Rūmai: Kate ir Williamas sujaudinti visuomenės nuoširdumo

Princesė Kate ir jos vyras princas Williamas dėkoja už daugybę linkėjimų pasveikti, kurių sulaukė Kate paskelbus apie jai diagnozuotą vėžį,  pranešė Kensingtono rūmų atstovas. Juos „labai sujaudino“ mielos žinutės iš žmonių Jungtinėje Karalystėje, Tautų Sandraugoje ir visame pasaulyje.

„Jie sujaudinti visuomenės nuoširdumo ir palaikymo ir yra dėkingi už supratimą savo norui šiuo metu turėti privatumo“, – pranešimą cituoja britų naujienų agentūra PA.

Po kelias savaites trukusių spėlionių apie jos sveikatos būklę, Kate penktadienio vakarą vaizdo ryšiu kreipėsi į visuomenę. Princesei sausio viduryje buvo atlikta pilvo operacija ir nuo tada ji nesirodė viešumoje. Tyrimai po operacijos parodė, kad ji serga vėžiu, kalbėjo Kate vaizdo įraše. Patarus gydytojams, jai taikoma profilaktinė chemoterapija.

Paskelbus šį vaizdo įrašą, karaliaus Karolio III marti sulaukė daugybės linkėjimų pasveikti. To jai, be kitų, linkėjo JAV prezidentas Joe Bidenas ir Prancūzijos vadovas Emmanuelis Macronas. Britų premjeras Rishis Sunakas patikino Kate, kad šalis yra su ja. Kartu jis pabrėžė, kad Kate sveikatos klausimais turi turėti tokį pat privatumą, kaip ir kiti žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kad jie taip vertinami

Kad jie taip vertinami portretas
tai yra jų pačių nuopelnas. Visada karališki. Visada pagal protokolą. Jokių šlykštynių. Jokių apgavysčių ar maklių (bent nieko viešai nežinoma) O toks gyvenimas yra be galo sunkus.. Na vienas princas ( Haris ) , žinoma pasišiukšlino, bet tik tuo kad pasiėmė į žmonas beveislę išgulėtą bobą kuri suvaidino pagrindinę rolę skandale su intervju ir knyga apie karališką giminę. Ko iš jos norėt - per didelių pinigų troškimą, ji nesupranta tokių aukštų dalykų o pas Harį, kaip ir visus vyrus protas kol kas antrame gale..Manau kad jau greit baigsis ta santuoka ir princas parvarys namo - kraujas ir kilmė visada paima viršų

sensacyjus

sensacyjus portretas
turbut triperi pastvere nuo liokajaus ar virtuves sefo

Nori privatumo

Nori privatumo portretas
Tai kasdien rasysit? Geriau klauskite kas sukele tokia situacija karaliu seimoje.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių