Atsiradęs dvynukių tėvas nori susigrąžinti vaikus

Kauno P.Mažylio gimdymo namuose paliktas naujagimes siekia susigrąžinti ne tik mažylių mama, bet ir statybininku dirbantis tėvas.

Savo dukreles daugiau nei prieš savaitę palikusi alytiškė – nebe vieniša. Neseniai atsiradęs mergaičių tėvas žada patvirtinti savo tėvystę.

Dvynukių tėtis dirba statybininku, dažnai išvyksta uždarbiauti ir į kitus Lietuvos miestus. Su Kaune gimusių mergaičių mama jis gyveno iki praėjusių metų spalio ir, pasak jaunos moters, išsiskyrė nesutapus charakteriams.

Alytiškės teigimu, ji susitaikė su savo gyvenimo draugu ir tikisi kartu auginti savo dukras. „Jei nebūčiau ketinusi pati auginti savo dukterų, nebūčiau ir tvarkiusi visų dokumentų, socialinių išmokų“, – aiškino mergaičių mama.

Tačiau iki šiol dvynukių tėvai neaplankė. Mama sako, kad peršalo ir nenori užkrėsti naujagimių.

Alytaus miesto savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyriuje patvirtino, kad dvynukių likimas vis dar sprendžiamas. Šiuo metu mergaitės yra Alytaus apskrities sutrikusio vystymosi kūdikių namuose.

Portalas 1kaunodiena.lt jau rašė apie Kauno P.Mažylio gimdymo namuose atsidūrusias dvynukes. Po kiek laiko atsiradusi mergaičių motina tvirtino, kad savo naujagimes dukras laikinai paliko gimdymo namų gydytojai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

netikiu

netikiu portretas
nei vienu tos staigiai susiformavusios šeimynėlės žodžiu. Reikia išmokų - ir visas biznis.

kaip

kaip portretas
nutars vaikų teisių "asės", taip ir bus. Nors ir auga jau vienas vaikelis pas močiutę. Ir kas patvirtins, kad atsirado tikras tėtis, o ne koks draugelis, pinigų pasigviešt. Negalima atiduoti, reikia tą vadinamą motiną tikrinti kiekvieną dieną kelis metus, o tuomet jau galima spręsti.

Kaunietė

Kaunietė portretas
Ai, jai jai kaip norisi pinigėlių. Manau, kad tokia " mamytė", toks ir " tėvelis". Nepavyko tai " mamytei" pasiimti išmokų, tai atsirado " tėvelis". Akivaizdu, kad jie čia vaidina geručius tik dėl pinigų. Gaila mergaičių. Jokiais būdais negalima tokiems jų atiduoti.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių