Anonimas grasino susprogdinti džiazo klubą (papildyta)

Klaipėdos pareigūnai ieško vyriškio, kuris sekmadienio vakarą melagingai pranešė apie Kurpių gatvėje esančiame džiazo klube padėtą sprogmenį.

Policijos departamento duomenimis, anonimo telefono skambučio Klaipėdos apskrities vyriausiajame policijos komisariate sulaukta 21.45 val.

Skambinęs vyriškis, pareiškė, kad Kurpių gatvėje esančiame džiazo klube yra padėtas sprogmuo. Jis sprogs 22 val.

Policijos pareigūnai nedelsiant reagavo į šį pranešimą. Į įvykio vietą išsiųstos gausios policijos pajėgos, iš klubo evakuoti darbuotojai ir lankytojai.

Patikrinius visas patalpas, jokio sprogmens nerasta.

Dėl melagingo pranešimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Nevykusiai pajuokavęs klaipėdietis ieškomas.

Papildyta

Pranešimas apie sprogmenį klube „Kurpiai“ buvo gautas prieš pat teminio vakarėlio pradžią šiame klube.

„22 val. turėjo prasidėti  Helovyno vakaras su „T.N.T“. Todėl niekas rimtai nesureagavo, kai pasirodė išminuotojai ir policija“ , – pasakojo klubo administratorė Jolanta Paulauskienė.

Renginio organizatoriai svečius buvo perspėję, kad vakaro metu klientai bus aptarnaujami "drausmės bataliono kariškių", vakarui buvo siūlomi specialūs gėrimai ir valgiai.

Vakaro temą padiktavo AC/DC dainos pavadinimas „TNT“ (trotilas liet.)

„Buvo siūlomas koktelis Shotas "Skeveldra", sprogstanti moliūgėlių sriuba, NATO maltinukas "T.N.T.", bei desertas "Trotilo lazdelė", – pasakojo klubo administratorė.

Pusantro šimto lankytojų talpinantis klubas sekmadienio vakarą dar nebuvo sausakimšas, tačiau daugybę žmonių kaip tik rinkosi į jį.

„Pirmas aukštas jau buvo pilnas, tačiau nežinau kiek žmonių buvo antrame aukšte. Labai daug žmonių buvo rezervavę staliukus 22 val.“, – tikino J.Paulauskienė.

Pasirodžius policijos pareigūnams ir ugniagesiams, dalis lankytojų susirinko daiktus ir nebegrįžo į klubą. Tačiau dalis besilinksminančio jaunimo kantriai laukė gatvėje, kol klubo patalpas apžiūrės pareigūnai.

„Kas galėjo pagalvoti, kad taip nutiks. Nežinau kas taip galėjo pajuokauti, tikrai ne klubo darbuotojai“, – aiškino klubo administratorė.

Darbuotojos teigimu, klubas nuostolių nepatyrė.

„Nors buvo baimintasi, kad klientai išeis nesusimokėję. Vieni žmonės iš tiesų nusprendė negrįžti, tačiau kiti sugrįžo linksmintis toliau“, – pasakojo darbuotoja.

Visus sekmadienio vakaro nuotykio dalyvius klubas vaišino kokteliu „Bomba“.


Šiame straipsnyje: melagingas skambutissprogmuo

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių