„Išprotėjusį“ šviesoforą vairuotojai ignoravo

Pirmadienio popietę prieš pat Biržos tiltą įrengtas šviesoforas vairuotojus pasitiko nuolat degančia raudona šviesa.

Šį reiškinį pastebėję klaipėdiečiai kreipėsi į portalo kl.lt redakciją norėdami išsiaiškinti, kaip reikėtų reaguoti į šį signalą.

Raudonos šviesos signalas prieš pakeliamąjį tiltą dažniausiai įspėja vairuotojus, jog dėl tam tikrų priežasčių per tiltą važiuoti negalima. Tačiau portalas kl.lt norėdamas išsiaiškinti, kiek tiksliai laiko ir dėl kokių priežasčių šviesoforas prieš tiltą skelbia draudžiamą eismą, susidūrė su netikėtumais.

Klaipėdos savivaldybės transporto skyriaus vedėjas Rimantas Mockus dėl šviesoforų veikimo sutrikimų nurodė kreiptis į bendrovę „Gatvių apšvietimas“. Tačiau šios bendrovės vadovas Algimantas Antanas Laurinavičius teigė, jog prie tiltų įrengtų šviesoforų administravimas bendrovei nepriklauso.

„Šių šviesoforų mes nereguliuojame. Už juos atsakinga kažkuri kita bendrovė, bet kuri tiksliai, įvardinti negaliu. Galbūt jie daro kažkokius bandymus, sunku pasakyti“ – teigė A. A. Laurinavičius.

Apie šviesoforą pranešus Klaipėdos kelių policijos biurui, jo viršininkas Ramūnas Šideikis, taip pat nustebo, jog šių šviesoforų priežiūra rūpinasi neva kita bendrovė. Tačiau teigė, kad į šį reiškinį  vairuotojai turėtų reaguoti taip pat, kaip ir į neveikiantį šviesoforą.

R. Šideikis taip pat patikino, jog į šią situacija bus sureaguota bei pamėginta išsiaiškinti, kodėl šviesoforas rodo draudžiamo eismo signalą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuostabu

nuostabu portretas
tik kleipedoja gali taip atsitikti,niekas nieko nezino niekas nenori atsakomybes prisimti

123

123 portretas
Galetu susimastyti del sviesoforo i jungimo nuo Liepu gatves link buvusiu Senuku, Artoju g. Ten kiek avariju ivyko po jo isjungimo, o db ir ziema atejo,baugu vaziuoti,kad siaip koks asilas neissoktu, o dar ir per sudetingesnes salygas tenka padrabeti.. Gerai,kad ir kulturingu ir mandagiu vairuotu atsiranda.

kamstis

kamstis portretas
klaipedoje is vis reikia sviesaforu pertvarkymo... kazkoks apsurdas, veikia jie kaip tinkami jiems, kai galetu buti zalioji banga, valdikliai kai kur spudziami zmoniu ir tt. ir eismas pageretu ir naudos daugiau butu.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių