Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komitetas stabdo darbą

Grįžti į straipsnį

Cha

Cha  portretas
Šūdiną kacapišką mentą atgal į Suvalkiją!

Tam kremliaus

 Tam kremliaus  portretas
Klausyk tu vatingalvi buožgalvi neišnešiotas savo motinos aborto liekana pampersus pasikeisk nes matosi kad myžalai visai smegenis užspaudė todėl ir rašliavoji visokius nesamoningus žodžiu kratinius vis keisdamas nikus,žinom tave

Rinkėjas

Rinkėjas  portretas
Labai gerai daro, šaunuolis !!!!

Ir

Ir portretas
Sugalvok stabdyti komiteto darbą, gal jis visiškas idiotas, jo veiksmai yra antivalstybiniai, jam kuo skubiau reikia skelbti apkaltą,nes toks durnelis tuoj vartus stalino (huilo)saulei atvers.

Nesiputok

Nesiputok portretas
KGB šatrijos pitbuliuk, brazaucko ministeriui urdomordiniui, tuoj braslietus uždės. Ar tik siūlas nenusivinios iki raudonsnukių torpedų

Isitikines,kad

Isitikines,kad portretas
Tuo biciu sugeltu veikeju tiketi negalima...

Gera

Gera portretas
stabdyti darba,kai algos mokejimas del to nesustoja!

Tipelis

Tipelis portretas
Net nesuvokia,koks jis kvailas

> Šitas

> Šitas portretas
Konservų tvarto mužikui užkliuvo kažkuo?

Šitas

Šitas  portretas
Iš kiaulių fermos atbėgęs mužikas yra tikras vata,5 kolonos dalyvis, šitam niekšui visai nerūpi Lietuvos saugumas,kad tik galėtų pakenkti valdantiesiems, nieķšų niekšas ir parazituojantis kolchoznikas.

Kremliaus

Kremliaus portretas
Lenciūginiai kaip be galvos. Urdomordinius už kiaušių ima, karbovskiniai irgi blaškos, mentaskvernis vis spjaudosi o marijampolukui kas, kad visas apsiputojęs, pirštais taškos. Ar putleris kokį šakalį ingrūdo

matau

matau portretas
Man tas Gaizauskas savo isvaizda tai labai suktas ir gudrus veikejas

....../

....../ portretas
'' Lemtingi LIETUVAI 2024 rinkimai ,kandidatų apžvalga ir mano pasirinkimas'' .PASIGUGLINKIT . PAŽIŪRĖKIT . PAGALVOKIT LABAI ILGAI IR NUOSEKLIAI . Ir vėl pagalvokit . pabarbenkit į savo vidų ir nuspręskit kurį .

Taip buvo

Taip buvo portretas
Kai kariuomenės vadu buvo A.Pocius, o KAM vadovavo Juknevičienė, kariuomenė buvo tiek nusigyvenusi kad apie jokį pasipriešinimą net negalima buvo galvoti, pustuščiai batalionai iš teritorinės gynybos nebekas bebuvo likę, o rezervo beveik nebuvo!

Įdomu,kur dabar suks kariauna?

Įdomu,kur dabar suks kariauna? portretas
Tai įdomu,ar dabartinis proto bokštas-Kasčiūnas į pavaduotojus paims seną savo įdėjinį vadą-Mūrzą?Ar ir uniformas dabartines keis į tokias,kokias nešiojo Mūrza.Tankai jau su kryžiais.Tai tik uniformų spalvą reikia pakeisti ir svastikas ant vėliavų uždėti.O ypač ,karių kepures pakeisti į tokias,kokią nešiojo Mūrza.

Pilietis

Pilietis portretas
Kvailys, vadovaves tam komitetui gavo ministerio portfeli, tai kaip to komiteto ir nebereikia

as

as portretas
Nutilk tu sakaliene vienakart ir visiems laikams. Atsirado mat zinove... Jau tiek pisidirbai ir dar i eteri lendi. Nu kiauliasnukiskumas ir naglumas nezmoniskas...

Anonimas

Anonimas portretas
vaje, tai nebus greitu laiku komendanturu?

Va matot

Va matot portretas
Konservantas isejo, tai ir nekas nebepuola, todel gynybos ir nebereikia?

arnoldas

arnoldas portretas
suvalkieciai skvernai gaizuskai buriasi...

pilietis

pilietis portretas
KOŠMARAS -TOKIA svarbi institucija ir stabdo veiklą,nesamonė.tai problema išrinkai kelis kandidatus ir prabalsavai už sumanesnį-visa bėda,koks skirtumas iš valdančiujų ar opozicijos svarbu ,kad protingas,o ne ,,savas''

dušanski pasekėjai

dušanski pasekėjai portretas
Tęsiasi kgb organizuotas Lietuvos kariuomenės apginklavimo stabdymas? Ar dar ilgai rudakiai kels šaršalą Lietuvos valstybėje?

Tfu

Tfu portretas
Mento Gaižausko snukis viską iliustruoja. o Švarkeliui nebesisuka sklypukai, namukai ?

ooo

ooo portretas
Apgailėtina kuo pavirto įioje kadencijoje seima sir ministreijos valdant konservatoriams,,kaip savo uabe.Niekada KAM ir URM nebuvo tokiame turgaus lygyye esant tikriems priešams arti,Kaip galime laimėti prieš ruskių banditus jei tarp savęs pjaunasi iš godumo valdžiai ,bet tikrai ne iš meilės Lietuvai,.Ir dar konservatorių komisija prieš prezidentą ,kai patys net su savosandeliu nesusitvarko,kai seimo etikos komitete net keturi patys pažeidę etiką?Kas čia vyksta kai atrodo valdo išvirkšti komunistai imituojantys demokratiją kaip kažkada Vokietijos demokratinė respublika.

terorizmas

terorizmas portretas
maskva, kremlius, putinas.

OB

OB portretas
Jei Skvernelis sako, kad čia nėra politikavimo, tai jau taip ir yra LOL. Ir tada Gaižausko nuotrauka LOL

Anonimas

Anonimas portretas
aš seniai apie tai galvojau juk lietuvoje 30 metu vystosi korupcija o nei kaltu nei nubaustu nėra tik paimti popieriai ir kompiuteriai o kaltinimai vis bliuško ,kai valdžia korumpuota sunku tarp ju rast kuris daugiau korumpuotas ,tik žinau kaip ten bebūtu laimės diktatūra.

vadinasi iskele balta veliava ir pasiduoda...

vadinasi iskele balta veliava ir pasiduoda... portretas
visus dabar gatvemis varyt iki 9 forto ir ten utilizuot.

Nebeliko

Nebeliko portretas
ka dalintis? Nieko,tuoj mokescius padidins - ir vel bus!

Galerijos

Daugiau straipsnių