Karaliaus Karolio III sesuo atsidūrė ligoninėje

Britų princesė Anne dėl nesunkių sužalojimų buvo pristatyta į ligoninę. Karaliaus Karolio III sesuo per „incidentą“ savo užmiesčio dvare Pietvakarių Anglijoje sekmadienio vakarą patyrė „lengvų sužeidimų ir smegenų sukrėtimą“, pirmadienį pranešė Bakingamo rūmai. „Jos karališkoji didenybė atsargumo sumetimais bus stebima Southmeado ligoninėje Bristolyje ir tikriausiai greitai ir visiškai pasveiks“, – teigiama pranešime.

Karališkieji rūmai nepateikė duomenų apie „incidentą“. Anot pranešimų, princesę Anne sužalojo arklys. Karalius buvo informuotas apie nelaimę ir kartu su visa karališka šeima „perdavė didžiausius linkėjimus greitai pasveikti“, pareiškė rūmai.

Princesė Anne yra aistringa jojikė. 1976 m. ji dalyvavo vasaros olimpinėse žaidynėse Monrealyje jojimo trikovės rungtyje.

Dėl karaliaus Karolio III ir princesės Catherine, sosto įpėdinio Williamo žmonos, onkologinių ligų Anne pastaruoju metu prisiėmė daug papildomų karališkųjų pareigų. Dabar iki savaitės pabaigos atšaukti visi susitikimai, įskaitant dalyvavimą valstybės bankete Japonijos imperatoriaus Naruhito ir imperatorienės Masako garbei antradienį.


Šiame straipsnyje: princesė Annebritų princesė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
karmos desnis = visiems ppp
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių