Kauno vicemeras K.Kriščiūnas sės dėl padangų?

Kauno vicemeras greičiausiai buvo suimtas, nes vienai savivaldybės įstaigai numetė apmokėti nuosavo automobilio remonto sąskaitas, kita jam nupirko padangas.

Praėjusią savaitę mėnesiui sulaikytas Kęstutis Kriščiūnas įtariamas piktnaudžiavimu tarnyba. Po šiuo terminu greičiausiai slepiasi keli gana nedideli neteisėti epizodai.

Nepatvirtintais duomenimis, socialdemokratas „Automobilių stovėjimo aikštelių“ vadovui Algimantui Puidokui numetė apmokėti porą automobilio remonto sąskaitų. O Kauno komunalinio ir butų ūkio generalinis direktorius Tomas Pilvinis pasirūpino, kad vicemero automobilis būtų apautas nauju padangų komplektu. K.Kriščiūnas taip pat pasistengė, kad už Kauno komunalinio ir butų ūkio lėšas būtų suremontuotas jo patarėjos Zitos Zalagėnaitės butas.

Visa kompanija sulaikyta praėjusios savaitės pirmadienį. T.Pilvinis ir Z.Zalagėnaitė šiuo metu yra laisvėje, o K.Kriščiūnas ir A.Puidokas suimti mėnesiui. Manoma, kad Specialiųjų tyrimų tarnyba šiuo metu kapstosi po dar kelis galimai nusikalstamus K.Kriščiūno veiklos epizodus, bet jų įrodymui gali trūkti duomenų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kas kam

kas kam portretas
vieniems padangas nuperka, kitiems kelius prie namu isasfaltuoja

Akiu dumimas

Akiu dumimas portretas
Kazkas cia netaip... Kalejimas uz padangas ar kazkokias saskaitas... Suo visai kitur pakastas...

Bonus

Bonus portretas
Manau, kad čia tik labai smulkūs šio veikėjo veiklos žiedeliai :))))
VISI KOMENTARAI 37

Galerijos

Daugiau straipsnių