Mes iš pogrindžio valdom pasaulį

Noriu pasakyti ačiū veikėjams iš TV3 dėl to, kad mane pavadino prieštaringos reputacijos žmogumi. Jie taip vadino ir mirusį Lietuvos Prezidentą Algirdą Mykolą Brazauską, kurį gerbiu kaip vyrą. Didžiuojuosi, kad per jo gimtadienį spėjau jam pasakyti: ne tas vyras, kuris suvilioja moterį, o tas, kuris užmauna vestuvių žiedą.

Prezidentas nebijojo iškrypėlių lojimo. Jie net patys prasitarė, kad prie A.M.Brazausko nelipo jokios šiukšlės, kurios buvo pilamos ant jo.

Dar labiau gerbiu A. M.Brazauską už tai, kad nustojo meluoti tautai ir atsisakė stabo – barikadų prie Seimo. Nežinau, kas išdrįstų tai padaryti šiandien. Todėl noriu eiti toliau – atskleisti tiesą ir pats daug sužinoti.

Keista, trečią kartą šmeižto organizatoriai neatsako į klausimą: kaip prieš 15 metų su ta pačia šutve buvo bandyta sufabrikuoti bylą Ūkio bankui išplėšiant pinigus iš banko darbuotojų. O dabar – nepavyko ir, turbūt, dėl to siunta. Kad nepasikartotų tokia situacija ir šiandien gailiuosi, kad tada neatidaviau kasetės originalo, kurio labai prašė policijos darbuotojai. Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą: žmonės iš kitos pusės pamatė visos gaujos – vadinamųjų nepriklausomų ekspertų, profesorių, politologų – tikrą veidą. Teisingai sakoma, kad anksčiau popiežiaus istorikai neleido rašyti teisybės, o dabar tą patį daro profesoriai. Tai naujųjų čekistų braižas.

Pasirodo, ir TV3 direktorė Laura Blaževičiūtė neturi sąžinės – ji atsiuntė man laišką, kad aš grasinu jos šeimai. Matyt, toks visų jų stilius. Nesuprantu, kodėl jie nesikreipė į policiją.

Tiesa, tris kartus pasakiau, kad ji neprotinga, jei dalyvauja tokioje kompanijoje. Kaip tame anekdote: „Ką, aš meluoju? Tai ką, aš loju? Tai ką, aš šuo? – klausia vyro įsižeidusi žmona. – Mama, jis mane pavadino kale“, – skundžiasi savo motinai.

Slaptai viską įrašinėja ir slaptai filmuoja, kaip tikri provokatoriai pažeidinėja įstatymus. Apie sąžinę, moralę ir kultūrą jau nešneku.

Čia ne gauja, o melo ir šmeižto fabrikas, į kurį buvo įtrauktos ir valstybės įstaigos, televizijos kanalas, saugumas. Todėl tokius darbuotojus, dirbančius ne valstybei, o užsakovams, išmeta iš darbų. Paskui jie mitinguoja ir veržiasi į politiką.

Negalvojau, kad pas mus tiek daug iškrypėlių. Jie veisiasi kaip tarakonai. Aš siūlau jiems sukurti atskirą partiją, o pirmininku paskirti R.Murdochą.

Juokinga, kad nepaprastas generolo laipsnio vilkas užsidėjo avinėlio kailį ir verkia, guodžiasi kaip nekalta mergaitė mužikei.

Anksčiau maniau, kad čia tikrai protingi vyrai užima tokias pareigas, todėl negalėjau patikėti, kodėl jie imasi visokių aferų ir melo prieš savo tautą. Tačiau pažiūrėjau šitą programą, kurioje mane visi nori parodyti tai durneliu, tai nekultūringu žmogumi ir supratau, kad turėjau reikalą su žemo lygio žmonėmis.

Su Rūta Grinevičiūte aišku – tiesa jai netinka, jos tokia profesija. Bet kad taip generolas supermenas-čekistas meluotų kaip boba... Už tai tokie primityvūs pirmuonys reikalingi visoms žvalgyboms.

Aš dar kartą „prasukau“ pokalbį – teisybės tik 3 žodžiai. Galiu pakartoti, kad jūs taip negyvensit, negyvensiu ir aš, ir žmonės taip negyvens, todėl kad užtenka 22 metus girdėti jūsų melą. Jums reikia groti ne „Murką“ kaip vagims, o kaip tikriems banditams:

Kiek aš jų papjoviau,

Kiek jų nužudžiau

Šalį nukankinęs –

Debilu su antpečiais tapau.

P.S. Čia ne aš rašiau, čia mano sąžinė rašė.

Nuotraukose: R.Murdochas, G.Vainauskas, M.Laurinkus, B.Genzelis, V.Kvietkauskas, L.Blaževičiūtė, R.Grinevičiūtė.


Šiame straipsnyje: Vladimiras Romanovas

NAUJAUSI KOMENTARAI

nepagarba

nepagarba portretas
kaip skaityti teksta kai reklama neleidzia to padaryti tiesiog puse jo uzdegta.

Pinokis

Pinokis portretas
Žmogau, baik tuos savo eilėraščius rašyti. Ar nesupranti, kad jie skiedalas. Kas dėl AMB - tai jis korupcijos pradininkas Lietuvoje. Dėl skonio nesiginčijama. Dirbi savo darbą ir dirbk. Kam tau tie televizoriai, kam ta partija ???

fannuo86m

fannuo86m portretas
kiekvienas daktaras pasakys kad atejus pavasariui psichines ligos paumeja :D o Zalgiri irgi svedai nuvare ?:D ar savas iskrypelis ????
VISI KOMENTARAI 83

Galerijos

  • Kol valdantieji krečia cirkus, švietimo bendruomenė lieja ašaras
    Kol valdantieji krečia cirkus, švietimo bendruomenė lieja ašaras

    Galima drąsiai teigti, kad šie mokslo metai buvo rekordiniai. Rekordiniai ne puikiai išlaikytų valstybinių brandos egzaminų ar į mokyklas atėjusių dirbti naujų jaunų pedagogų, bet valdančiųjų ir Nacionalinės švietimo agentūr...

    5
  • Skaitmeninis uraganas
    Skaitmeninis uraganas

    Nutarėme pasidovanoti poilsio dieną Trakuose. Važiuojame traukiniu iki Lentvario, iš ten – į Trakus. Patogu. Nebrangu. Visus keturis bilietus (ir kelionei atgal) perkame Kauno geležinkelio stoties kasoje. Ko gero, paskutinį kartą, nes iki v...

    2
  • Generatoriai
    Generatoriai

    Šėlo audra. Dingo elektra. Nėra ir vandens. Indai neplauti. Nesiprausęs. Kavos aparatas neveikia. Šaldytuve genda maisto produktai. Tyžta ir varva žiemai užšaldytos uogos. Aplink – jokio šviečiančio ekrano. Tik vidinis...

    1
  • Gruzijos svajonės aušra
    Gruzijos svajonės aušra

    Tai įvyko 1945 m. birželio 24 d. toje pačioje vietoje, kurioje 2013 m. vienas keistuolis prisikalė prie grindinio savo sėklides. ...

    3
  • Akademijos misija
    Akademijos misija

    Neseniai šių eilučių autorių pasiekė fotografija, kurioje – Rusijoje vykusiose eitynėse užfiksuota moteris, laikanti plakatą su užrašu „jūs esate kvailiai, aš esu vienintelė protinga“. Ši frazė yra tipi...

    1
  • Audros ministerija
    Audros ministerija

    Labiausiai viešumoje taršomas pastarųjų dienų įvykis ne tuaregų demaršas Malyje prieš kremlinius „Wagner“ samdinius ir net ne Teherane nukautas palestiniečių „Hamas“ vadeiva, o vėjas ir lietus Lietuvo...

    3
  • Ar turime masinę alergiją žodžiui „socialinis“?
    Ar turime masinę alergiją žodžiui „socialinis“?

    Socialinis būstas, socialinės išmokos, socialinis darbas, socialinė politika – šie terminai dažnai mūsų visuomenėje kelia neigiamų, su skurdu, nepritekliumi ar net sovietmečiu susijusių asociacijų. Vis dėlto pats terminas niekuo...

  • Laiškas Lietuvai, įstumtai į baimę ir valdomai „eurų-čiulpių“ armijos <span style=color:red;>(I dalis)</span>
    Laiškas Lietuvai, įstumtai į baimę ir valdomai „eurų-čiulpių“ armijos (I dalis)

    Gyvename įdomiu ir neramiu laikotarpiu. Kiekvienas iš mūsų turime kuo džiaugtis ir didžiuotis – savo, vaikų ir Lietuvos pasiekimais. Ir šie visi pasiekimai pirmiausia priklauso dirbančiai ir kuriančiai Lietuvai. Bet sutikite, kad ka...

    10
  • Olimpiniai rebusai
    Olimpiniai rebusai

    Teisę organizuoti 2024-ųjų olimpiadą suteikdamas Paryžiui Tarptautinis olimpinis komitetas negalėjo nenumanyti, kad Prancūzija, sykį jau sukėlusi tikrą sporto revoliuciją – atgaivinusi antikinę olimpinę tradiciją, yra linkusi diktuoti ne ti...

    2
  • „Vierchams“ būtina darbo terapija
    „Vierchams“ būtina darbo terapija

    Europos komitetui prieš kankinimą davus tris mėnesius Lietuvai susitvarkyti savo laisvės atėmimo įstaigas, staiga paaiškėjo tai, ką ir taip visi žinojo. Mūsų kalėjimai iki šiol gyvena sovietinių laikų kriminalinėse diktatūro...

    4
Daugiau straipsnių