V.Matijošaitis: visi vieningai turime palaikyti interpeliaciją

Miesto tarybos narys Visvaldas Matijošaitis ragina visas taryboje dirbančias politines jėgas palaikyti interpeliaciją vicemerui Kęstučiui Kriščiūnui.

V.Matijošaitis patvirtino, kad „Vieningo Kauno“ nariai pasisako už interpeliaciją teisėsaugos akiratin patekusiam vicemerui socialdemokratui K.Kriščiūnui.

„Pritariame konservatoriams, kad K.Kriščiūnas turi atsistatydinti iš užimamų pareigų, bet netikime, kad jis tai padarys, todėl pasirašysime po interpeliacija“, – sakė tarybos narys.

V.Matijošaitis ketina kreiptis į merą Andrių Kupčinską, kad tokios pozicijos laikytųsi ir valdančiojoje koalicijoje daugumą turintys konservatoriai. „Norime, kad taryboje būtų vieninga pozicija. Parodykime Kaunui, kad tokiais atvejais galime būti vieningi“, – ragino „Vieningo Kauno“ lyderis.

Taryboje dirbantys visuomeninio judėjimo nariai įsitikinę, kad pastarųjų dienų įvykiai garbės Kaunui nedaro. Pasak V.Matijošaičio, K.Kriščiūnas turėtų turėti bent lašą savigarbos – atsisakytų tarybos nario mandato ir pasitrauktų iš tarybos, nes savo veiksmais prarado rinkėjų pasitikėjimą.


Šiame straipsnyje: MatijošaitisKriščiūnasSTT

NAUJAUSI KOMENTARAI

lila

lila portretas
Apie kokia vienybe kalbate ponas, patys aziotaza padaret zmogu nekalta kaltu padaret ir dar vienybes jus norit, jei buvo reikalinga kede kitaip nesugebat kaip tik s ir drabstytis. Lauksim jusu kokiu kliuziu ir tada jau jus su antrankiai po stt vaiksciosit.

Siurprizas

Siurprizas  portretas
"K.Kriščiūnas turi atsistatydinti iš užimamų pareigų, bet netikime, kad jis tai padarys" O ėmė ir padarė

skaitytoja

skaitytoja portretas
daug džiaugsmo ir visų svajonių išsipildymo- dabar jau trina rankas Matjošaitis,sunku nuversti merą, tai gal vicemeru pataptų...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių