Princas Viljamas visai perėmė kontrolę: tik jis gali spręsti, ar K. Middleton pasirodys viešumoje?

  • Teksto dydis:

Buvęs karališkasis liokajus teigė, kad princas Viljamas perima kontrolę dėl Kate Middleton sprendimo pasirodyti 2024 m. Vimbldono čempionate, rašoma užsienio portale „The News“.

Pokalbyje su „Closer Magazine“ liokajus Paulas Burrellas teigė, kad K. Middleton labai mėgsta tenisą ir norėtų dalyvauti turnyro finale, tačiau Velso princas „nuoširdžiai“ ją saugo.

K. Middleton „žino, kad pasaulis norės ją matyti“ jos mėgstamiausiame renginyje, bet jos sprendimą pasirodyti Vimbldono čempionate kontroliuoja Princas Viljamas.

Velso princas taip pat žino, kad pasaulis norės ją pamatyti, tačiau tik jis „nuspręs, ar ji pakankamai pasiruošusi“, kad savaitgalį galėtų pasirodyti Vimbldono čempionate.

Liokajus teigė, kad Viljamas kontroliuoja namų ūkį. Jis nuspręs, ar ji jaučiasi pakankamai gerai, kad galėtų vykti, nes jis yra tas, kuris nuožmiai saugo šeimą.

„Jis jokiu būdu neleis K. Middleton rodytis viešumoje, jeigu ji negalės su tuo susidoroti. Jis ją taip įnirtingai saugo",  – kalbėjo P. Burrellas.

Princesei K. Middleton šiuo metu buvo taikoma prevencinė chemoterapija po kovo mėnesį diagnozuoto vėžio.

Atsižvelgiant į tai, būsimos Anglijos karalienės dalyvavimas šių metų teniso čempionate atrodo sudėtingas.

Tačiau liokajus atskleidė, kad K. Middleton „netiesiogiai pasitiki Viljamu, todėl jis turi tarti galutinį žodį šia tema“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

noexit

noexit portretas
musulmonų tradicijos jau įsigali ir čia?

Kad būsimas lavonas

Kad būsimas lavonas portretas
tai tikrai, o kad karalienė tai labai didelis klausimas.

buvo anoreksikė

buvo anoreksikė portretas
kudinosi iki negalėjimo kol vėži isitaisė Dabar tegu susitaiko su kasdienybe
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių