L.Stankūnaitė nemoka dukrai alimentų

Begalinę meilę savo dukrai deklaruojanti L.Stankūnaitė jos išlaikymui nenori pervesti 200 litų. Jai priteistus alimentus, ji apskundė aukštesniam teismui.

Mokėti alimentus dukrai iš L.Stankūnaitės teisme pareikalavo mergaitės globėja Neringa Venckienė. Šį jos prašymą lapkričio 12 d. Kėdainių rajono apylinkės teismas patenkino ir iš L.Stankūnaitės kas mėnesį dukrai priteisė 200 litų.

Šią sumą buvusi D.Kedžio sugyventinė mergaitei turėtų mokėti iki tas pats Kėdainių rajono apylinkės teismas nuspręs su kuo turi gyventi D.Kedžio dukrelė, su dabartine savo globėja N.Venckiene ar biologine motina, kuri pati taikos sutartimi mažylę atidavė auginti tėvui.

L.Stankūnaitė apskundė Kėdainių rajono apylinkės teismo nutartį Panevėžio apygardos teismui.

Kaip jau rašėme Kėdainių rajono apylinkės teismas prie bylos su kuo turi gyventi D.Kedžio dukra turėtų grįžti gruodžio 20 d. N.Venckienė prašys šios bylos nagrinėjimą sustabdyti iki nebus aiškūs rezultatai kitose dviejose bylose – pedofilijos ir Panevėžio miesto apylinkės teisme nagrinėjamoje byloje dėl L.Stankūnaitės teisių į dukrą apribojimo.

To teismo prašo mergaitės seneliai Laimutė ir Vytautas Andrius Kedžiai. Ši byla sustabdyta iki bus galutinis sprendimas pedofilijos byloje. L.Stankūnaitė teismo nutartį buvo apskundusi Panevėžio apygardos teismui, tačiau jis jos skundus atmetė.

N.Venckienės nuomone, Panevėžio apygardos teismas aiškiai pasisakė, kad visos trys bylos yra susijusios, todėl ji įsitikinusi, kad kol neaiškus sprendimas dėl motinystės teisių apribojimo L.Stankūnaitei, neįmanomas ir bylos dėl mergaitės gyvenamosios vietos nagrinėjimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių