Vėl sieks įteisinti naktinius taikiklius medžioklėje

Grįžti į straipsnį

LTU

LTU portretas
Pagaliau! Gal atsiras daugiau protingai mąstančių seimūnų...

Tai kuris

Tai kuris portretas
Vel nerimsta.Ko gero sitas bbnosis Mazeika. Nera cia jokio maro nekabinkite macaronu Esate psichiniai ligoniai trokstantys zudyti.Niekada nebalsuosiu as ir Mano aplinka uz sarasa kuriame bus anksciau paminetas asmuo .

Na jau tik nereikia :) Liberalieji aimanuotojai

Na jau tik nereikia :) Liberalieji aimanuotojai  portretas
VAKARŲ VERTYBES pavarto tik sau tinkamai ? :) ____Pasak Seimo narių, naktinių taikiklių riboto naudojimo įteisinimas atitinka gerąją ir naujausią Europos Sąjungos valstybių praktiką“. Jų duomenimis, Lenkija, Vokietija, Suomija, Švedija, Latvija, Estija, Kroatija, Čekija, Ispanija ir Italija LEIDŽIA naudoti šiuos prietaisus medžiojant šernus, smulkiuosius plėšrūnus, invazines gyvūnų rūšis.

Atkaklūs ,sadistiniai

Atkaklūs ,sadistiniai portretas
padarai.

Tai , tada tegul įrašo , kad

Tai , tada tegul įrašo , kad  portretas
ir PRIVALOMI kursai dėl pasipriešinimo , bus privalomi po Lietuvos užpuolimo . Medžiotojai už SAVAS lėšas perka ginklus ! O lėšas , kurias išleidžiate afrikiniam kiauliui maru , galėsime skirti Lietuvos kariuomenei . Ar verksniai iš privačių lėšų perka vaistus nuo maro ?

Svarbu

Svarbu portretas
Tokiu atveju reikia įrašyti punktą, kad medžiotojams galima panaudoti naktinį taikykli tik tada kai bus užpulta Lietuva

Bukagalviams ,

Bukagalviams ,  portretas
medžiotojai , turėdami naktinį , bus geresni , o jūs saugesni bėdos Lietuvai atveju ! Medžiotojai bus gynėjai , kurie privalės išklausyti kursą , prieš gaunant ar pratęsiant leidimą ginklui . O gal jūs , verksniai , ginsite tėvynę ? Bukagalviai , "NEMATANT " galima daugiau bėdų pridaryti . Vargetos be kritinio mąstymo ir be atsakomybės už Lietuvos saugumą , aš taip galvosiu apie visus seime balsavusius PRIEŠ .

Siaubas

Siaubas portretas
artejant ziemai kai kurie seimo nariai vel alkani. Vestant orams zudikai vel ruosiasi zudyti .

Svarbu

Svarbu portretas
Naktiniai taikikliai medžioklėje yra gyvūnų žudymas tada, kai jie yra bejėgiai ir negali matyti visko, kas vyksta aplinkui. Be to nėra jokių garantijų, kad netyčia nenusaus karvės, šuns, katino aemr žmogaus, kurie atsitiktinai papuls I medžiojama teritoriją.

Galerijos

Daugiau straipsnių