A.Zuokas - už Prezidento veto

Liberalų ir centro sąjungos frakcijos seniūnas Artūras Zuokas pritaria Prezidento sprendimui grąžinti parlamentui pakartotinai svarstyti laikinojo mokesčio už juridinių asmenų valdomus automobilius bei Pensijų reformos įstatymo pakeitimo įstatymus.

„Svarstant galimybę įvesti laikinąjį mokestį lengviesiems įmonių automobiliams, mūsų frakcija ne kartą Seime išsakė tvirtą poziciją, kad tokio mokesčio įvedimas neduos siekiamo rezultato, o dalį verslininkų privers savo veiklą aktyvinti kaimyninėse valstybės“, - sakė frakcijos seniūnas A.Zuokas.

Frakcijos seniūnas sutinka su prezidento sprendimu nepasirašyti ir Pensijų reformos įstatymo pakeitimų, informuoja nacionalinis transliuotojas.

Pasak A.Zuoko,siūlomi pakeitimai apribotų žmonių pasirinkimą kokiu būdu jie užsitikrins senatvės ar invalidumo pensiją bei susilpnintų pasitikėjimą valstybe.
„Pritariu prezidento sprendimui vetuoti šį įstatymą ir esu įsitikinęs, kad parlamente grįžus prie jo svarstymo, bendromis koalicijos partnerių ir opozicinių partijų pastangomis rasime mažiau skausmingų būdų, kaip subalansuoti „Sodros“ biudžetą“, - sakė A.Zuokas.


Šiame straipsnyje: Zuokasprezidentasveto

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių