Atšiaurios žiemos sąlygos sutrikdė eismą Vokietijoje

Trečiadienį Vokietijoje dėl įspėjimo apie atšiaurias žiemos oro sąlygas atšaukta šimtai skrydžių judriausiame Frankfurto oro uoste, šalis rengėsi gausiam snygiui ir stingdančiam lietui.

Frankfurto oro uosto atstovė sakė, kad 570 iš 1 tūkst. 47 skrydžių buvo išbraukti iš tvarkaraščio, Vokietijos verslo sostinė rengėsi prastoms oro sąlygoms. Trečiadienio rytą Miuncheno oro uostas taip pat perspėjo apie „reikšmingus skrydžių paslaugų apribojimus“ dėl nepalankių oro sąlygų, 250 iš 650 suplanuotų skrydžių buvo atšaukti. „Lufthansa“ patarė keleiviams prieš vykstant į oro uostus pasitikrinti, ar jų lėktuvai skris.

Žemo slėgio sistema „Gertrud“ pietvakarių ir vidurio Vokietijoje žadėjo iki 40 centimetrų sniego ir klastingą plikšalą keliuose, ypač Badeno ir Viurtembergo žemėje. Žemės policija pranešė apie avarijas keliuose netoli Baden Badeno, nacionalinė geležinkelių bendrovė „Deutsche Bahn“ pranešė dėl slidžių sąlygų lėtinanti greitųjų traukinių greitį. Ji perspėjo apie vėlavimus ir atšaukimus regioniniame ir tolimojo susisiekimo tinkle, ypač tarp vakarinių Kelno ir Frankfurto miestų.

Ugniagesiai ir kitos gelbėjimo tarnybos pietvakarinėje Reino krašto ir Pfalco žemėje sutelkė papildomus darbuotojus ir transporto priemones bei rengėsi avarijoms keliuose bei kitoms ekstremalioms situacijoms. Jie ragino vairuotojus nevažiuoti keliais nesant būtinam reikalui.

Didžiausioje Vokietijos Bavarijos žemėje dėl pavojingų žiemos sąlygų kai kur buvo uždarytos mokyklos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Puiku

Puiku portretas
Bus proga pakratyti moteriškutes iš Lietuvos su mikroukais keliaujančias atseit seniukų vokiečių klynus nuplauti dviejų mėnesių laikotarpiu. Ar suvokiate ką jos realiai "dirba" būdamos 60 metų amžiaus ir turėdamas nuosavybės už kelis milijonus vien Lietuvoj? Bet reguliariai važinėja su pigiais mikriukas valyti vokiečių išmatų. A?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių