Prispaustą pradedantį vairuotoją ištraukė gelbėtojai

Vilniuje neatsargus vairuotojas įsirėžė į stulpą ir nukentėjo pats. Nukentėjusįjį supjaustę automobilį ištraukė gelbėtojai.

Avarija įvyko sekmadienį apie 13 val. Ateities gatvėje. Į Pašilaičių pusę Ateities gatve važiuodamas jaunuolis šalia prekybos centro „Mandarinas“ nesuvaldė automobilio, tiesiame kelyje apsisuko ir vairuotojo puse rėžėsi į dešinėje stovintį stulpą.

Per avariją vairuotojas įstrigo aplamdytame automobilyje, todėl buvo iškviesti gelbėtojai.

Jie supjaustė automobilio kėbulą ir, išlaužę dureles, vairuotoją išlaisvino. Jį greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę.

Kartu važiavę du jaunuoliai susimušė galvas, tačiau medikų pagalbos atsisakė.

Keleiviai tikina, kad vos prieš mėnesį vairuotojo pažymėjimą gavęs jų draugas automobilio nesuvaldė įvažiavęs į duobę – pradedantis vairuotojas iš karto smarkiai susuko vairą į dešinę. Nevaldomas automobilis kelis kartus apsisuko ir rėžėsi į stulpą.

Vietoje, kur mašina atsitrenkė į stulpą, leidžiamas iki 40 kilometrų per valandą greitis. Kelią apžiūrėję policijos pareigūnai duobių nerado – yra tik vos juntama kelio bangelė.

Galima spėti, kad vairuotojas gerokai viršijo leidžiamą greitį, gal todėl jam ir keleiviams pasivaideno duobės kelyje.

Ar vairuotojas buvo blaivus, aiškinamasi. Pirminiais duomenimis, pavojus jo gyvybei negresia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vietinis

Vietinis portretas
Žinau aš tą "vos juntamą bangelę": jei važiuoji 40km/h gal ji ir vos juntama, tačiau, važiuojant 80km/h galima ir į orą pakilti.

Ramunas

Ramunas portretas
Kaip straipsins apie avarija be BMW ir policijos. Yra ir BMW ir policija nuotraukose :D
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių