VRK nespausdins E. Vaitkaus programos prezidento rinkimų leidinyje: nuostatos neatitinka reikalavimų

Grįžti į straipsnį

Tam > o ką

Tam > o ką portretas
Ukrai slepiasi, kad į narkomano mėsmalę nepatektų. Laikas lietuviškai išmokti, arba kaip LV egzaminuoti, neišlaikai deportacija pas klouną.

o ka

o ka portretas
veikiaietuvoje ukrainos vyrai ,kurie kalba tik ruskai,ko jie tevynes negina,o ir kiti atvyke is ukrainos ,ka jie cia veikia ?

Atidžiai \\\\\.../////

Atidžiai  \\\\\...///// portretas
stebiu,kuo labiau E.Vaitkų slepia nuo visuomenės,dergia jį,kliudo jam,kvailina tuo jo reitingas nuo to šmeižto smarkiai KYLA,nes Žmonės praregėjo,lanzb'šaika jo paniškai BIJO,nes jei bijo tai jis Žmonių PREZIDENTAS.____Tik už gyd.prof.Eduardą VAITKŲ,kuris išgelbės nuo karo ir (nesijuokit) BADO.___Tautiečiai,BŪTINAI eikite BALSUOTI,nes nebalsavusių biuletėniais pasinaudos lanzb'šaika,nes dapartinė ir ana "valdžia" TIK tokiu būdu įlindo.

Mantis

Mantis portretas
Šaunuolis Eduardas! Gėda sisteminėm partijom ir jų keliamiems kandidatams. Šis VRK sprendimas parodė, kokie silpni ir išsigandę mūsų valstybės "administratoriai- vasalai", ir kokioje beviltiškoje padėtyje jie yra. Na ir žinoma eilinį kartą įrodyta, kad ateityje Lietuvių Tautai pats brangiausias Lietuvos vardas bus pakeistas į Landsbergistaną.

Trumpas

Trumpas portretas
Anekdotas: Vaitkus - prezidentas!

WTF?!

WTF?! portretas
Valdžią ne vienas vadino išdavikais ir nieko,pamatė tik šitą.Teiginys,kad NATO siekis yra sunaikinti Rusiją, anksčiau net istorijos vadovėliuose,buvo pateikiama,kaip viena iš įkūrimo priežasčių.

Gerbėja

Gerbėja portretas
Tik Eduardas Vaitkus prezidentas!

Joooo

Joooo portretas
Kol sveikas buvo, tai dar buvo galima pakęsti. Bet jau dabar…

Aštri Akis Indėno

Aštri  Akis Indėno portretas
Buvo normalus mokslo žmogus . Paseno . Dabar prilygsta Šustauskui ar gyvajam Celofanui.

Anonimas

Anonimas portretas
NEATITINKA FAŠIZMO NUOSTATOS...

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
už šitą dvikojį gali balsuoti tik absoliutūs buduliai

Galerijos

Daugiau straipsnių