Policija kontroliuos automobilių greitį

Liepos  5–11 d. Kelių patrulių rinktinės pareigūnai avaringiausiose Vilniaus miesto gatvių ruožuose kontroliuos transporto priemonių greitį, praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Šiomis priemonėmis siekiama sumažinti eismo įvykių, nukenčiant eismo dalyviams ir kylančių  dėl leistino greičio viršijimo.

Važiavimo greitis bus nustatomas tiek mobiliais greičio matavimo, tiek stacionariais automatinės greičio kontrolės prietaisais.

Bus naudojami specialiomis spalvomis nedažyti ir policijos skiriamaisiais ženklais nežymėti policijos tarnybiniai automobilius su greičio viršijimo bei kitų kelių eismo taisyklių pažeidimų fiksavimo prietaisais.

Pareigūnai ypatingai dėmesingai fiksuos pavojingo ir chuliganiško vairavimo atvejus.

Policija įspėja tiksliai laikytis Kelių eismo taisyklių reikalavimų, vairuoti saugiai, neįsibėgėti mūsų miesto gatvėse ir nesukelti pavojaus savo ir kitų eismo dalyvių sveikatai ir gyvybei.


Šiame straipsnyje: policijaGreitisreidas

NAUJAUSI KOMENTARAI

naudinga

naudinga portretas
Didinant važiavimo greitį, ilgėja sustojimo kelias ir mažėja galimybė sustabdyti transporto priemonę. Siekiant staigiai sustabdyti transporto priemonę, svarbu per kuo trumpesnįlaiką nuspausti stabdžių pedalą. Siūlau vairuotojams testų pagalba įsitikinti ar tikrai jie sugebėtų tai atlikti per nustatytą reakcijos laiką . Tai galite rasti per paieškos sistemą, įrašius žodžius - testai vairuotojui
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių