P. Gražulis iš Briuselio diriguos D. Trumpo rinkimų štabui Lietuvoje

Išrinktasis Europos Parlamento narys Petras Gražulis iš Briuselio ketina vadovauti kandidato į JAV prezidentus Donaldo Trumpo rinkimų štabui Lietuvoje. Apie tokio darinio atsiradimą buvo paskelbta dar prieš du mėnesius.

„Kartu su Amerikos lietuvių bendruomene, remiančia D. Trumpo rinkimų kampaniją ir bendradarbiaujančia su rinkimų štabu, įsteigiamas prezidento D. Trumpo rinkiminis štabas Lietuvoje“, – tokią žinią P. Gražulis pranešė šių metų balandžio 10-ąją.

Pranešime spaudai buvo rašoma, kad rinkimų štabas bus naudojamas kaip centras, kur vyks svarbiausios kampanijos veiklos, renginiai, bus galima susipažinti su D. Trumpo politinėmis idėjomis ir siekiais.

„Taip pat šis štabas taps platforma aktyviems piliečiams ir palaikytojams, kurie nori prisidėti prie mūsų bendrų tikslų įgyvendinimo“, – rašyta pranešime.

Dar išvardyta, kad D. Trumpo rinkimų štabo Lietuvoje pirmininkas yra P. Gražulis, pavaduotojas – Ramojus Girinskas, pavaduotojas Čikagoje – Linas Kevličius, štabo nariai – Naglis Puteikis, Nerijus Bakasėnas, Ernestas Lukoševičius, atsakingas sekretorius – Tomas Kontautas iš Vašingtono.

Po Europos Parlamento rinkimų, kuriuose pačiam netikėtai mandatą laimėjo P. Gražulis, politikas teigė, jog ir iš Briuselio jis pasiryžęs diriguoti D. Trumpo rinkimų štabui Lietuvoje.

„Man atrodo, kad tas štabas veiks, kaip ir veikė. Galėsiu ir iš Briuselio vadovauti. Kaip tik atskrenda lietuvių iš Amerikos, kurie turi JAV pilietybę, ir aptarsime tą klausimą, kaip mes toliau vykdysime tą veiklą. Manau, kad nėra blogai, jog tapau europarlamentaru, dirbs daugiau pavaduotojai, sekretoriatas“, – dienraščiui teigė P. Gražulis, pripažinęs, kad Lietuvoje nedaug žmonių, turinčių teisę rinkti JAV prezidentą.

Kiek konkrečiai mūsų šalyje yra galėsiančiųjų balsuoti JAV prezidento rinkimuose, P. Gražulis pasakyti negalėjo, bet esą ir tuos ragins balsuoti už D. Trumpą.

„Bandysime gauti tuos duomenis kaip galima tikslesnius, bet tai yra labai sudėtinga. Manęs netrikdo, kad kandidatas į JAV prezidentus yra teisiamas, juk teisiamas ir aš. Manau, kad jo nenuteis. Nors patys žinome, kokie yra teismai“, – kalbėjo P. Gražulis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Hm

Hm portretas
Iš Minedo gaujos...

Žemaitis

Žemaitis portretas
O "jonas" ne menkysta, jis didelis, didumo kaip karvė, ir viską, apie ką rašo, yra pauostęs ir palaižęs. Ir muses.

Gal

Gal portretas
Būtų ir gaila jo,bet ne,nes neturi šitas aferistas jokio padorumo, neteko nė karto išgirsti ką nors gero,vien tik purvų drabstymas,ir savo durnumo rodymas sukuriant kremliui palankią dirvą, neeilinis niekšas sėdės EP ir na šara sems eurus, absoliučiai nieko nedirbdamas.
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių