J. Bidenas žada nesuteikti malonės nuteistam sūnui

  • Teksto dydis:

JAV prezidentas Joe Bidenas (Džo Baidenas) ketvirtadienį sakė, kad nesuteiks malonės savo nuteistam sūnui Hunteriui (Hanteriui) ir nesušvelnins jokios jam paskirtos bausmės.

 

JAV prisiekusieji antradienį pripažino Hunterį Bideną (Hanterį Baideną) kaltu dėl federalinių kaltinimų, susijusių su šaunamojo ginklo įsigijimu.

Tai pirmoji istorijoje baudžiamoji byla prieš pareigas einančio JAV prezidento vaiką.

54 metų H. Bidenas buvo nuteistas pagal visus tris jam pateiktus federalinius kaltinimus.

„Ne“, – atsakė J. Bidenas, žurnalistų Didžiojo septyneto (G-7) susitikimo spaudos konferencijoje Italijoje paklaustas, ar sušvelnintų bausmę sūnui.

„Nepaprastai didžiuojuosi savo sūnumi Hunteriu. Jis įveikė priklausomybę, jis yra vienas protingiausių, vienas padoriausių žmonių, kuriuos pažįstu, – sakė prezidentas. – Sakiau, kad laikysiuosi prisiekusiųjų sprendimo [...]. Aš nesuteiksiu jam malonės.“

Pagrindinis prokuroras antradienį po nuosprendžio pareiškė, kad H. Bidenas buvo nuteistas, nes melavo prašymo išduoti šaunamąjį ginklą formoje ir padarė neteisėtus sprendimus būdamas priklausomas nuo narkotinių medžiagų. Byla susijusi su ginklu, kurį H. Bidenas įsigijo 2018 metais, kai, prokurorų teigimu, buvo priklausomas nuo narkotikų.

Bausmė H. Bidenui dar nepaskirta. Jam galėtų grėsti įkalinimas iki 25 metų, bet tai mažai tikėtina, nes jis nuteistas pirmą kartą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
MATOMAI ŽINO KAD SŪNUS NE JO.....LIETUVOJE KAS ŠEŠTAS VAIKAS PADARYTAS ATSITIKTINIO SVETIMO VYRO.....

Akivaizdu, kad

Akivaizdu, kad portretas
Nukvakęs Bidonas, kaip ir JAV teroristinė klika visada meluoja. Vagių Bidonų šeiminėlę mafijos ur narkušų gauja.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių