Neramumai JAV: aiškėja daugiau detalių apie susišaudymą netoli D. Trumpo

Martino apygardos šerifas Williamas D. Snyderis (Viljamas D. Snaideris) sekmadienį sakė, kad po šaudymo netoli Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo), kai šis Floridoje žaidė golfą, sulaikytas įtariamasis neturėjo šaunamojo ginklo.

Jis sakė, kad įtariamasis elgėsi ramiai ir nerodė daug emocijų. Jis neklausė, kodėl buvo sustabdytas.

Įtariamasis buvo sulaikytas kaimyninėje apygardoje netrukus po to, kai buvo paskelbta paieška. Jo automobilis kol kas nebuvo apžiūrėtas.

Floridos Martino apygardos šerifo biuras socialiniame tinkle „Facebook“ paskelbtoje žinutėje pranešė, kad pareigūnai netoli Palm Sičio sustabdė automobilį ir sulaikė įtariamąjį, kuris, kaip manoma, yra susijęs su šaudymu.

Tuo metu JAV Slaptosios tarnybos agentai pradėjo šaudyti pamatę asmenį su šaunamuoju ginklu netoli D. Trumpo golfo klubo Vest Palm Byče, Floridoje, sakė du teisėsaugos pareigūnai, kalbėję su anonimiškumo sąlyga..

Pranešimų apie sužeistuosius negauta.

Pareigūnai teigė, kad asmuo numetė ginklą ir pabėgo visureigiu, o vėliau buvo sulaikytas kaimyninėje apygardoje.

Įvykio vietoje netoli D. Trumpo golfo aikštyno buvo rastas AK tipo šaunamasis ginklas, sakė du pareigūnai, kalbėję su anonimiškumo sąlyga.

D. Trumpo kampanija pranešė, kad netoli jo buvo šaudoma, tačiau pridūrė, kad respublikonų kandidatas į JAV prezidentus yra saugus.

Pats D. Trumpas po incidento sakė esantis saugus ir sveikas.

Incidentas įvyko praėjus maždaug dviem mėnesiams po pasikėsinimo į D. Trumpo gyvybę rinkimų kampanijos mitinge Pensilvanijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ir tai vadinas "pasaulio policininkas"???

ir tai vadinas "pasaulio policininkas"??? portretas
Iš Amerikos first teliko Amerika pirst, didmiesčių rajonuose dėl nusikalstamumo geriau nosies neiškišti, daugėja narkomanų rajonų. Baisu. Banditų šalis darosi, jau ir politikus šaudo, kokia gėda.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Pasirodo, Trumpas be reikalo pridėjo į kelnes - šaudė Slaptosios tarnybos agentai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių