Sostinės senamiestyje trejų metų vaiką pervažiavo „Mercedesu“

Kraupi nelaimė Vilniuje Pilies gatvėje – vos trejų metų vaikas papuolė po ratais. Vaiką į ligoninę skubiai išvežė medikai.

Nelaimė įvyko apie 20 val. 24-erių metų vairuotojas iš Pilies gatvės suko į K.Sirvydo skvero skersgatvį. Į skersgatvį iš skvero pusės staiga išbėgo vos trejų metukų vaikas.

Automobilis vaiką pervažiavo: po automobilio priekiu iš vairuotojo pusės palindusį vaiką pakraupusi mama ištraukė iš po mašinos galo dešinėje pusėje.

Šio „Mercedeso“ pakaba labai aukšta – vaikas prariedėjo po mašina.

Šoko ištiktas vairuotojas tikina iš mamos rankų ištrūkusio mažylio nė nepastebėjęs.

Į avarijos vietą atskubėjo greitosios pagalbos brigada sąmoningą mažylį išvežė į ligoninę. Kokius sužalojimus patyrė mažylis, nustato medikai ligoninėje.

Tai, kad vaikas liko gyvas – tikras stebuklas. Vairuotojas sako neseniai remontavęs „Mercedeso“ važiuoklę, todėl automobilio pakaba tokia aukšta.

Draugės į senamiestį atvažiavęs jaunuolis, pirminiais duomenimis, buvo blaivus. Po avarijos jis nuvyko į Eismo priežiūros tarnybos budėtojų dalį.

Vieta, kur įvyko kraupi nelaimė, neapšviesta. Vilniaus pagrindinėje senamiesčio gatvėje nedega daug žibintų. Skveras taip pat visai neapšviestas.


Šiame straipsnyje: avarijapartrenktas vaikas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių