R. T. Erdoganas: tarp B. Netanyahu ir A. Hitlerio – jokio skirtumo

Turkijos prezidentas Recepas Tayyipas Erdoganas trečiadienį vėl užsipuolė Izraelio premjerą dėl karo Gazos Ruože pareiškęs, kad Benjaminas Netanyahu niekuo nesiskiria nuo Adolfo Hitlerio.

„Nėra jokio skirtumo tarp B. Netanyahu ir A. Hitlerio veiksmų“, – sakė jis per ceremoniją sostinėje Ankaroje. R. T. Erdoganas pridūrė, kad B. Netanyahu turtingesnis už A. Hitlerį, nes jį remia Vakarai ir JAV.

Turkijos lyderis nuolat užsipuola Izraelį dėl palestiniečių žūčių ir sunaikinimo Gazos Ruože masto. Jis išvadino Izraelį „teroristine valstybe“, o B. Netanyahu – „Gazos skerdiku“, bet „išlaisvintojais“ laiko palestiniečių ekstremistų grupuotę „Hamas“, JAV ir Europos Sąjungos įtrauktą į teroristinių organizacijų sąrašą.

„Hamas“ išpuolis Izraelyje spalio 7 d. sukrėtė žiaurumu, palestiniečių teroristai išžudė maždaug 1 tūkst. 140 žmonių, daugiausia civilių, apie 250 išsivarė įkaitais į Gazos Ruožą. Į tai reaguodamas Izraelis pradėjo oro ir sausumos operacijas Gazos Ruože ir siekia sunaikinti „Hamas“, kad ji daugiau niekada nekeltų grėsmės Izraeliui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ką su kurdais

Ką  su kurdais portretas
išdarinėjo pamiršo,

Anonimas

Anonimas portretas
ESMINIS SKIRTUMAS...PAS ŽYDELĮ ŪSAI NEAUGA...

Tikrumoje

Tikrumoje portretas
pasirodė žydai kas per gyviai, žudo niekuo nekaltus žmones, vaikus,ligonius, pamatė viso pasaulio šalys ,ne tik Turkija ,su kuo turi reikalų.
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių