kur Kristijonas?

Anonimas

Anonimas portretas
Už pedofilų partija gali balsuoti tik tokie patys....

Mano nuomone pedofilai yra dviejų rūšių: hetero ir homo

Mano nuomone pedofilai yra dviejų rūšių: hetero ir homo portretas
Kai vyras tvirkina mergaitę, ar moteris berniuką - tai heteroseksualūs pedofilai. O kai tvirinamas vaikas yra tos pačios lyties kaip ir iškrypėlis - tai jis ar ji yra 100% homoseksualūs pedofilai. O ką Raskevičius kliedi, tai jau tik jo intelekto vertė.

Raskevičius taip mano, o aš manau priešingai!

Raskevičius taip mano, o aš manau priešingai! portretas
Seimo žmogaus teisių komiteto pirmininkas, „laisvietis" Tomas Vytautas Raskevičius išreiškė viltį, kad šie pasisakymai - tik klaida. „Aš tikiu, kad partijose yra daug padorių žmonių. Padoru yra pasakyti, kad homoseksualūs žmonės nėra pedofilai, o seksualinis smurtas prieš vaikus seksualinės orientacijos neturi.

homoseksualus ir konservatorius išvadino pedofilais

homoseksualus ir konservatorius išvadino pedofilais portretas
V.Landsbergis homoseksualus ir konservatorius išvadino pedofilais! „Žinote, ne taip ir labai tolimi bei skirtingi dalykai, deja. Kai vieną kartą aš tą pasakiau, kad tai gali būti susiję, tai mane labai užpuolė Europos Parlamento posėdyje - esą tai absoliučiai kas kita. Na, aš nežinau, ar absoliučiai kas kita", - sakė jis. Žurnalistei apibrėžus, kad pedofilija yra liga, o homoseksualumas - seksualinė orientacija, V.Landsbergis nenusileido: „Bet palaukit, kaip jis yra realizuojamas tas homoseksualumas".

Seklys morka \\\\\.../////

Seklys morka  \\\\\...///// portretas
Kur pradingo Jurbarko bandito verdiktas?

Atviras \\\\\.../////

Atviras  \\\\\...///// portretas
pedo'Filizmas,o padaryti nieko neįpanoma.___Baisiai baisu.

Kęstas

Kęstas portretas
O kas Lietuvoje? Nieko. Energingas jaunimas dar krūmuose šauktiniais tarnauja. Senesni užsiima senais skudurais (čia jau vienaragis) ir karvių bezdalais (dar be ragų). Landsbergio ir Anušausko vadovaujami konservatoriai prievartauja mažylius. Tėvai panikoje, perka savigynos balionėlius. Anušauskas taip smirda, kad nejaučia jų kvapo. Visai bėda. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

ši porelė atrodo

ši porelė atrodo portretas
kaip tėtis Nr1 ir tėtis Nr2 su savo įsūniu bartosevičiumi

Tokie ir politologai

Tokie ir politologai portretas
ir atsikniskite . Protingi puikiai viską supranta, o dėl kvailių tai lai ir toliau ....

Aha

Aha portretas
Ju bedos Tautai ir Valstybei jau 32 metus tesesi , o jie kai valdzioje ,taip valdzioje ir nemato del tu bedu jokio vargo ,o turetu ,bet ,kai teisesauga sava tai jokiu bedu ,tik matomos ,kurios nieko negali padaryti jiems baustino .

vladas lukosevicius

vladas lukosevicius portretas
Pragare šventinės nuotaikos , tuoj iprezervatyvintą valstybės vadovą atsiūs ... Stovės pragare tituluotas valstybės vadovas ant keturių kaulų su muiluota uodega prieš savo draugelius KGB budelius Dušanskį , Slaviną ir atgailaus už savo niekšiškus nusikaltimus...

>Įspūdis paskaičius

&gt;Įspūdis paskaičius portretas
Ko gero pats irgi "palatoje" būdamas skaitai, kai išeisi iš palatos ir pamatysi kas Lietuvoje dedasi, tada suprasi kodėl tokie komentarai.....

Įspūdis paskaičius

Įspūdis paskaičius  portretas
Visi komentarai rašyti tikriausiai vieno ypatos iš psichpalatos? Kažkokios padrikos mintys be jokio loginio mąstymo.

kasdfd

kasdfd portretas
pedo partija lietuvos nelaime, nebus ju lietuva atsigaus

Anonimas

Anonimas portretas
Nera pedofilu - NERA ir lietuvos.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Skvernelis gabus mokinys - gerai išmoko Venckienės pedofilijos pamokas.

vladas lukosevicius

vladas lukosevicius portretas
Tikra meilė tik tarp vyrų .... Baikite Lanzbergistai barškinti Šunaujos vaikučius , išsikruškite tarp saves ...

burliokai

burliokai portretas
namo.....

geda

geda portretas
lnk reportazu perspasudinimui.?

arkliasnukiai už algų ir pensijų neteisėtą nusavinimą

arkliasnukiai už algų ir pensijų neteisėtą nusavinimą portretas
kalėjimas su turto konfiskacija, broileri atgal į psichuške, kur pradėjo savo gyvenimą ten ir pabaigs

dėdė Ignas

dėdė Ignas  portretas
Myliu vaikučius labai.

dėdė Ignas

dėdė Ignas portretas
Šunys loja - karavanas eina.

Stebėtojas

Stebėtojas  portretas
kruvinos koncervu rankos kgb uzslaptinti archyvai kgb šaude trėmė Lietuvius.

kapsas

kapsas portretas
Kad seime yra pedofilų žinoma kaltas putinas, kad seime yra narkomanų kaltas putinas, kad konservų gauja labiausiai kenkia Lietuvai žinoma kaltas putinas.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Taigi taigi Tikras koncervapedas ir stribkoncervis.

Kremliniu

Kremliniu portretas
burlioku šiukšles rado kur pavemti...;)))

> Cianidas

&gt; Cianidas portretas
kodel tu rusas, ka?

Druskininkai

Druskininkai portretas
Gerardas Sokolovas - K.Bartusevičiaus padėjėjas Seime.

Cianidas

Cianidas portretas
Koncervų pakirkšnutės, prie ko čia seimo pedofilą lyginat su rusija?

Cianidas to -cha cha

Cianidas to -cha cha portretas
Ką labiau mėgsti pedofile,mažas mergaites,ar berniukus?

Romas

Romas portretas
visuose pakampėse šito "gero sočiai", jau nekalbant apie bažnyčioje "pasislėpusius" ne kuriuos ...

tomas

tomas portretas
ko cia tas politologas taip pergyvena del konservu? tiek miiardu prihvatizavo, neprazus

kbg

kbg portretas
'Laisvės' partiją finansuoja baltarusija.

Mano nuomone

Mano nuomone portretas
Konservai išskirtinių niekšų partija

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Kam skirti dėmesį? Mūsiškei Kremliaus šunaujai sunkus pasirinkimo metas - Maskvoje kilo didžiulis gaisras, o pas mus pedofilas pirstelėjo? ..........Vis tik pirstelėjimas kur kas svarbiau.

KGB valdo

KGB valdo portretas
Turime konservatoriams dekoti už tai, kad teismo pagalba privertė krabą leisti surengti Lgbt paradą Kauno Laisvės alėjoje, juk konservatoriai už,, tikrąsias "vertybes, todėl ir jų partijoje buvo įtariamas pedofilija asmuo, kuris tikėtina, kaip ir Mykolas majauskas bus bus į,, išsuktas" iš skandalo, nes dėdulė lanzbergis neleis žlugti partijai ir labai,, verrtingiems" konseevatoriams

o'Žys \\\\\.../////

o&#039;Žys  \\\\\...///// portretas
ant savo mėšlinų ragų išvilks iš bėdos (kol dar gyvas),šunaujos nelaimei.

Negerbėja

Negerbėja portretas
Foto ,,draugiškas,, apkabinimas Valentino dienos proga.

Kęstutis Girnius- Lietuvos gėda

Kęstutis Girnius- Lietuvos gėda portretas
kito tokio užkietėjusio vatnyko neranda "pakalbinti" ?

>Cha cha cha

&gt;Cha cha cha portretas
Jaunoji karta - už lgbt? Čia ir yra tas "kaulas"..

Cha cha cha

Cha cha cha   portretas
Mūsiškei Kremliaus šunaujai pamėtėtas kaulas. Dabar belieka įtikinti, kad ant to kaulo dar likę mėsgalių.

> ?

&gt; ? portretas
Fotosesijoje.

2 taigi

2 taigi portretas
Konservų keliama isterija jaro tema- kogero labiausiai kenkia Ujrainos palaikymui. Jau vien dėl to, kad daugumas žmonių nenori taoaribtus su iškryoėliaus ir psichikos ligoniais

Hmmm...

Hmmm... portretas
kas ne lgbt+ tas vatnikas?

Budelis

Budelis portretas
Kada bus paleistas sis "seimas"?!

Mano nuomonė

Mano nuomonė portretas
Nie ne į bedą įkliuvo ,o tiesiog murgdesi srutose ir murgdė savo elekroratą,zmones ir visą Lieruvą jau desimtmečius,tačiau tik dabar tas akivaizdžiai pasimatė,nes net jų kgb sąrašų įslaprinimas 75 metams,zmonems neatvėrė zmonems akių

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Atsirado Prigožinui proga aktyvuoti savo trolių šunaują. Kremliui įpatingai nemaloni konservatorių parama kovojančiai Ukrainai

?

? portretas
Kur dingo gitanas?

Senas kaunietis

Senas kaunietis portretas
Kai atmes kroksus VeLnias- prasidės rimtos rietenos ir Gabrieliui pareis truba. Kad jie kaūkokie iškrypę, kaip ir jų rinkėjai- akivaizdu

Pensininkas, prezidentas Vytas

Pensininkas, prezidentas  Vytas portretas
Laisvė narkomanams ir iškrypėlems

Kaunietis

Kaunietis portretas
KGB atsargos rezervistai.

...

... portretas
be abejo,juk seniui nedaug ir beliko

Galerijos

Daugiau straipsnių