Po D. Trumpo žinutės apie T. Swift jos gerbėjai surinko tūkstančius dolerių K. Harris

  • Teksto dydis:

Taylor Swift (Teilor Svift) gerbėjų organizacija pirmadienį pranešė, kad po Donaldo Trumpo (Donaldo Trampo) įrašo socialiniuose tinkluose, jog jis nekenčia popmuzikos megažvaigždės, surinko daugiau nei 40 tūkst. JAV dolerių (36 tūkst. eurų) Kamalos Harris (Kamalos Haris) kampanijai.

Respublikonų kandidatas šių metų JAV prezidento rinkimuose sekmadienio rytą savo socialiniame tinkle „Truth Social“ paskelbė žinutę: „AŠ NEKENČIU TAYLOR SWIFT!“

Tuo metu organizacija „Swifties for Kamala“ pasinaudojo šia žinute, kad surinktų lėšų jo varžovei demokratei.

„Kai tik pamatėme tą pranešimą, supratome, kad tai yra galimybė. Mūsų komanda buvo pasiruošusi pateikti idėjų, kaip atsakyti dainų žodžiais ir kaip tai susieti su raginimais aukoti ir savanoriauti“, – sakė Carly Long (Karli Long), organizacijos komunikacijos komandos narė.

„Mes naudojame memus, kad atkreiptume žmonių dėmesį, o tada pasakome, kaip tas emocijas paversti veiksmais. „Swifties“ (T. Swift gerbėjai) žino, kad nekentėjai nekenčia, bet mes taip pat žinome, kad galime padaryti daugiau nei tik nusipurtyti“, – kalbėjo ji, pacituodama T. Swift dainos „Shake it Off“ žodžius.

Organizacija teigia, kad nuo lėšų rinkimo ir pagalbos teikimo pradžios prieš mažiau nei du mėnesius jau surinko daugiau nei 207 tūkst. JAV dolerių (186 tūkst. eurų).

Prieš keletą savaičių ji surengė pirmąją lėšų rinkimo virtualią konferenciją, prie kurios prisijungė 27 tūkst. žiūrovų ir kurioje dalyvavo tokios žvaigždės kaip Carole King (Kerol King) bei senatoriai Elizabeth Warren (Elizabet Voren), Kirsten Gillibrand (Kirsten Džilibrand) ir Edas Markey (Edas Markis).

Praėjusią savaitę pati T. Swift parėmė K. Harris ir jos kandidatą į viceprezidentus Timą Walzą (Timą Volcą), vadindama demokratę, dabartinę viceprezidentę „tvirtomis rankomis, talentinga lydere“.

„Balsuosiu už @kamalaharris, nes ji kovoja už teises ir dalykus, kuriems, mano manymu, reikia kovotojo, kuris jas gintų“, – rašė T. Swift praėjus kelioms minutėms po T. Harris ir D. Trumpo debatų pabaigos praėjusią savaitę.

„Swifties For Kamala“ sako, kad be lėšų rinkimo dar planuoja papildomas agitacines pastangas, ypač svyruojančiose valstijose ir likusiuose populiariojo turo „Eras Tour“ koncertuose.

Planuojama, kad T. Swift turas po pertraukos vėl prasidės Majamyje spalio 18 dieną.

Irene Kim (Airin Kim), viena iš „Swifties For Kamala“ įkūrėjų, pareiškime teigė, kad ši grupė yra „įrodymas, kokią galią turi „Swifties“.

„Su egzistuojančia gerbėjų kultūra mes siekiame, kad balsavimas ir politika taptų prieinami“, – sakė ji.



NAUJAUSI KOMENTARAI

.

. portretas
ne, pas jį procedūra, kasdien įkiša snukį į tried@lus

O

O portretas
jis čia taip su krempudra išsiterlioja?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių