A. Valinskas apie problemas regionuose ir E. Vaitkų: mauras savo darbą padarė

Grįžti į straipsnį

Gincia

Gincia portretas
Su šiomis Valinsko mintimis 100%,sutinku,bet tik su šiomis.

JONAS

JONAS portretas
Valinsko reikalai nekokie anksčiau jis nuo rusijos nusikopijuodavo visas laidas ir gyrdavosikad tai jis sukurė dabar štylius debilė kur tavo kuryba viskas liko tik šūdu pilimas ant kitu žmoniu kaip ir janutienė

Rasa

Rasa portretas
Seime kiaušingalvis Varlius išbuvo 3 men tik spėjo pasakyti kad jis 3 valdžios vyras lietuvoje ir staigiai buvo i subine ispyrtas iš seimo trečiasis šalies vyras Žvengėm visa lietuva Tada kažkur tai paskaičiau kad Valinskienės bato kojos išmiera 46 didesnė už valinsko taip ir ten buvo parašyta kad jau karjera seime varlius baigė

natalija

natalija portretas
KIAUŠINGALVI VALINSKA SUPRASKIT JUK JO BUKAS SUNELIS KONSERVU SEIME IKIŠTAS O BE TO KLYSTAT JAM KUR JIS BALIAVOJO PAS HENYTE SNUKI IŠTALŽĖ IR LAUK IŠMETĖ IŠ TOS BANDITĖLIU KAVINES GANUSAUSKAS PATIKĖKIT HENYTĖ SU VALINSKU NEKALBĖJO NES SKAITĖ JI PRASTU ŠUDELIU HENYTE VADOVAVO MAFIJAI O VALINSKIOKAS BUVO SAMDYTAS PRASTAS UBAGĖLIS PAKVIESTAS UŽDIRBTI KAPEIKAS

to > loja skalina šunauja

to   > loja skalina šunauja portretas
Sakai i tavo klausima neatsakė ger Vaitkus gal netyčia praleido Leksutis ir nepasakė Vaitkui Bet manau Leksutis pamatė kad i tokio gaidžio buko kaip tu klausimus geriau neatsakinėt Asiliuk juk jankiam chachliandijoje truksta kariu tai varyk kam dar uždavinėt juk reikia plačiau domėtis politika o ne rašinėti i pievas Nera kam ukrijoje kariauti varyk Narkašos nato gerai tau gaidžiui sumokesir žolės gausiMatai mes tai 100 000 lietuviu naciku nenorim ir nepageidaujam nes mes ne okupantai tai ir su jankiu aljansu mums ne pakeliui tuo labjau nieks musu nepuola ir niekada gyvenime nepuls o ir kaimynai musu taikios šalys

Čia

Čia portretas
daug kas prieš Vaitkų,bet kiek suprantu Šimonytės kraštiečiai lenkakalbiai labai palaiko jį,kodėl ne Šimonytę.

Pensininkė.

Pensininkė. portretas
Visi svaičioja kodėl,kodėl taip įvyko.Čia dar nieko neįvyko,čia ne vien mažumos ,čia psipriešinimas valdančiųjų susidorojimams su kitokia nuomone ir dangstimu saviškių.Baisumas kitur ,kai susivienys slaviškos kompanijos ir net vadinami draugai,tada būsime neįgalūs,mus naikins iš vidaus,dabar jie rinkimuose neegzistuoja.Gaila,kas jaunimas nežino kas buvo devyniasdešimtaisiais ir jie tiki,kad gelbėja kažką,bet tas kažkas dėkingumo nejaučia ,jis nori būti viršininku.

Karlas Marksas

Karlas Marksas portretas
Dirbkite , taupykite ir tapkite kapitalistais. Tada ateis raudonųjų bezdžionių bandos ir suvalgys jūsų auginamus bananus. Tokie jau dėsniai - nesuvalgysi svetimo ,suvalgys tavo.

mums darbas nepakito ,o socialiniai.... tapo pššššš .

mums darbas nepakito ,o socialiniai.... tapo pššššš . portretas
Turtingi sukuria darbo visas vietas , bet nesumoka už darbą tiek ,kad galėtum gydytis ten ,kur ir jie - pas privatininkus . Nesumoka tiek , kad galėtum savo vaikus leisti mokytis į privačias mokyklas . jau net nerašau apie seno žmogaus gydimus.. . Vaikai nekalti ,kad jų tėvai viso labo tik darbuotojai pas KAPITALISTĄ , be kurių turtuoliais nebūtų , NES NETURĖTŲ AITVARŲ BENEŠANČIUS TURTUS... . JŲ palikuonys tyčiojasi iš paprastų žmonių : " Rusišššštai , vatnykai...." , o ir patys kapitalistai , verslininkai čiulba , kad mums nostalgija TSRS--- durni asilai ir tiek . VISOS MOKYKLOS IR VISOS GYDIMO ĮSTAIGOS TIK VALSTYBINĖS... PINIGŲ YRA UKRAINAI , O ČIA NĖRA PINIGŲ - MOKYKLOMS IR GYDIMO ĮSTAIGOMS ? Priešas esu , kvailiai? RUSAI NEKARIAVO 32 METUS.... .SOCIALINĖ NELIGYBĖ.... . arba valstybinės arba kapitalistai- verslininkai sumoka tiek ,kad atskirties čia nebūtų . TSRS dirbom valstybei ir atskirties nebuvo. Dabar dirbam PRIVATININKAMS IR ATSKIRTIS.... .

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Na, matai, Valinskai, kokius ditirambus tau gieda Kremliaus šunauja už komentarą apie jų mylimą Vaitkų. Sekantį kartą nepamiršk pašlovinti jų dievinamą neužaugą Putiną - būsi laurų vainiku pagerbtas.

konservat KGB-tai ir įvairūs nevykėliai VALINSKAI ,

konservat KGB-tai ir įvairūs nevykėliai VALINSKAI , portretas
gyvenate iliuzijose ir pilate p u r v ą ant mąstančio prof. E.VAITKAUS, kuris pagrįstai į v a r d i j a VALDANČIUOSIUS--Lietuvos i š d a v i k a i s , kurie vykdo žalingą Lietuvai politiką ir turi būti išvyti iš VALDŽIOS

Vytautas

Vytautas portretas
Tegul tas Valinskas prasiplauna smegenis. Jam iki prof. Vaitkaus, kaip iki mėnulio.

Kęstas

Kęstas portretas
Valinskas jau kartą mus apgavo ir su kitų klounų grupe prastūmė konservatorių Kubilių į valdžią. Dabar apgavystės tęsiasi. Jau rašiau, kad, pagal mano draugų lietuvių pranešimus, Amerikoje Lietuvos konsulatai vokus rinkėjams siuntinėjo su pernelyg pigiais pašto ženklais, kad visi vokai buvo pašto nepriimami, ir žmonės negalėjo laiku balsuoti. Pasirodo, tas pats buvo ir kitoje didelėje lietuvių bendruomenėje - JK. Tai kvepia melu ir rinkimų rezultatų klastojimu, o ne mažyte klaida. Kodėl taip atsitiko? Stebėtis tuo nėra ko. Valdančiosios konservatorių partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis jo milijonus gavo iš vagies Stepukonio rankų. Kas vagia tas ir meluoja, klastoja rinkimų rezultatus ir kitaip nusikalsta įstatymams. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Tarė vakarų kanalizacijos

Tarė vakarų kanalizacijos  portretas
varlius

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Kaip užsienyje balsavo iš viso 40 tūkstančių, iš jų už Šimonytę 37 tūkstančiai ?

ir man neaišku

ir man neaišku portretas
kodėl baltarusiai prieš šunų kalbą nusistatę.

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
koncervai tai gėris atveže vaivorikšte tiesiai iš briuselio

Neaišku

Neaišku portretas
Skaičiau, kad mokslininkai ištyrė labai įdomią lietuvių kalbos rytų aukštaičių vilniškių Dieveniškių Šalčininkų rajone tarmę, kuri išlaikė nemažai senovinių lietuvių kalbos formų.Šia lietuvių kalbos tarme dar ne taio seniai buvo kalbama kaimuose ir už dabartinės Lietuvos sienos, dabartinės Baltarusijos teritorijoje. Deja, Baltarusijos valdžiai uždarius lietuviškas mokyklas, lietuvių kalbai ir lietuviškai savasčiai dabartinėje Baltarusijoje iškilo didžiulis pavojus. Ką daro mūsų valdžia, kad padėtis šiuo klausimu pasikeistų, neaišku.

.

. portretas
daug triuksmo del nieko...

Lile

Lile  portretas
Kodel balsavau uz Vaitku,atsibodo 30 mete koncervu politika,gasdinimai karu ,zmoniu skurdinimas, kulturiniu vertybiu naikinamas,kas ne su jais tai homofobai ,5 kolona,vatnykai kisama demokratija kurios ne kvapi nelike,zmonem atimta teise mitinguot streikuo isfarineja nesamones,uzmirsti regionai ,rodos tik vilniuj zmones gyvena,griauna naikina ka gali,dabar petsekios puls Vaitku ,mato kas pas Lukosenka,as mastau kitaip ,as nenoriu karo, mannieko blogo nepadare rusai kodel turiu ju nekest

Taigi

Taigi portretas
Galingas tas Valinskas - pamačiusi jį mūsiškė Kremliaus šunauja viduriuoja ir sustoti negali.

Pasiūlymas

Pasiūlymas portretas
Besikeikiančiai ir besikoliojančiai Kremliaus šunaujai energijai palaikyti "maximoje" speciali nuolaida energiniam gėrimui. Skubėkite papildyti energijos atsargas.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Ištverminga ta mūsiškė Kremliaus šunauja - jau dvi paros nepavargdama lieja neapykantą Valinskui ir šlovina bei rodo karštą meilę Vaitkui.

Tuščia vieta

Tuščia vieta portretas
Man jo nuomonė 0.Aš turiu savo bet mano kaškodėl nerašo kauno diena.

Trumpas

Trumpas portretas
Mauras?! Vienas iš nedaugelio tikrų kandidatų. Čia kaip Trumpas JAV- jį palaiko skurdesni regionai. Vilniaus ponams gi netika tokiai nepraustaburniai. Visi pinigai nusėda pas Nusėda Vilniuj, o regionams kapeikos, išvis užmiršti. Atstovai nėra buvę tuose regionuose per visą kadenciją. Žmonėms nusibodo melai, karai, pinigai kažkokiai ponų gynybai. Nusėda prieš Šėtonyte eikit jūs velniop su tokiais balvonais vėl tas pats bus. Žmonės protestuoja.

lzskelbimai.com/s/212021

 lzskelbimai.com/s/212021 portretas
Dar konservų psichopatų chuntos nelikviduota alternatyvi informacija

Kęstas

Kęstas portretas
Skandinavijos bankų bei Stepukonio maitinama ir naudojama Lietuvos politinė sistema šį kartą išsilaikė. Kartu sužinojome, kad yra alternatyvų karo kurstymui ir kišimuisi į slavų tarpusavio santykius. Pasirodė daugiau protesto balsų, tame tarpe ir prieš kvailą, pasenusį, Šiaurės Korėjos stiliaus, lietuvių pasų atiminėjimą. Valdantysis elitas išsigando. Galvoja, kaip Vaitkų atakuoti Seimo pagalba. Elito baimės paralyžius yra gerai, nes tas mūsų elitas nieko kito nedaro, tik kenkia Lietuvai. Palaipsniui atsikratome vergų mentaliteto ir einame pirmyn. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Net nekeista

Net nekeista portretas
kad jis dar nenuteistas, nes savas ,juk sūilė V.Tomaševskį sušaudyti .Žemaitaitis tik tautosaką pacitavo ir iš seimo pašalintas ir "baudžiakas" iškeltas.

valinskai

valinskai portretas
kaip ten su nt.Kipre?Tikrai nusipirkai,ar reklama?

Margaritos salos princui

Margaritos salos princui portretas
mano svajonė,irgi isigyti ten pili.Gal valinskas papasakotu,kuo ten jam viskas baigėsi?Zinociau ką daryti

Anonimas

Anonimas portretas
Dekokim Vaitkui atvėrė akis ir ausis dekokim uz debatus kur iškart issiskyre Vaitkus ir Zemaitaitis

Imkit

Imkit portretas
Vaikai pagaliuką ir užmuškit tą zemaituka.

Rinkėjas

Rinkėjas  portretas
Šaunuolis EDUARDAS VAITKUS, daugiau tokiu Lietuvai žmonių

Klysti Valinskai,

Klysti Valinskai, portretas
aš balsuosiu už šimonytę. SPECIALIAI iš keršto.

tai

tai portretas
> Nuomonė. Tokio lietuvių surusinimo, kaip per pastaruosius kelis metus nebuvo nuo Muravjovo laikų.

tai

tai portretas
> VAIDA. Kreipkis į KGB senu įpročiu. Lietuva vėl grįžo į sovietinį totalitarizmą, tik komjaunuoliai ne raudoni, o žydri.

VAIDA

VAIDA portretas
Apie prorusišką kandidatą viskas aišku ką su juo daryti. Juo turi pasidomėti VSD. Šitokios Vaitkaus kalbos yra netoleruotinos. Prie "ruso", prieš valdžią pasisakęs jau seniai būtų uždarytas.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Skaičiau, kad po 1863 m. sukilimo okupacinė Rusijos caro valdžia 40 metų ( 1864-1904) uždraudė viešai vartoti lietuvių kalbą, spaudą ir mokyklas, o lenkų kalbos, spaudos ir mokyklų berods neuždraudė. Lietuviams teko savo vaikus leisti į lenkiškas ar rusiškas mokyklas.Galimai tokiu būdu vyko spartus šių kraštų lietuvių slavėjimas. Po kiekvieno sukilimo ( 1831 m., 1863 m.) į Lietuvą atvykdavo nemažai rytinių gubernijų gyventojų, panašus procesas galimai tęsėsi ir Sovietų sąjungos laikais. Taip pat šių vietų lietuvių slavėjimas galimai paspartėjo po šių kraštų prijungimo prie Lenkijos 1920 m.

Apie lietuvių raštijos pradininką S.Rapolionį

Apie lietuvių raštijos pradininką S.Rapolionį portretas
Skaičiau, kad Šalčininkų rajone gimė vienas iš lietuvių raštijos pradininkų, pirmasis Biblijos vertėjas į lietuvių kalbą Stanislovas Rapolionis ( 1485-1545, vertimas neišliko) Jo gimtinėje netoli Eišiškių pastatytas paminklas apleistas,vietinės valdžios galimai menkai prižiūrimas, matyt, raštijos ne ta kalba pradininkas? Spėju, kad apie šį Rapolionio paminklą galimai nieko nežino nei prezidentas Nausėda, nei premjerė Šimonytė, nes, irgi, spėju, galimai nėra aplankę paminklo vienam iš lietuvių raštijos pradininkų. Tad,manau, nereikia stebėtis rezultatais.

N

N portretas
Šitas plikis pamiršo kaip linksmino nusikaltėlius

Aš sužavėtas

Aš sužavėtas portretas
Valinskas vis pamiršta paminėti, kad ir jis dirbo vadovaujančiuose organuose, kol buvo išmestas

valinskas teisus

valinskas teisus portretas
jei tuteisai nenori tarnauti oziui, ir turi atskira nuomone, balsuoja pries pedopartija. tai tegul tie salcininkai atsiskiria nuo lietuvos ir ikuria savo valstybe, kad nenervintu konservantu

klounada

klounada portretas
na, kestai atrodo kai šoumenas vertina politikus.

Virga

Virga portretas
Pagarba profesoriui Eduardui Vaitkui. Jūsų išsakyti teiginiai yra pagrįsti ir teisingi. Reikia taikos o ne karo. O tiems lojantiems visi keliai atviri į Ukrainos frontą. Dar kartą AČiŪ profesoriau, kad nepabijojote žengti šito žingsnio. Sėkmės Jums.

Nauseda ir konservai

Nauseda ir konservai portretas
Švabui pažadėjo kad suskiepys 70%lietuvių. Astra zeneka kaip nuodinga jau atšaukė . Pripažino Pfizer ir modernaus žudo žmonės per pašalini

Kas už kara:Putinas ,Nausėda, Šimonytė

Kas už kara:Putinas ,Nausėda, Šimonytė portretas
Kas už taika ir diplomatija:TUTKUS IR VAITKUS

Vakar buvo Kalantinės

Vakar buvo Kalantinės portretas
Vaitkus atėjus ruskiams pakeis Peleckį, jau dabar išryškėjo būsimasis stribas, o Valinskas užsislėpęs jų palaikytojas ir nesvarbu ką jis dabar pliurpia. Kai KGB-isto sūnus baumila viešai apdergė mūsų didvyrį Romą Kalantą Valinskas tylėjo, tebetyli ir ateityje tylės štai kada viskas pasimatė kas jis per paukštis.

Lttt

Lttt portretas
Nu dar sito marazmatiko kliedesiu ir tebetruko...

nejuokinkite ,mes ne akli,ir nedurni,vaitkus-judas,

nejuokinkite ,mes ne akli,ir nedurni,vaitkus-judas, portretas
Ak KOKIE JUS DURNIAI,rado su kuom deretis-rusija visais laikais puldinedavo kaimynus,ir siandien rusai uzpuole ukraina,o toks durnius vaitkus nori tartis,jam gerai pamokejo kremlius,o jis isdave lietuva,tokie svolaciai isduoda savo tauta,tevyne,

Dėl Vaitkaus galime dėkoti

Dėl Vaitkaus galime dėkoti portretas
signatarui Vaišviliokui, Lietuvos skabejevai . Durneliams už taiką bus putlerio taika tik ši bus baisesnė už stalino. Balsuokite, dar ir rudenį už Žemaitaičio partiją balsuokite ir žiūrėsime kas bus po kelerių . metų.

Aš priversta gyventi putlerinei Lietuvoje

Aš priversta gyventi putlerinei Lietuvoje portretas
Putinas, Nausėda, Šimonytė -Skvernelis -už KARA, NE UŽ DIPLOMATIJA, NE UŽ TAIKOS SUSUTARIMUS. NUBALSAVUS UŽ JUOS MES BUSIME VISI KARE .

Anonimas

Anonimas portretas
Koks čia dar sudegusio teatro direktorius vapsi?

Ką pažadėjo Švabui Nause da

Ką pažadėjo Švabui Nause  da portretas
Suskiepys 70%lietuvių. Astra zeneka jau atšaukta kaip pavojinga žmonėms. O Pfizer ir modernaus žudo per pašalini poveiki. Darniai yra darniai.Balsokit už savo nužudyma....

O zskvernelis turi buti uždarytas

O zskvernelis turi buti uždarytas portretas
Ji norėjo iškirsti 70 ,ha Girulių miško. Realiai pavogti, kai klimato kaita. Jis norėjo kad Klaipėda smėliu užpustytuir išnyktu. Skvernelis manau yra grėsmė Lietuvos nacionaliniam saugumui

Aš portretas
Ačiū Dievui,kad tokio Valinsko žodžiai į dangų neina. Nusipezėjęs komikas

nuomonė

nuomonė portretas
Su kokia partija "prapiesorius" pradėjo politinę karjera?. Su uspaskicko "Darbo parcija". Prisigėrė "vado"užkoduoto antikovidinio "vandenėlio"-štai ir šalutinio poveikio pasekmė- kliedesiai, kokius viešai propaguoti sveikas žmogus net neišdrįstų. O palaikančiųjų kiekis tik parodo, kad nereikia nė antikovidinės vakcinos, kad virusas protelius paveiktų, užtenka kremlisinės putlerio propagandos.

Nubalsavo už karo karlus

Nubalsavo už karo karlus portretas
Eisit kariauti į fronta.Ddddd. O mes už Taika pasaulyje. Šlovė Vaitkui ir gyvybei. Už taika Lietuvoje

Ką pasakė Nausėda Švabui

Ką pasakė Nausėda Švabui portretas
Suskiepys 70%lietuvių. Astra zeneka jau atšaukta kaip pavojinga žmonėms. O Pfizer ir modernaus žudo per pašalini poveiki. Darniai yra darniai.Balsokit už savo nužudyma

Šlovė Vaitkui

Šlovė Vaitkui portretas
Šlovė už Lietuva ir laisvė nuo karo karlu

Konservai ir yra vatnykai

Konservai ir yra vatnykai portretas
Dirbantis putleriui. O Vaitkus prieš kara.Nauseda, Konservai kaip pultelis už kara, už žudynės. Proputliriškas svernas -už kara, už žmoniu žudymą, už skiepus. Šlovė Vaitkus -už Lietuva už laisvė

O Žaliasis parodė

O Žaliasis parodė portretas
Kkaip priima sprendimus Konstitucinis teismas ir kaina jam. Tai balsavimas iž Žalima

nuomonė

nuomonė portretas
Ir iš kur putleriniai vatos ir iškapstė šį "prapiesorių"??? .Veidelis kažkaip intelekto nepaliestas, o kartoti putleristines "tiesas" iš raštelio jo kaip ir nereikia.

Valinsko

Valinsko portretas
Vieta ten kur dergiasi Greitai su Shurajev t.y. pas konservatrius tvartelyje

vaflinskis

vaflinskis  portretas
koloradiniu kancierwu draugelis truksta tik Greito dalbajobo

Kaunietis

Kaunietis  portretas
Pagarba EDUARDUI VAITKUI, sekmės kuriant naują partiją, kuri būtinai per ateinančius seimo rinkimus bus parlamentine partija

Tik 100 000 lietuviu

Tik 100 000 lietuviu portretas
Yra sąžiningi, prieš kara , prieš žudymas, už diplomatija prieš skiepus, apie ką ir pasisakė Vaitkus. Zeneka ir Pfizer jau atšaukė kaip pavojingiausias eksperimentinis vaistas , žudantys per pašalini poveiki

Tokius kai valinskas

Tokius kai valinskas portretas
Kaip jis pasakė , reikia žudyti bent po viena kasdiena""

Anonimas

Anonimas portretas
viešpateliau ,koks vaitkaus veidas nuotraukoje ??? nieko stebetino,jog tokios sveikatos renkamasis ir jo rinkejai ...

Virgis

Virgis portretas
Lietuvoje turėti savo nuomonę yra nepriimtina. Turi mąstyti taip kaip pasakė šaikos vedlys. Kuo ne TSRS ( USSR ) arba ne hitlerinė Vokietija. Viena tauta, viena valstybė, vienas vadas“ (Ein Volk, ein Reich, ein Führer)

Anonimas

Anonimas portretas
LABAS... išlindo UNABOMBERIS Valinskas.... kur buvai din gęs ?

KONSTITUCIJA ! KONSTIYUCIJA !!!

KONSTITUCIJA ! KONSTIYUCIJA !!! portretas
Labai svarbus dokumentas , bet štai rinkimų dieną rinkėjams į ją NUSISPJAUT ir atiduoda savo balsus už tą KONSTITUCIJĄ SULAUŽIUSĮ , aiškiai fašistuojantį Žemaitaitį !!! Kaip suprast ?! Kas tose galvose vyksta ?!

Valio

Valio portretas
Parašyta aiškiai ir supramtamai.Deja bet tai tiesa

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Aš nedebilas aš oZIo trolis.Už nežanutke dirbu.

Сha Cha Cha, vėl tu - DEBILE čia dvoki ?

Сha Cha Cha, vėl tu - DEBILE čia dvoki ? portretas
,

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Liga progresuoja. Anksčiau Kremliaus šunauja viduriuodavo keiksmažodžiais pamačiusi Landsbergį, dabar jau užteko ir Valinsko pasirodymo.

Pakrante

Pakrante portretas
Na tu ir glusas,matyt tau davė Blinkevičiūtė paragauti,bet jaučiu būtum neatlaikęs ?

kanciervyno klapciukas

kanciervyno klapciukas portretas
auksinis bukaprotis teftelis

Vilija

Vilija portretas
Henytė mažai prašlifavo ....gaila .

na

na portretas
ponas Valinskai geriau Lietuvos jaunimui papasakok, kaip vedei laidas TAIP ir NE...kas pastoviai pas tave laidose dalyvavo ir laimėdavo..antra kodėl taip trumpai įsilaikei Seime, prisimenam ką išdarinėjai. Trečia prastūmei sūnelį į Seimą..(konservatorius) kritau iš juoko žiūrėdama laidą "Rūtos" kai sūnelis pjovė mišką apie koroną...baik juokint Lietuvos žmones su straipsniais varyt ant kitų reikia pačiam pasižiūrėt į save, ne taip seniai tyčiojaisi iš bankų policijos veždamas baudą centais pilnais karučiais. Teisuolis visų...grįžk pats į praeitį...šaunuoli.

Xx

Xx portretas
Kiek metų galima stebėtis tais regionais,jei ten su žmonėmis kalba tik Tomaševskio lygio politikai.O ponai visi Vilniuje tik moralus skaito, Juk jokie tapinai,konservatorių elitas ten neranda reikalo važiuoti į regionus ir normaliai bendrauti su ten gyvenančiais,nes neapsimoka.Juk viskas pinigai,kontoros sukoncentruota Vilniuje su visais politologais.Ir aišku lengviau kovoti dėl dabar ant bangos už kankinius LGBT negu kankintis už regionų žmones.Ir tai juoda dėmė mūsų iškrypusiems socdemams,nes normaliu atveju regionai turėtų juos remti bet kai jie dabar tapi belyčiai tai žmonės ir blaškosi jei su tuo nesutinka.

kas kad laikai pasikeitė

kas kad laikai pasikeitė portretas
smegenų pas cha cha neatsirado. Nežinai išako bastry net kaip lietuviai Wilno atkovojo.

to ->loja skalija šunauja

to ->loja skalija šunauja portretas
kaip įsivaizduoja - nevažiuoja lietuviai su nato žudyt irakiečių.Nevažiuoja ir į kitas žudikų "misijas" žudyti civilių, užpuldinėt nepriklausomų valstybių.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Isterija Kremliaus šunaujai. Anksčiau apie tokius sakydavo: "iš pasiutimo sienomis lipa". Dabar laikai pasikeitė - progresas ir Kremliaus šunauja iš pykčio kompą kankina.

nuomone

nuomone portretas
Vaitkaus snukis bjaurus.

Raimundas

Raimundas portretas
"aš stačiau"-komentuoja buvęs trečias valstybėje

Cha cha

Cha cha portretas
Profesorius jonannas žinom kaip prie sovietinių atmatų tokie titulai atitekdavo

->loja skalija šunauja

->loja skalija šunauja portretas
KODĖL tavo ,,drąsuolis'' vaitkus jau keli mėnesiaiu NEATSAKO jam į Messenger ir po postu užduotą klausimą-,,kAIP jis įsivaizduoja laisvą Lietuvą BE NATO-ką nuolat teigia? Rašosglebyje>'' Neatsakymas-IRGI atsakymas. NESIKANKINK tu, vaitkus Lietuvoje-PIRMYN į savo mylimą parašą!!! KIEK šiukšlių Lietuvoje :(

tam durneliui išako nuopisai cha cha

tam durneliui išako nuopisai cha cha portretas
Puikų darbą padarė komunistai - išvežė visus protingus. Kurių visada mažuma. Tokiu atrankos medodu, išrastu Mičiurino, išvedė lit ovcų veislę. Besmegenių padarų. Kurie net kalbos neturi. Naudojasi šunų kalba. Visos jų žinios - kremlius ir šunauja. Telpe poroje smegenų lastelių, tiek jie teturi. Jei turi kiek daugiau smegenų - papasakok kokiu teisiniu pagrindu kruvinas iki ausų komunistas kriukt ščiovas rusų Krymą kraponai am padovanojo? O gal žinai kaip lit ovcy Wilno atvadavo? O kodėl Gardino ar Seinių nevadavo. Įrodyk kad turi galvoje smegenų o ne kartą valgyto smegenų pašteto.

to-loja skalija šunauja

to-loja skalija šunauja portretas
tavo vaitkus tinkamas TIK parašos prezidentu būti. KODĖL jis iki šiol NE mylimoje parašoje??? ,,Taikdarys'', bet kažkodėl nesustabdo karo Ukrainoje, nesustabdo šizofreniko pukino. Kodėl iš jo VRK nereikalavo pažymos iš psichiatro? Tokie besmegeniai kaip tu ir išrinko laisvūnų partiją ir t.t., nes mąstyti tokiems- sunki, neįvykdoma užduotis.

Du

Du portretas
Debilai nuotraukoje

to-Valinskai

to-Valinskai portretas
Atmata , iŠSIPAGERIOK. Čia TU su savo vaitkumi varys paskui rusų laivą.

Klausimas

Klausimas portretas
Dieve, Dieve, kaip gerai būtų įsigyti tokią baidyklę kaip Vaitkus (žiūr. nuotr.). Pastačius javų lauke, derliaus apsauga garantuota - varnėnai per kilometrą lauką aplenktų. Kas gali patarti kokiame blusturgyje ieškoti?

to-Blinda

to-Blinda portretas
Vatnikai atsibunda. Varykit į savo parašą ginti jos, savo fiurerio pukino, kartu ir vaitkų pzasiimkit. Ko jūs čia kankinatės, DEGRADAI fašistiniai?

Vatnikai ir

Vatnikai ir portretas
stribų palikuonys sugebabtik vieną- DAUGINTIS. Ir turim ką turim :(

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Įdomi ta Kremliaus šunauja - patys kakoja, patys uosto, patys kaifuoja pauostę.

Kaunas

Kaunas portretas
Per mazai Henyte tam plikiui marmuze ismale

downo išmatai chi chi

downo išmatai chi chi portretas
Numetė besmegeniam Lit ovcom kaulą - KGB. Taip, buvo Toks komunistų isteigtas organas. O jį čiulpia lit ovcy. Nes neturi smegenų. Kad nusikaltėlių organizacija buvo KPSS. Ji viskam vadovavo. Ne KGB (NKVD). Tai NKVD ėjo parašo pas pirmą partinį o ne atvirkščiai. Bet ne skeltanagėm lit ovcom tą suprast.

Na

Na portretas
Ir švarkelis, kaip vestuvių muzikanto, įdomu kur Valinskas tokį nutvėrė

Chi chi chi

Chi chi chi portretas
Konservų šunauja ir kitos raudonos kremliaus utėlės paviešinkit KGB archyvus.

Blinda

Blinda portretas
Valinskai ne vie Šalčinikų ar Visagino žmonės turi proto ,yra visoj Lietuvoj ,o maurais vadinti žmones kuriems atsibodo belyčių ir karą besišaukiančių Briuselio ir JAV subinlaižių elgesys yra amoralu.Pasaulis atsibunda ,Slovakijos ir Vengrijos pavyzdys ,ir šimtu procentu M.Lepen būsimas atėjimas į valdžią.Valiuk susimastyk

prof E. VAITKUS tik pradėjo v a l y t i Lietuvą

 prof E. VAITKUS tik pradėjo v a l y t i Lietuvą portretas
ne tik nuo sovietų KGB AGENTŲ , bet ir nuo tokių n e v y k ė l i ų kaip valinskas - juk, daugelį metų tokie veltėdžiaudami išgyvena, tik skęstančių OŽIO s m a r v ė j e KONSERVŲ dėka, tokių niekas neišgelbės , jie prilipęs prie OŽIO užpakalio, kaip šūdas ir skęsta KGB srutose

Ax

Ax portretas
Valinskas nuo pat karjeros pradzios buvo toks kas moka tam soka,nesvarbu ar i galva gauna,svarbu babkes,o dadar kada tapo per krauja turtingas,pradejo daug politikuoti,pasirodyti labai protingu,o kaip liko mulkis taip ir bus

Variantas

Variantas portretas
I diena po viena vaflinska nušauti ir po savaitės problemų nebeturiu.

klounas

klounas portretas
jis ir garbetroska,o akys kokios piktos ,ant ko ?

lit ovcam

lit ovcam portretas
kūdikiam išako išrūrintos avies - visokiem taig ir downiukam tipo cha cha. Asilo - aviukai jus visus į krūvą sudėjus vienas Vaitkus neišeis. Kiek belotumėt ta savo šunų kalba. O kai esate besmegeniai downai, tai Kremliouje nė vienas jūsų nėra buvęs. Na o už komunistą balsuoti gali tik visiški degradai, net ne padugnės o kanalizacijos dumblas.

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Kremliaus šunaujos visi argumentai paremti dideliu sėdynės ir jos funkcijų išmanymu.

Taigi

Taigi portretas
Kremliaus šunauja daugiau nieko nesugeba, nemoka ir negali, kaip keiktis ir koliotis.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Na, Valinskai, tu besikeikiančiai ir besikoliojančiai Kremliaus šunaujai patinki beveik kaip profesorius Landsbergis - tave apkakoja, numazgoja ir vėl apsisioja.

Valinskai

Valinskai portretas
Valink … kad ir paskui ruskių laivą. Kaip žmonės nori, taip ir balsuoja

Pritariu

Pritariu portretas
Pritariu Valinskui - jis mauras sulindęs konservatiniams į subaną ir jau kartu su jais naikina Lietuvą kartu su savo sūneliu. O kažkada tai mauras nebuvo...

pamenu

pamenu portretas
Prieš gerus 30 metų tokie varlinskai Vaitkų vadino antitarybiniu elementu, santvarkos keičiasi - sistema ir sisteminiai išlieka.

loja skalija šunauja

loja skalija šunauja portretas
varlinskai - vaflinskevičiai, mentiaros - švarkeliavičiai. v|dinasi Vaitkus tinkamas prezidentas būtų. Žmonėms o ne šunaujai. Kurie tik už komunistus bolševikus.

Anonimas

Anonimas portretas
Arunai paziurek i savo sunu kaip dirba seime ir kaip elgiasi seimoje tada teisk kitus

Šitas

Šitas  portretas
Sūnely įkišo į seimą o ans už kanceliarines žaidimams kompą nusipirko tai kas če per proto ubagai tokie

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
tai kur ta Tautos prisikėlimo partija? Kieno mauras buvo?

.

. portretas
gal Valinskas igavo proto dirbdamas seimo pirmininku. bet jokiu budu nepamirsta "atgimimo" partija- suteikusi vilciu ir taip gret parsidavusi. sunki pinigelius is patikliuju- sunk toliau NEMOKYK. KAIP MUMS ELGTIS.

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Lietuvos vardas kilęs iš veiksmažodžio lieti, todėl viskas bus gerai.

Pil.

Pil. portretas
Nei A .Valinskas nei jo sūnus yra geras politikas, gėda Lietuvai daro ,jo sūnus Seime yra niekas,.tik kaip papūga kartoja garsus ,nes nieko kito pasakyti negali ir nemoka.

Žemaitis

Žemaitis portretas
Į Lietuvą nuo rusų liaudies atbėgęs rusofobas pilnais kalisonais iš baimės lagerinis prižiūrėtojas-musoras Vovka Ubliudkin (vorovskaja klyčka "" Zita"") niekaip neišdžiūna ir visą laiką jaučiasi esąs "ŠIKNOJ", o tuščioje makaulėje brazda tik iš politruko girdėtas "jankiai". Taip ir loja ant visko aplink.

Pil.

Pil. portretas
Valinskas turėtų patylėti jo politinė karjera aiški buvo. Šou menas gimei ir dirbk savo darbą ,nekišdamas nosies kur nereikia.Daugiau tokių politikų būtų kaip Vaitkus ,tai Lietuva ir jos žmonės butu daugiau gerbiami.O dabar kaip muzikantas groja ,taip durenėliai dainuoja.

Kaunietis

Kaunietis  portretas
Pagarba EDUARDUI VAITKUI, būtinai mes su draugais balsuosime rudenį už jo įkurta partija, sekmės rinkimuose rudenį EDUARDAI !!!!!

Rūta

Rūta portretas
Puikiai Valinskas pakomentavo. Visiškai pritariu ir žaviuosi. O tai, kad kai kurie sprogsta iš įsiūčio nuo jo komentarų, ir rodo, kiek daug jo pasisakymuose tiesos

Senukas

Senukas portretas
Vatiniai turi savo gyvenima savo idealus

valinskas buvo semo pirminykas

valinskas buvo semo pirminykas portretas
ar ilgai? Išdrėbė nevykėlį kaip musę iš barščių, nespėjo kojų sušilt..O dabar iš ko minta? Ai, iš mokesąių mokėtojų pinigėlių. va jam ta LRT ne tik reikalinga - gyvybiškai svarbi.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Padėkokite AMBalui, kuris skirtingai nei Latvija ir Estija, 1992 m. dekretu suteikė LR pilietybę visiems sovietmečiu atšliaužusiems mongol;ų-totorių palikuonims (o apie milijonas lietuvių piletybę prarado :)))) ). Nors, tiesa ir savų išsigimėlių užtenka ... Savo unitazus saugokite "taikos balandėliai", nes mongolų-totorių palikuonių ordos nežiūri savas-nesavas.

to zita

to zita portretas
kaip suprantutu tai jankio šiknoj gyveni. Gera tenai. Šūdu smirdi bet rusai nepuola. na, jankis pats puola.

Pagieža

Pagieža portretas
Vienas klounas Lietuvoje, gal jis nevartoja, kitas Okrainos, bet vartoja. E. Vaitkus liks žmonių širdyse. Pagarbiai!

Zita

Zita portretas
Brigita,ir tu prie rusų pasturgalio prilipusi?

dvokiantiems barano pautams

dvokiantiems barano pautams portretas
išako išrūrintos avies palikuoni tu bent žinai kuo skiriasi kremlius nuo Kremliaus? Ir kiek Rusijoje tų kremlių yra. Buvau Kremliuje ne kartą. Ten yra kai kas tokio ko niekur nepamatysi.Bet jokių autų nėra. Va lietuviškai šnekančių šunų sutikti teko.

Kestas

Kestas portretas
Vatnikų uodega

Brigita

Brigita portretas
Valinskas jaučiasi " pasaulio bamba"...jei tik kas- tuoj apsireiskia- vis du savo nuomone.Galetu pagalvoti - IR KITI TURI SAVO NUOMONE...tu ne vienintelis... patylėk.

Kęstas

Kęstas portretas
Šalin libkonservų reklamuojamą individualizmą ir lengvus narkotikus. Kodėl televizoriui nepavyko atvesti žmoniją prie išmirimo ribos, o išmaniąjam telefonui pavyko? Dauguma pasaulio varguolių neturi pinigų televizoriams ir net elektrai, todėl anksčiau dar gimdė. Dabar visi, kas domisi, turi ir telefonus, ir pakankamai telefonams, saulės generuojamos, elektros. Varguoliai prisižiūrėjo reklamose gražaus vartotojų gyvenimo Vakaruose ir gimdyti nustojo, nes neužtenka pinigų nusipirkti išreklamuotam muilui, kuriuo išsimuilinus, būsi amžinai jauna. Mums čia geriau patinka idėja apkrauti bevaikius dideliais mokesčiais, kad jie atsilygintų visuomenei nors pinigais. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Spaliukas

Spaliukas portretas
Rusijos Likimas kiekviena amziu Duot Pizdi Istorija kartojasi.......

Cha

Cha portretas
Valinskai užteks ten po Vilulos stalais šliaužioti, gali išlysti, nes Henriką Daktarą jau pasodino...

dvokiantiems lit ovcos patino pautams

dvokiantiems lit ovcos patino pautams portretas
asilėli nabagėli, pautus plauti reikia, tada nedvoks. O iki Vaitkaus smegeninės tau kiek toliau negu man iki Mėnulio. Kai būsi habilituotas mokslų daktas - deja, suski, niekad nebūsi. Tai tu tinki tik batus Vaitkui valyt. Jei pautus nusiprausi kad nesmirdėų.

Foglis

Foglis portretas
Plikas valius šviniaus lopas

dvokiantys kremliaus autai

dvokiantys kremliaus autai portretas
Gal jau pakaks apie ta vargšelį visur rašyti? Tai netikros monetos sužibo spindesys...

komuniaga atgailaujantis

 komuniaga atgailaujantis portretas
Kada huilo,rusofasizmo pradininka susaudysim-spauskim zalia.Rusiskasis bolsevizmas komunizmas ruzzkij myr-blogiau uz nacizma,nes dukart daugiau zmoniu prazude,savu ir kitu.

Valinskai, KVAIŠA. Kur Tu kiši savo liežuvi ?

Valinskai, KVAIŠA. Kur Tu kiši savo liežuvi ?  portretas
Kišk ten kur nesueina. Naudos duosi...

ką čia mali šūdą pliki,

ką čia mali šūdą pliki, portretas
imi šaunyką ir nušauni kaip tą tuteišį tomaševskį ...

Anonimas

Anonimas portretas
Idomu pirkt NT okupuoto Kipro dali ar Kryme ne tas pats ?

Patarimas

Patarimas portretas
Eitum tu, Valinskai, kiaulių ganyti...daugiau naudos is tavęs būtų.

Varlinstas - fashizz

Varlinstas - fashizz portretas
Prisimink varliau kaip skatinai zudyti ne konservatnykus.

Šytas

Šytas portretas
Urodas daktarui čiulpė kol tas į kaliūzę nepateko

O gal kas bandė

O gal kas bandė  portretas
liberpatryyyyjotų karo krakliui zombiui paaiškinti kas vyksta Lietuvoje ar ką atneša žmonėms karas ? To taip pat laukia Nobelio premija " UŽ TAIKĄ "

Gal

Gal portretas
Gal kas pabandė perauklėti vatnika,gal pavyko...bus nominuotas Nobelio premijai

> Hm

> Hm portretas
vertinant pačio komentarą , esate nieko nesuprantantis kas vyksta ar įvyko liberkonserVatų fanas ?

Ragas

Ragas portretas
Reikia kalbėtis su vatnikais,antivakseriais..gal kas bandė,atsakau jokių šansų

HM

HM portretas
Vertinant Žemaitijaitį, tai jis tėra greitakalbis tauškaliukas. Sporto komentatorius gal būtų ir tinkamas.

O man Valinsko

O man Valinsko  portretas
nuomonė neįdomi , nes negerbiu . Neskaičiau .

Puslapiai

Galerijos

Daugiau straipsnių