„Volkswagen“ atstovybėje - krikštynos

Norvegijos kompanijos „Moller Group“ padaliniai Lietuvoje - Vilniaus „Volkswagen“ ir „Audi“ centrai bei  Alytaus „Volkswagen“ centras šiandien pakeitė pavadinimus. Nuo šiol vokiškų automobilių ambasados vadinsis „Moller Auto Vilnius“ ir „Moller Auto Alytus“. 

Pirmaujanti tarp Šiaurės Europos šalių automobilių verslo senbuvė („Moller Gruppen“ buvo įkurta 1936-aisiais; dabar kompanijai vadovauja trečioji Mollerių dinastijos karta) unifikuoti automobilių pardavimo atstovybių tinklo pavadinimus pradėjo dar 2006-aisiais. Pirmiausia tai buvo padaryta Norvegijoje ir Švedijoje, šį rugsėjį - Latvijoje ir Lietuvoje.

„Moller Baltikum AS“ valdybos pirmininkas Bentas M.Haugenas, klausiamas kodėl tokias brangias, tačiau ne pirmo svarbumo permainas inicijuoja krizės metu, patikino, kad laikas naujovės tinkamas.

„Tai iš tiesų visada brangu, tačiau norint automobilių versle dirbti produktyviai, itin svarbus yra pasitikėjimas tarp partnerių. Mes liekame ištikimi „Volkswagen AG“ koncernui, o atstovybių pavadinimų suvienodinimas įvairiose šalyse dirbantiems kolegoms leis geriau suprasti, kad jie priklauso vienai solidžiai kompanijai“, - sakė B.M.Haugenas. 

Po šių reformų „Moller Auto Vilnius“ priklausantys „Vilniaus „Volkswagen“ centras“ bei „Audi“ atstovybė bendrovė „Keturi žiedai“ ir toliau dirbs kaip atskiros įmonės. Nauja bus tik tai, lig šiol abiems prekiniam ženklams vadovavęs Linas Karlalvičius vieną kėdę - „Audi“ „ambasadoriaus“ postą užleis buvusiai savo pavaduotojai Laimai Gatelienei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių