Baltieji rūmai neigia žiniasklaidos pranešimus esą J. Bidenas svarsto, ar trauktis iš rinkimų

Baltieji rūmai paneigė leidinio „The New York Times“ pranešimą, kad JAV prezidentas Joe Bidenas esą svarsto, ar trauktis iš kovos dėl antrosios kadencijos prezidento poste.

„Toks teiginys visiškai neteisingas, – sakė Baltųjų rūmų atstovas. – Jei „The New York Times“ būtų davęs mums daugiau nei septynias minutes laiko komentarui, būtume taip ir pasakę“.

Laikraščio pranešime teigiama, kad J. Bidenas apie svarstymus trauktis iš rinkimų kalbėjosi su „svarbiu sąjungininku“. Sąjungininko teigimu, 81-erių prezidentas sakė žinąs, jog galbūt negalės išgelbėti savo kandidatūros, jei ateinančiomis dienomis neįtikins visuomenės, kad yra tinkamas kandidatas į prezidentus.

Praėjusią savaitę J. Bidenas TV debatuose su savo konkurentu Donaldu Trumpu pasirodė labai prastai. Dabar spaudimas demokratui didėja ir savo gretose. Tiesa, žinomiausi partijos veidai iki šiol susilaikė nuo griežtos kritikos ir viešai palaiko J. Bideną.

Baltieji rūmai mėgina išsklaidyti abejones dėl jo tinkamumo eiti pareigas.

J. Bidenas trečiadienį ketina susitikti su demokratų gubernatoriais, kad užsitikrintų jų paramą. Penktadienį prezidentas ketina duoti interviu televizijai. Be to, ateinančiomis dienomis numatyti rinkiminiai renginiai Viskonsine ir Pensilvanijoje. Kitą savaitę J. Bidenas surengs spaudos konferenciją per NATO viršūnių susitikimą Vašingtone.

Netrukus po to, kai pasirodė „The New York Times“ pranešimas, JAV stotis CNN, taip pat remdamasi vienu sąjungininku, paskelbė panašaus turinio informaciją. Nėra aišku, ar šaltinis yra tas pats asmuo. Paklaustas, kaip pakomentuotų šį pranešimą, atstovas atsakė trumpai: „Taip pat“.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai kad J. Bidenas

Tai kad J. Bidenas  portretas
net nežino, kad vyksta kažkokie rinkimai, vargšas senolis, patyčių objektas.

Jonas

Jonas portretas
Kiek senas durnius gali vadovauti Amerikai.Matosi akivaizdžiai kad kartais net eina svirduliuodamas o tai reiške ,kad kraujo apytaka sutrikusi,kraujas nepatenka i smegenys normaliai.Su juo jau viskas,amžius vistik daro savo ir turi suprasti tie kuriems jis reikalingas dar prezidento poste.Jis juk statytinis ,už jo stovi kiti žmonės kurie vadovauja jam.

nejuokinkit mano pasagu

nejuokinkit mano pasagu portretas
tas nukrioses pampersinis jau senai pats nieko nesvarsto
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių