Po smūgio grandine – smegenų sutrenkimas

Vilniaus ligoninėje dėl galvos sumušimo ir smegenų sutrenkino atsidūrė 13-ametė vilnietė, kuriai nepažįstama mergina trenkė su grandine per galvą.

Policijos departamento duomenimis, mažametė į Vilniaus ligoninę buvo atvežta šeštadienį, apie 10 val.

Mergaitė skundėsi nepakeliamu galvos skausmu, pablogėjusia sveikata. Apžiūrėję 13-ametę, medikai jai nustatė galvos sumušimą ir smegenų sutrenkimą. Ji tolimesniam gydymui buvo paguldyta į ligoninę.

Kaip įprasta tokiais atvejais buvo iškviesti ir policijos pareigūnai. Jiems mažametė papasakojo prieš porą dienų nukentėjusi nuo nepažįstamos merginos. Nukentėjusios teigimu, ketvirtadienį, apie 14 val.,  Žemuosiuose Paneriuose, jai kažkokia mergina trenkė per galvą grandine.

Mergaitė ilgą laiką kentėjo skausmą, tikėjosi, kad jis praeis savaime. Tačiau kai sveikata ne gerėjo, o vis prastėjo, tėvai nusprendė dukrą parodyti medikams.

Dėl kūno sužalojimo pradėtas ikiteisminis tyrimas, policija bando surasti merginą, sostinės gatvėmis vaikštinėjančią su grandine rankose.


Šiame straipsnyje: smurtaskūno sužalojimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

D.M.

D.M. portretas
Beveik tikiu,kad policija "merginos su grandine" neras,nors ji vaikščios pareigūnų panosėje-TAIP ir ugdomas NEBAUDŽIAMUMAS-nerandam chuliganų,vagių,o jie dėl tokio nebaudžiamumo vis ŽIAURĖJA.Apmaudu dėl sužalotos 13-metės NEAPGINTUMO-kalti esame VISI
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių