Regionų partija diskutuos apie susijungimą su „darbiečiais“, pasiruošimą Seimo rinkimams

Lietuvos regionų partija šeštadienį tarybos posėdyje diskutuos apie susijungimą su Darbo partija (DP), aptars pasiruošimą spalį vyksiantiems Seimo rinkimams.

„Sprendimų pas mus (dėl jungimosi su Darbo partija – BNS) nebus, tai bus informacija, kad yra toks pasiūlymas, diskutuosime“, – BNS sakė partijos lyderis Jonas Pinskus.

Anot jo, tarybos posėdžio metu partija taip pat ketina aptarti praėjusį savaitgalį vykusių Europos Parlamento (EP) rinkimų rezultatus, kalbėsis apie pasiruošimą spalį vyksiantiems Seimo rinkimams.

„Bus ir rinkiminio štabo tvirtinimas, tokie organizaciniai dalykai dėl rinkimų“, – teigė J. Pinskus.

Apie galimą Regionų partijos ir „darbiečių“ jungimąsi trečiadienio vakarą pranešė partijos vadovo pareigas palikęs Andrius Mazuronis.

Pokyčių „darbiečiai“ siekia po nesėkmingų prezidento ir Europos Parlamento (EP) rinkimų.

Regionų partija šią savaitę teigė, kad dėl jungimosi spręs tik sulaukusi oficialaus Darbo partijos kvietimo. Dėl to „darbiečiai“ žada apsispręsti pirmadienį.

Pirminiais Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, EP rinkimuose Darbo partija surinko 1,63 proc. arba 11,2 tūkst. balsų ir mandatų negavo. Tuo metu Lietuvos regionų partija EP rinkimuose surinko 5,15 proc. arba 35,6 tūkst. balsų, tačiau taip pat liko be mandato.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Prie padvėsusio šuns

Prie padvėsusio šuns portretas
prisiųs pautus .

Labai jau pasišiukšlinę Pinskai

Labai jau pasišiukšlinę Pinskai portretas
Skandalas po skandalo. Jie nuolatos įkliūna už rinkėjų balsų papirkinėjimą abu su Živile. Taip pat Širvintose iš savivaldybės lėšų savo dukroms išrūpino tarnybas, algas. Nebeįdomu ši pora. Politikoje jie lavonai. Jungsis ar nesijungs. Seni jie abu, nėra strategijos. Tas pasakymas "živiliukas" nudėvėtas. Moterytė rudaakė. Su Lietuva neturi nieko bendro. Tų rudaakių yra milijardai, su šakėmis gali kabinti, tiek jų daug. Plaukai nuperoksidinti. Vulgariai atrodo. Perspektyvos politikoje nulis.

Geda gazpromui

Geda gazpromui portretas
Kur uspaskis?
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių