Baltarusija nepriima: vilkikų eilės beveik visuose pasienio su šia šalimi postuose

  • Teksto dydis:

Trečiadienį beveik visuose pasienio su Baltarusija muitinės postuose nutįso vilkikų eilės, laukiančios, kada juos įsileis Baltarusijos muitininkai, praneša Lietuvos muitinė.

Aiškinantis situaciją, atsakymas gaunamas vienas – vykdomi Baltarusijos muitinės informacinių sistemų atnaujinimo darbai.

Pirmiausia, jau 10 valandą, kritinė situacija susidarė Šalčininkų kelio poste: čia įvažiavimo į Baltarusiją laukė 260 krovinių automobilių. Vėliau Lavoriškių posto vadovas informavo, kad nuo 13.30 val. beveik sustojo judėjimas ir per šį postą: eilėje įvažiuoti į Baltarusiją laukia 135 vilkikai.

Apie blogėjančią padėtį informuoja ir Raigardo kelio postas – judėjimas Baltarusijos link beveik sustojęs. Eilė Medininkų kelio poste, paskutinėmis žiniomis, sulėtintai, bet dar juda.

Kada bus baigti informacinės sistemos tvarkymo darbai, Baltarusijos muitinė pasakyti negali.

Pasikeitus situacijai, bus informuojama.

Informaciją apie eiles pasienio kontrolės punktuose sekite Pasienio kontrolės punktų direkcijos interneto svetainėje adresu https://pkpd.lrv.lt/lt/eiles-pasienyje



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Tai neilesti baltarusų vilkikų į es jų pilna po europą važinėja

Che che che

Che che che portretas
Tai mano anūkėlis čia jus patvarkė, che che che... Didžiuojuosi juo labai. Toks jaunas, o taip patvarkė. Tai turėkite laisvę, kuri buvo mano duota jums, šunauja, che che che.

FIZIKOS DĖSNIAI DAR VEIKIA...

FIZIKOS DĖSNIAI DAR VEIKIA... portretas
"Veiksmas lygus atoveiksmiui". Ką beprotis G.Landsbergis pasėjo - tą šiandien ir pjauname. Tas Lietuvos niekšiškas IŠDAVIKAS pridirbo Lietuvai tiek, kad dar mažiausiai 50 metų spjaudisimės kraujais dėl jo vedamos vadinamos užsienio "politikos".
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių