Gaisrai niokojo automobilius,ūkinius pastatus

Praėjusios paros gaisrų suvestinėje užregistruoti 37 gaisrai. Žmonių aukų juose pavyko išvengti, tačiau viena gyventoja buvo sužalota.

Šiąnakt maždaug 30 min. po vidurnakčio gaisras kilo Šiaulių rajone, Paringuvio kaime, daugiabučio namo bute. Atskubėję ugniagesiai, su kvėpavimo aparatais patekę į stipriai uždūmintą butą, virtuvėje rado jau be sąmonės 60-metę jo savininkę, kurią išnešė į lauką. Atlikus išorinį širdies masažą, moteris atgavo sąmonę ir buvo perduota vėliau atvykusiems greitosios pagalbos medikams. Gaisro metu sudegė sofa-lova, išdegė dalis grindų, aprūko kambario baldai, sienos ir lubos. Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Praėjusią naktį Vilkaviškio rajone, Kybartų miestelyje, J.Basanavičiaus gatvėje, užsiliepsnojo grupės savininkų pagalbinio ūkio paskirties pastatai. Per gaisrą sudegė mediniai tvartai bei juose buvęs turtas. Išgelbėti pavyko šalia stovėjusį lengvąjį automobilį. Gaisro priežastis ir nuostoliai tikslinami.

Vakar ryte Vilniuje, Žarijų gatvėje, užsidegė Vilniaus autobusų parkui priklausantis 20-to maršruto autobusas DAF. Ugnis nuniokojo variklio skyrių. Gaisro aplinkybės aiškinamos.

Kauno rajone, Voškonių kaime, užsiliepsnojo Jurginų gatvėje stovintis ūkinis pastatas. Gaisro metu nudegė jo stogas, išdegė vidus, sudegė čia buvę apie 6 kubiniai metrai malkų ir 2 kub. m. akmens anglies.

Gaisras kilo ir Kauno rajone, Čekiškės miestelyje, Ateities gatvėje esančiame gyvenamajame name. Atskubėjus ugniagesiams, medinis pastatas jau degė atvira liepsna. Per gaisrą supleškėjo namo stogas, išdegė vidus. Ir šių gaisrų aplinkybės dar tiriamos.

Kėdainių rajone, Anginių kaime, užsidegė 2 ūkiniai pastatai. Užsiliepsnojus pirmajam pastatui, ugnis netrukus persimetė ir į kitą už 16 metrų stovintį ūkinį pastatą. Gaisro metu sudegė abiejų pastatų malkinės ir daržinės bei tvartų stogai. Dar vieną šalia esantį pastatą pavyko išsaugoti. Gaisro priežastis ir nuostoliai aiškinami.

Šiąnakt Panevėžyje, Staniūnų gatvėje, užsiliepsnojo prie namo stovėjęs automobilis „VW Golf". Atskubėjus ugniagesiams, mašina jau skendėjo liepsnose, todėl jos išgelbėti nepavyko. Per gaisrą apdegė ir šalia stovėjusio automobilio „Mazda 626" priekinė dalis. Įvykis tiriamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių