V. Gapšiui išsaugojus mandatą, opozicijoje bręsta pirmalaikių rinkimų idėja: tai principinis dalykas

Grįžti į straipsnį

Fas

Fas portretas
vatinės atliekos!

Nepriklausomybės pradžioje teisėsauga k o v o j o

Nepriklausomybės pradžioje teisėsauga k o v o j o  portretas
su VISUOMENĖJE įsigalėjusiomis nusikalstamomis g a u j o m i s,kurioms vadovavo sovietinės atliekos/KGB-tai / ,---Grupuočių NUSIKALTĖLIAI niekur nedingo , jie persikėlė "dirbti"į SEIMĄ prieš 30 metų ir gaujos susikūrusios sau ĮSTATYMUS , pastoviai ir nuosekliai p l ė š i a Lietuvos gyventojus " teisėtai" --- tai yra prieš daugelį metų sukurtos KGB-tų grupuočių nusikalstamos schemos.--Juk konservatKGB-tų gaujai vadovaujant yra s u s p r o g d i n t a s BRAŽUOLĖS gelž. TILTAS , n u ž u d y t a s konservams nepaklusnus saugumo darbuotojas ABROMAVIČIUS ,demonstratyvus konservatorių pakalikų išėjimas į pakaunės mišką ir t. t.- už tai konservatKGB-tų GAUJA seime pripažinta TERORISTINĖ gauja -- tačiau ši GAUJA daugelį metų ir toliau "dirba" seime terorizuodama seimo darbą -- pastoviai nepagrįstai kaltindami kitus.----Išviešinkime V. LANDSBERGIO nepagrįstai 75 metams p a s l ė p t u s KGB -tus --visos negerovės seime dings.

KGB -tai ir pokario BANDITAI-vienodi nusikaltėliai,

KGB -tai  ir pokario BANDITAI-vienodi nusikaltėliai, portretas
KGB-tai t r ė m ė gyventojus į SIBIRĄ , o BANDITAI i š l i n d ę iš miško ž u d ė be beginklius likusius lietuvaičius.---Tai kas vyksta seime -- tai KONSERVATSOCDEMŲ KGB-tų ir jų p a l i k u o n i ų nesąžinigi veiksmai.

KONSERVAI s u s i t a r ė su DARBO partija:,

KONSERVAI s u s i t a r ė su  DARBO partija:, portretas
jei darbiečiai padės p a š a l i n t i GRAŽULĮ , konservai už GAPŠIO pašalinimą nebalsuos- matome s u o k a l b i o rezultatą.

šitas teismo nuteisto vagies palikimas čmil seime

šitas teismo nuteisto vagies palikimas čmil seime portretas
puikiausias įrodymas kodėl mūsų valstybėje iš 3'700'000 gyventojų, beliko vos daugiau nei 2'000'000 ir dabar artėjant ruskių driskiams prie mūsų sienų, reikia samdyti vokiečius ir maldauti amerikonų, kad jie už pinigus mus gintų, nes mūsų Valstybėje gimę, užaugę ir išsimokslinę jauni žmonės neiškentę iš iškrypėlių valdžios plūstančių šlykštybių ir nesamonių, pirmai galimybei pasitaikius bėga iš savo Tėvynės, čia be priežiūros palikdami savo protėvių kapus ir senstančius tėvus.

Opozicija reikalauja

Opozicija reikalauja  portretas
pirmalaikių rinkimų- k..wos nubalsavo už mandato išsaugojimo nusikaltėliui,o dabar reikalauja rinkimų!?Nes reitingai palankūs neobolševikiniui brudui,pažiūrėkite kaip džiaugiasi skvernas,tfu juos dviveidžius ,bl..!

Tauta turi žinoti

Tauta turi žinoti portretas
Skelbti vieša balsavima

mieganti visuomene,laikas atsibusti,verciam valdzia lauk,

mieganti visuomene,laikas atsibusti,verciam valdzia lauk, portretas
Seimas lauk,bus kiti rinkimai,kiti seimo nariai,sitie jau prasivoge galutinai,

Nuotraukoje nematyti, kad poną Skwernelį būtų apėmusi gėda

Nuotraukoje nematyti, kad poną Skwernelį būtų apėmusi gėda portretas
Nuotraukoje po balsavimo nematyti, kad poną Skwernelį būtų apėmusi gėda, liūdesys ar reputacinė krizė...

P. Gražulis buvo pavojingesnis sistemai negu korumpuotas Gap

P. Gražulis buvo pavojingesnis sistemai negu korumpuotas Gap portretas
Akivaizdu, kad su LGBT ideologija kovojęs ir neprognozuojamas P. Gražulis buvo pavojingesnis sistemai negu korumpuotas Gapšas.

nera kam apginti valstybe ,,,,,,,,,,,

nera kam apginti valstybe ,,,,,,,,,,, portretas
Svolaciu kompanija,lietuva valdo bandytai,bandytizmo laikai atejo,nepatau ne vieno padoraus seimo nari,visi prisidejo prie sito bandytu klano,nes jie visi isbalsavo uz gabsi,as dar galvojau kas rasis protingu ,geja siandieninis veiksmas parode,BANDYTAI VA;DO VALSTYBE,DEJA,O KUR PONAS PREZEDENTAS musu,auuuuuuu,

Galetu

Galetu portretas
visa seima i Daktaro kompanija perkelti! Juk tokie pat,kaip Henyte,ten visi!

Galerijos

Daugiau straipsnių